• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara bombacısının taziyesine katılan HDP'li vekil

pkk ıle hdp yan yana degıller dıyenler nerde acaba
kapak olsun bı fotograf onlara
midemı bulandırıyorlar resmen
meymenet yok sıfatlarında
nasıl yanyana olmazlar kadın avaz avaz bağırmıyormu biz arkamızı pyd ye pkkya yasladık diye.
asıl teröristlerin başları onlar halkı galeyana getiren onlar ama milletvekililer ya ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.

nasıl yanyana olmazlar kadın avaz avaz bağırmıyormu biz arkamızı pyd ye pkkya yasladık diye.
asıl teröristlerin başları onlar halkı galeyana getiren onlar ama milletvekililer ya ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.
kosa kosa hdp ye oy verenler dusunsun sımdı
sırf bı partı ıktıdar olmasın dıye bu partıye oy verenler oldu yahu şaka gıbı...
kendı partımızı nasıl ıyılestırebılırız dıye dusunmek yerıne tutup pislige bulasmak !

bu partının meclıste olması , ellerını kollarını boyle sallayarak dolasmaları , bu devletın herseyınden sonuna kadar da yararlanmaları resmen ınsanlık sucu

kosa kosa hdp ye oy verenler dusunsun sımdı
sırf bı partı ıktıdar olmasın dıye bu partıye oy verenler oldu yahu şaka gıbı...
kendı partımızı nasıl ıyılestırebılırız dıye dusunmek yerıne tutup pislige bulasmak !

bu partının meclıste olması , ellerını kollarını boyle sallayarak dolasmaları , bu devletın herseyınden sonuna kadar da yararlanmaları resmen ınsanlık sucu

aynen dediğin gibi şaka gibi ama değil aci bir geçek sadece..

doğuda kürtlerin oylarını tehtid ederek aldılar. huzuru bozarız diye.
ben birebir şahit oldum başka bir partili arkadaşım dedi bana vermek zorundayım anla diye!
zorla tehditle bir yerlere gelenlerden ne beklersin.
düşünün biraz empati yapın bir yakınınız şehit olmuş ve bu suratsız insanları hergün tvde görmek zorundasınız onlarda kınama politikasına katıldılar ya artık. Selahattin demirtaş ve diğer uşakları artık mecliste görmek istemiyoruz..

Kosa kosa hdp ye oy vermeye giden arkadaslar vicdaniniz rahat mi?

peki kosa kosa akp`ye oy verenlerin vicdani ne durumda.hala su ayrimi yapamiyoruz.her kürt vatan haini degildir.bu ülke sadece türklerin degildir.baris isteyen akli selim insanlari her defasinda bu tür sözlerle kinamak bir insana yakismiyor.ben de hdp ye oy verenlerdenim.barisin gelecegine inandigim icin, selahattin demirtas`i samimi bnuldugum icin oy verdim.bu ülkede dönen dolaplardan bir cogumuzun haberi yok.temiz bir siyasetin asla mümkün olmayacagini bilenlerdenim.ama her defasinda vatan haini olarak suclanmak cok aci.bu ülke hepimizin bunu kafalarina soksun insanlar.terörün verdigi zarari, pkk`nin terör örgütü oldugunu inkar etmeyen, kinayan bir sürü hdp secmeni var.ki ben bu son secime kadar hep chp`ye oy vermis bir insanim.gerci chp de büyük bir cogunlugun gözünde vatan haini.lütfen artik insanlari damgalamayalim.

ayrica bu milletvekilinin bir sürü insanin ölümüne yol acan bir teröristin evine taziyeye gitmesini, bir sürü insanin ölmesine, yaralanmasina neden olan birinin evinde taziye yapilmasini da siddetle kiniyorum.Ben siddetin her türlüsüne karsiyim.Kimden gelirse gelsin.bu ülkede siddet gösteren o kadar cok mekanizma var ki!

ayrica bu milletvekilinin bir sürü insanin ölümüne yol acan bir teröristin evine taziyeye gitmesini, bir sürü insanin ölmesine, yaralanmasina neden olan birinin evinde taziye yapilmasini da siddetle kiniyorum.Ben siddetin her türlüsüne karsiyim.Kimden gelirse gelsin.bu ülkede siddet gösteren o kadar cok mekanizma var ki!

Demirtaş’ın samimiyeti fos çıktı diyebilir misin o zaman? Yukarıda bir önceki yazdıklarından sonra kendi vekillerinin bu taziyeyi yapması al birini vur ötekine dedirtmez mi?

