Esabil Eker’e arkadaşımın eşi,eşimin akrabası ve komşumuz ameliyat oldu kesinlikle çok pişmanlar hala nefes alamama sorunu yaşayan da var burnunda çökme olanda gerçekten kötülemek için değil çevremde memnun olan olmadığı için söylüyorum bende düşünüyodum kendisini ama vazgeçmem için çok sebep çıktı karşıma. Yine de siz bilirsiniz
Burda esabil eker hakkında yazılanları okuyup öyle karar verin lütfen çok şikayet var
Kesinlikle şeklini de mahvedebiliyorlarYa sadece şeklinden memnun değilim yamukluk, nefes, ya da herhangi bir problemim yok. Bir doktor bunları da yapamıyorsa pes artık. Şimdi bi çekindim esabil hocadan. Neyse araştırmaya devam
Kesinlikle şeklini de mahvedebiliyorlar
birkaç ay öncesine kadar 12 bin lira idi. 5-6 bin lira birden zam yapmış. Vay be.kızlar ben de bugün öğrendiğim güncel bir fiyatı yazmak istiyorum
Mesut Kaya 17bin 18bin civarı
Buruna göre değişiyor dediler
listede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırınKızlar bugün telefonla öğrendiğim güncel rinoplasti fiyatlarını paylaşıyorum.
Özmen Kara: 7000-9000
Tural Fatullayev : 12.000 başlangıç
Özerk Demiralp : 9000-20.000
Ferruh Bingül : 14.000
Orhan Aydın : 8000-10.000
Serdar Öztürk : 10.000-15.000
Gürcan Aslan : 14.000
Zühtü Demir : 17.500 başlangıç
Serdar Yüce : 8000
Cevdet Murat Akagün : 12.000
Tolga Eryılmaz : 12.000
Ömer Ekin : 10.000/12.000
Öğrenemediklerim var malesef, onları siz tamamlayabilirsiniz. Kendi fikrim şu ki, burun şekli olarak içime sinen bir doktor hiç olmadı. Üstelik buna karşılık fiyatlar çok yüksek ve yeni yılda zam kapıda. Ne olacak sonumuz böyle?
Siz ameliyat oldunuz mu?listede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın
Ben de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası varSöyleseniz araştırma yapanlar için çok iyi olur
Ben de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası var
Doktorunuz kimdiBen de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası var
Ben de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası var
listede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın
Doktorunuz kimdi
Özelden yazdım. Ben olalı 3 ay oldu şimdilik sıkıntı yok doğal istedim ben doğal oldu. Nasıl olabileceğini önceden söylüyor. Ben sürpriz ile karşılaşmadım ama dediğim gibi erken dönem iyi araştırıp doğru karar vermek lazımKime oldunuz siz?
Kime ameliyat oldunuz bana da yazsrmısınız ?Özelden yazdım. Ben olalı 3 ay oldu şimdilik sıkıntı yok doğal istedim ben doğal oldu. Nasıl olabileceğini önceden söylüyor. Ben sürpriz ile karşılaşmadım ama dediğim gibi erken dönem iyi araştırıp doğru karar vermek lazım
Ben de bir kaç ay önce aramıştım 14.250 demişlerdibirkaç ay öncesine kadar 12 bin lira idi. 5-6 bin lira birden zam yapmış. Vay be.
bana da yazar mısınızÖzelden yazdım. Ben olalı 3 ay oldu şimdilik sıkıntı yok doğal istedim ben doğal oldu. Nasıl olabileceğini önceden söylüyor. Ben sürpriz ile karşılaşmadım ama dediğim gibi erken dönem iyi araştırıp doğru karar vermek lazım
Kime oldunuz bana da yazar mısınızBen de ameliyat oldum Ankara’da çok şükür mutluyum ama bu listedeki doktorların hepsinin neredeyse hastalarıyla görüştüm ve birçoğunun memnun olmayan hastası var
Merhabalar dm'den yazabilir misiniz bana? Araştırma yapıyorum da yanlıs seçim yapmak istememlistede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın