- 29 Mart 2019
- 58
- 6
- 25
Merhaba hangi doktor mesela devletteDevlet düşünmez misiniz? Başarılı doktorlar var istediğiniz tarzda yaparlar diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hangi doktor mesela devletteDevlet düşünmez misiniz? Başarılı doktorlar var istediğiniz tarzda yaparlar diye düşünüyorum.
Merhaba ben Meme büyütme ameliyatı olmak istıyorum Ankara’da doktor arıyorum önceliğim devlet hastanesi elbette bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim silikon markası ve modelde fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Ahhh çok pardon yeniyim deMerhaba, bu sorunuzun cevabını konunuzla alakalı başlık altında bulabilirsiniz. Bu gönderide yardımcı olamayız malesef. Burun estetiği başlığı burası :)
Doktor bulabildiniz mi?
merhaba ben de ameliyat olacağım fikirlerinize ihtiyacım var bana da özelden yazar mısınızlistede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın
Devlette burun ameliyatı yapıyorlarmı bılmıyordum estetık mi bi rahatsızlığınız mı var?Ben devlet düşünüyorum açıkcası. Hacettepe de.var mı sizin bildiğiniz doktor . Ya da neresi olabilir
Bence fikirlerinizi özelden yazmak yerine burdan söyleseniz daha çok kişi faydalanır aynı şekilde kendi doktorunuzu da.listede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın
Merhaba, ne olur özelden yazin. Ben de ameliyat olmak icin arastiriyorum. Özelden yazin lütfenlistede bedava yapsa ameliyat olunmayacak doktorlar var. başım derde girmesin diye isim yazmıyorum. ama aman diyeyim. İyi araştırın
serdar öztürk’e sakınnnnnnn olma canım gerisiyle tecrübem yokSöyleseniz araştırma yapanlar için çok iyi olur
Merhaba ozelden yazarcmisiniz burnlun ameliyatinizi kime oldugunuzu?Özelden yazdım. Ben olalı 3 ay oldu şimdilik sıkıntı yok doğal istedim ben doğal oldu. Nasıl olabileceğini önceden söylüyor. Ben sürpriz ile karşılaşmadım ama dediğim gibi erken dönem iyi araştırıp doğru karar vermek lazım
merhaba bana da kime olduğunuzu yazabilir misiniz?Özelden yazdım. Ben olalı 3 ay oldu şimdilik sıkıntı yok doğal istedim ben doğal oldu. Nasıl olabileceğini önceden söylüyor. Ben sürpriz ile karşılaşmadım ama dediğim gibi erken dönem iyi araştırıp doğru karar vermek lazım
Kendisini daha iyi hissedecekse ve daha güzel olacaksa ben bir mahsur görmüyorum.Ablamda istiyor ama ben istemiyorum olmasını zaten güzel bi kadın siz ne dersiniz güzel bi kadının estetik olmasına gerek var mı?
Ablanıza benden tavsiye sakın ameliyat olmasın doğal burun anatomisini bozmasın ben oldum çok çok pişmanımAblamda istiyor ama ben istemiyorum olmasını zaten güzel bi kadın siz ne dersiniz güzel bi kadının estetik olmasına gerek var mı?
Merhabalar önerebileceğniz hastane ve doktor var mı ? :))Devlet düşünmez misiniz? Başarılı doktorlar var istediğiniz tarzda yaparlar diye düşünüyorum.
Arkadaşım gazi de oldu çok güzel oldu.Merhabalar önerebileceğniz hastane ve doktor var mı ? :))
Hangi doktora olmuştu ismini öğrenebilirseniz çok memnun olurumArkadaşım gazi de oldu çok güzel oldu.