Ben Tural Fatullayev ün yaptıklarını beğeniyorum. Fiyatlar yüksek gerçekten ama Ferruh Bingül’den birçok kişi memnun değil. İyice araştırınKızlar bugün telefonla öğrendiğim güncel rinoplasti fiyatlarını paylaşıyorum.
Özmen Kara: 7000-9000
Tural Fatullayev : 12.000 başlangıç
Özerk Demiralp : 9000-20.000
Ferruh Bingül : 14.000
Furkan Karaloğlu : 9000-10.000
Orhan Aydın : 8000-10.000
Serdar Öztürk : 10.000-15.000
Gürcan Aslan : 14.000
Zühtü Demir : 17.500 başlangıç
Serdar Yüce : 8000
Cevdet Murat Akagün : 12.000
Tolga Eryılmaz : 12.000
Ömer Ekin : 10.000/12.000
Öğrenemediklerim var malesef, onları siz tamamlayabilirsiniz. Kendi fikrim şu ki, burun şekli olarak içime sinen bir doktor hiç olmadı. Üstelik buna karşılık fiyatlar çok yüksek ve yeni yılda zam kapıda. Ne olacak sonumuz böyle?
Ferruh Bey’den bende çok olumsuz yorum aldım. Garip olan ise bu kadar olumsuz yoruma fiyatın yüksekliği. Bir bana mı anormal geliyor bu fiyatlar? İstanbul’da bu fiyata isim yapan bir sürü doktor var.Ben Tural Fatullayev ün yaptıklarını beğeniyorum. Fiyatlar yüksek gerçekten ama Ferruh Bingül’den birçok kişi memnun değil. İyice araştırın
Gürcan beyle bugün görüştük güncel fiyat 15.000
Tevfik hoca ile görüşeceğim ama muayene yüksek geliyor
Görüşmelere devam ediyorum bütçeme ve aklıma uygun bulamadım bir türlüVar mı düşündüğünüz bir doktor?
Devlet düşünmez misiniz? Başarılı doktorlar var istediğiniz tarzda yaparlar diye düşünüyorum.Tural Bey’in yaptığı burunlar bana çok düz geliyor. Zevk meselesi tabi ama ben ucu kalkık kavisli burunları daha çok seviyorum... pek benim tarzımda yapan uygun fiyatlı doktor yok Ankara’da sanırım
Ben devlet düşünüyorum açıkcası. Hacettepe de.var mı sizin bildiğiniz doktor . Ya da neresi olabilirDevlet düşünmez misiniz? Başarılı doktorlar var istediğiniz tarzda yaparlar diye düşünüyorum.
Evet tamamen zevk meselesi Ahmet Alp' e baktınız mıTural Bey’in yaptığı burunlar bana çok düz geliyor. Zevk meselesi tabi ama ben ucu kalkık kavisli burunları daha çok seviyorum... pek benim tarzımda yapan uygun fiyatlı doktor yok Ankara’da sanırım
Bir arkadaşım gazi de olmuştu. Gayet güzel görünüyorBen devlet düşünüyorum açıkcası. Hacettepe de.var mı sizin bildiğiniz doktor . Ya da neresi olabilir
Devlet düşünmez misiniz? Başarılı doktorlar var istediğiniz tarzda yaparlar diye düşünüyorum.
Evet tamamen zevk meselesi Ahmet Alp' e baktınız mı
Bir arkadaşım gazi de olmuştu. Gayet güzel görünüyor
Ahmet Alp İstanbul’da sanırım. Ben Ankara arıyorum malesef
[/QUO
Aa evet iyice karıştırdım hangi doktor neredeydi :)
Özelden yazıyorumDevlet düşünüyorum. Eskiden ön yargılıydım ama burada neler neler gördük özelde yaptıranlardan. Devlet de bir arkadaşım Esabil hocaya oldu gayet de memnun. Bende kendisini düşünüyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz birileri var mı
Esabil Eker’e arkadaşımın eşi,eşimin akrabası ve komşumuz ameliyat oldu kesinlikle çok pişmanlar hala nefes alamama sorunu yaşayan da var burnunda çökme olanda gerçekten kötülemek için değil çevremde memnun olan olmadığı için söylüyorum bende düşünüyodum kendisini ama vazgeçmem için çok sebep çıktı karşıma. Yine de siz bilirsinizDevlet düşünüyorum. Eskiden ön yargılıydım ama burada neler neler gördük özelde yaptıranlardan. Devlet de bir arkadaşım Esabil hocaya oldu gayet de memnun. Bende kendisini düşünüyorum. Sizin tavsiye edebileceğiniz birileri var mı
Burda esabil eker hakkında yazılanları okuyup öyle karar verin lütfen çok şikayet varEsabil Eker’e arkadaşımın eşi,eşimin akrabası ve komşumuz ameliyat oldu kesinlikle çok pişmanlar hala nefes alamama sorunu yaşayan da var burnunda çökme olanda gerçekten kötülemek için değil çevremde memnun olan olmadığı için söylüyorum bende düşünüyodum kendisini ama vazgeçmem için çok sebep çıktı karşıma. Yine de siz bilirsiniz