• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara bombacısının taziyesine katılan HDP'li vekil

şahsen ben gerilmiyorum. Normal konuşuyoruz. Artı Saraylim Saraylim yazılarını çok beğendiğim biri. Bu konuda frekans alamadım diye gerildiğimiz anlamı çıkmaz ki.
Biz olgun insanlarız.
Dogrudur. Bu konuda yazanlarin bir cogu zaten benim deger verdigim insanlar.. Ama ben tartismada ne fikirlerimi yazmaktan sakinirim, ne de onlar sakinsinlar isterim. Herkes kendi fikrini yazacak tabi, bazi konularda ayri dusmemiz kacinilmaz. Hele ki de boyle hassas bir konuda, ben kimsenin yanimda olmasini beklemiyorum zaten.. Aslinda bu konuda da ayni fikirde olmak isterdim elbette ama olmuyor iste naapalim..:KK43:

Sivas sünnileri çok tutucudur İpek neden şaşırdın?
dediğim olay 25 sene kadar önce.
Elbette şimdilerde aynı değildir ,çok şükür ki.
Sivas'ın sünnilerindeniz ilk defa duydum böyle bir şey. Küçükken Alevi komşularımızın elinde büyüdüm. Aynı sofraya oturduk,aynı kaptan yemek yedik. Bunu şehirlere mal etmeyelim. Her yerin iyisi kötüsü vardır.

Bir Sivaslı olsak utanç duyduğumuz madımakta alnımızda kara bir lekedir. Bunu da kabul ediyorum.

Sivas'ın sünnilerindeniz ilk defa duydum böyle bir şey. Küçükken Alevi komşularımızın elinde büyüdüm. Aynı sofraya oturduk,aynı kaptan yemek yedik. Bunu şehirlere mal etmeyelim. Her yerin iyisi kötüsü vardır.

Bir Sivaslı olsak utanç duyduğumuz madımakta alnımızda kara bir lekedir. Bunu da kabul ediyorum.
Ben de Kayseriliyim.,
Mal etmek filan değil.
İzmir ne kadar açık görüşlü ise KAyseri bir o kadar muhafazakardır.
Gerçeklerden gocunmam .
İstisnalar kaideyi bozmaz .

Amaçları bolge sorumlularini belediye araclariyla kacirmakti. Buna kim neden izim versin? Onlarin kaçmasina izin verip icimizde patlayan bombalarin sayisini arttirmamiz mi gerekiyordu?
Adamlar yarali idiler zaten, kimiside zaten olu, onca askerin arasindan nasil kaciracaklardi belediye arabasi ile? cikarttiklarini asker kolayca alirdi ellerinden, askerin o kadarcik bir gucu bile olmasa oradaki girmek isteyenlere soz gecirebilir, durdurabilirler miydi?

Ben artik Turk gazetelerinde yazan hic bir seye, Tayyip ve Davutoglunun gazetelere verdigi hic bir demece inanmiyorum. aciyorum interneti butun gazete haberlerinde ayni basliklar, tek elden gecilmis gibi.. Tayyipin danismani ne istiyorsa onu yaziyorlar. Sadece gundem neymis diye bakiyorum, gerisini googledan ingilizce aratiyorum. Yabanci basindan takip ediyorum, onlar da cogunlukla yapilan aciklamalari ve roportajlari yayinliyorlar ama hic degilse adamin agzindan cikani oldugu gibi paylasiyorlar, degistirmeden. Adamlarda iceri atilma korkusu yok ne de olsa..

Adamlar yarali idiler zaten, kimiside zaten olu, onca askerin arasindan nasil kaciracaklardi belediye arabasi ile? cikarttiklarini asker kolayca alirdi ellerinden, askerin o kadarcik bir gucu bile olmasa oradaki girmek isteyenlere soz gecirebilir, durdurabilirler miydi?

Ben artik Turk gazetelerinde yazan hic bir seye, Tayyip ve Davutoglunun gazetelere verdigi hic bir demece inanmiyorum. aciyorum interneti butun gazete haberlerinde ayni basliklar, tek elden gecilmis gibi.. Tayyipin danismani ne istiyorsa onu yaziyorlar. Sadece gundem neymis diye bakiyorum, gerisini googledan ingilizce aratiyorum. Yabanci basindan takip ediyorum, onlar da cogunlukla yapilan aciklamalari ve roportajlari yayinliyorlar ama hic degilse adamin agzindan cikani oldugu gibi paylasiyorlar, degistirmeden. Adamlarda iceri atilma korkusu yok ne de olsa..
Şu ülkede bugüne kadar liberaller dışında mutlu olan bir kesim olmadı ki.
Aleviler dışlandı,başörtülüler bir dönem dışlandı,Kürtler hakir görüldü gibi gibi.
Benim gibi yaşlılar bilirler.
Gelecek nesiller için umudum var ama .

pelin az önce ipekè cevap yazdim.sanirim senin sorularinin cevabini da iceriyor.orada alevi oldugumu söylemekle teröre verdigin yakinlarin icin hissettiklerini cok iyi anlayabildigim sonucuna varacagini umud ediyorum.zira biz yillardir kayiplar veriyoruz.bunu inkar eden varsa da söyleyecek lafim yok.
Sana bir sey soylim mi beni hissettiklerimi anlayamazsin. İci yanmayan kimse de anlayamaz. Bu acinin tarifi yok. Hani derlerya ates dustugu yeri yakar diye.iste boyle bir ates yuregine dusmediyse anlaman mumkun degil. Senin anliyorum dedigin benim hissettigimin ancak bin de biri

Pelin hepimizin istedigi ayni sey.ben de artik kimse bu acilari yasasin istemiyorum.bu konuda görüs ayriliklari olmasi cok normal.Aciniza saygi duyuyorum tabi ki sizin yasadiginizi sizin gibi hissedemem.ben bu konuda artik yazmayacagimi söyledim ama size cevap vermezsem olmazdi.Bu tür acilar yasayanlara büyük laflar etmenin ne kadar manasiz oldugunu biliyorum ve susuyorum.

geçmişte bir arkadaş hdp=pkk dediği için kurallar gereği ban yenmişti çünkü bir siyasi partiyi bir terör örgütü eli eş değer görmüştü.

