Ankara, bugün öğrendiğim güncel fiyatlar

Yaa teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım

Burda esabil eker hakkında yazılanları okuyup öyle karar verin lütfen çok şikayet var

Ya sadece şeklinden memnun değilim yamukluk, nefes, ya da herhangi bir problemim yok. Bir doktor bunları da yapamıyorsa pes artık. Şimdi bi çekindim esabil hocadan. Neyse araştırmaya devam

kızlar ben de bugün öğrendiğim güncel bir fiyatı yazmak istiyorum
Mesut Kaya 17bin 18bin civarı
Buruna göre değişiyor dediler

listede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası var
Ben de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası var
Doktorunuz kimdi

listede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın

Özelden yazar mısınız peki ben Ankara’ya yeni geldiğüm için yabancıyım isimlerin çoğuna. Araştırdım ama internette de çok kısıtlı hepsinin olumlu olumsuz yorumları var.

Kime ameliyat oldunuz bana da yazsrmısınız ?

bana da yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…