şimdi bu ve bunun gibi bir sürü tabloda görüyoruz ki evet hdp=pkk...beni de kibleyebilirsiniz arkadaşlar. hdp nin barış demokrasi bilme ne partisi olduğuna kundakta ki bebeler bile inanmazken buradaki arkadaşların inanıyor olması çok üzücü.görünen köy kılavuz istemiyor işte.

CHP'li Tanrıkulu ve İlgezdi terörist cenazesinde
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP İzmir Milletvekili Gamze İlgezdi, PYD'ye katılıp Kobani'de öldürülen teröristin cenazesine katıldı. İlgezdi'nin cenazede gözyaşı döktüğü görüldü.
Aynı kınamayı bu durumdada yapabilir misiniz?
Nasıl HDPnin taziye çadırına gitmesi doğru değilse,bence CHPli vekilin de terörist cenazesinde işi yok.

Ülkede at izi it izine karışmış.
kötü örnek verilebilir yüzlerce.
pkklının düğününe bilezik bile göndermişti başbakan .
buna ne dersiniz?

Ülkede at izi it izine karışmış.
kötü örnek verilebilir yüzlerce.
pkklının düğününe bilezik bile göndermişti başbakan .
buna ne dersiniz?

neden kötüyü kötü ile kapatmaya çalışıyoruz ki? başbakanın yaptığı bu hareket hdp li vekillerini çoğunun pkk ile bağı olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?

hdp şöyle dediğimiz anda bakın akp de şunu yaptı diye örnek göstermek doğru mu? burada konuşulan akp değil hdp çünkü ve buraya hdp nin yaptığı yanlışı yazan çoğu arkadaş da akp li değil. ve başbakanın o bilezik olayı zaten çok tartışıldı burada.

neden kötüyü kötü ile kapatmaya çalışıyoruz ki? başbakanın yaptığı bu hareket hdp li vekillerini çoğunun pkk ile bağı olduğu gerçeğini değiştiriyor mu?

hdp şöyle dediğimiz anda bakın akp de şunu yaptı diye örnek göstermek doğru mu? burada konuşulan akp değil hdp çünkü ve buraya hdp nin yaptığı yanlışı yazan çoğu arkadaş da akp li değil. ve başbakanın o bilezik olayı zaten çok tartışıldı burada.
ben zamanında burada tartışılanları bilemem ki kadesa.
geçmişte yapılanları unutup sütten çıkma ak kaşıkmış gibi kenara çekilenleredir lafım.

Valla benim tavrim her zaman net.Akpyi sevmiyorum diye hdpyi sevmek zorunda da degilim. Ne akp yi ne de hdp yi hic bir zaman hicbir kosulda hic bir sebeple desteklemem vicdanim bunu hazmedemez.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve CHP İzmir Milletvekili Gamze İlgezdi, PYD'ye katılıp Kobani'de öldürülen teröristin cenazesine katıldı. İlgezdi'nin cenazede gözyaşı döktüğü görüldü.
Nasıl HDPnin taziye çadırına gitmesi doğru değilse,bence CHPli vekilin de terörist cenazesinde işi yok.
Ewet ayni kinamayi bu durumda da yspabilirim. Terorist cenazesine babam gitse babaliktan reddederim. Ulkeyi tororistler yonetiyor biz hala senin tororisttin benim tororistim derdindeyiz.

Diğer yorumumda bunu demek istemiştim. Ozaman pyd iyidir ışid ile savaşıyor falanlar filanlar işte kime ne anlatıyorsam:KK51:

Ve tekrardan diyorumki teröre kalben veya fiilen destek veren herkesin canı cehenneme

Is yaristirmaya gelecekse pyd isid karsisinda zor duruma düştü diye yarrdim gönderenler ne demeli?

Is yaristirmaya gelecekse pyd isid karsisinda zor duruma düştü diye yarrdim gönderenler ne demeli?

Valla benim tavrim her zaman net.Akpyi sevmiyorum diye hdpyi sevmek zorunda da degilim. Ne akp yi ne de hdp yi hic bir zaman hicbir kosulda hic bir sebeple desteklemem vicdanim bunu hazmedemez.
Ben de aynı düşüncede ve tavirdayım. Ne akp ne hdp ikisinde birbiri ile ayni benim gözümde. Yani ben hep suna takılıyorum bu tip konularda ya akpliler hdplileri suçluyor ya da tam tersi.

Sen cogu chp ya da mhp li üyenin böyle tavırlar sergilediğini gördün mü? Göremezsin çünkü onun vicdanı rahattir. Ne akp gitsin diye hdp ye oy vermiştir ne de gözü kapali akp ye oy vermiştir.

Back