Yoksa bireysel ve bağımsız bir hata mı?

peki kosa kosa akp`ye oy verenlerin vicdani ne durumda.hala su ayrimi yapamiyoruz.her kürt vatan haini degildir.bu ülke sadece türklerin degildir.baris isteyen akli selim insanlari her defasinda bu tür sözlerle kinamak bir insana yakismiyor.ben de hdp ye oy verenlerdenim.barisin gelecegine inandigim icin, selahattin demirtas`i samimi bnuldugum icin oy verdim.bu ülkede dönen dolaplardan bir cogumuzun haberi yok.temiz bir siyasetin asla mümkün olmayacagini bilenlerdenim.ama her defasinda vatan haini olarak suclanmak cok aci.bu ülke hepimizin bunu kafalarina soksun insanlar.terörün verdigi zarari, pkk`nin terör örgütü oldugunu inkar etmeyen, kinayan bir sürü hdp secmeni var.ki ben bu son secime kadar hep chp`ye oy vermis bir insanim.gerci chp de büyük bir cogunlugun gözünde vatan haini.lütfen artik insanlari damgalamayalim.
Verdigin oylarla meclise giren milletvekilleri teror orgutune silah erzak gotururken yakalaniyor ve milletvekili dokunulmazligi oldugu için bir sey yapilamiyor.

Akpyi savunan kim? Pelin Akpye en agir laflari soyler her zaman. Bana gore de al birini vur öbürüne

Böyle kişiliksiz insanların mecliste olmasından Tiksiniyorum bunlar milletin vekili bunlar mi temsil ediyor milleti. Suçluları dağda bayirda aramaktansa uzağa değil yakınlara meclise bakılsın biraz.
Aynen katılıyorum bunlarda o bombacı gibi olan hainleri savunuyor orda bizim milletimizde bunlara müsade eden yönetime oy veriyor.canlarımız gidiyor ey millet uyan uyan.evlatlarımız kara toprak oluyor ocaklara ates düşüyor.uyanınnn

nıye kompleks yaptınız anlayamadım
burda 1 tane bıle kürtlere vatan haını dıyen olmadı
sızın bunu dıle getırmenız ınsanın fıkrı neyse zikrı odur dan gelıyor
kürtlerın adını cıkaran hdp ye oy verenlerdir
daha fazla kürt kökenlı ınsanlar kotu nıyetlı agızlarda oyuncak olmasın !!! bunu kullanarak duygu sömürüsü yapılmasın lutfen !

Ne diyeyim ki bir yanda imralıdakinin posteri, bir yanda bombacının, öte tarafta Meclis'ten bir vekil.
Maaşı bizim vergilerden kesilen bir vekil. Parti kapatmayı zorlaştırmışlardı, aman ne kadar güzel, vekillerin dokunulmazlığı var, aman ne ala.
Bunlara o verdiğimiz vergiden verilen paralar haram zıkkım olsun

Verdigin oylarla meclise giren milletvekilleri teror orgutune silah erzak gotururken yakalaniyor ve milletvekili dokunulmazligi oldugu için bir sey yapilamiyor.

Akpyi savunan kim? Pelin Akpye en agir laflari soyler her zaman. Bana gore de al birini vur öbürüne

Valla ben de anlamadım. Erzak yardımı yaparken yakalanmadılar mı bunlar?

Kaç taziyeye gittiler?

PKK’lı tabutlarını omuzlarda taşımadılar mı?

Paris olaylarında renklerini göstermediler mi?

“PKK sizi tükürüğüyle boğar” diye elinde mikrofonla tüküre tüküre konuşmadı mı vekilleri?

PKK’lının anası neden Demirtaş’a sarılıp ağlıyor daha dün yeni????

Hangi samimiyet acaba?

Valla ben de anlamadım. Erzak yardımı yaparken yakalanmadılar mı bunlar?

Kaç taziyeye gittiler?

PKK’lı tabutlarını omuzlarda taşımadılar mı?

Paris olaylarında renklerini göstermediler mi?

“PKK sizi tükürüğüyle boğar” diye elinde mikrofonla tüküre tüküre konuşmadı mı vekilleri?

PKK’lının anası neden Demirtaş’a sarılıp ağlıyor daha dün yeni????

Hangi samimiyet acaba?

Ama sorsan Hdp ile Pkk birbirlerinden ayri. Bu lafi o kadar cok duyduk ki.

Daha ne yapmalari gerekiyor bir olmalari icin bilmiyorum.

Hdp ile pkkyi ayni kefeye koyanlari kibliyorlardi dune kadar. Dusun artık

yaptigim yorum sadece bu baslik alktinda yazilanlari kapsamiyordu.hdp ye oy verdim.bu parti altinda a pkk yi savunan hic kimseyi savunmuyorum.bu partinin pkk yi savunan milletvekillerini desteklemiyorum.siddeti savunan hic kimseyi desteklemiyorum.bu baslik altinda yaptigi yorum sadece burada yazilanlari kapsamiyordu.Bu sekildeki yorumlarin genelini elestirdim.Pelin arkadasimizin akp ile ilgili görüsüne atifta bulunmadim öyle anlasildiysa benim hatam.

ikincisi kürt degilim ama baski ve eziyet gören haksizliga ugrayan her canliyi savunurum.bu benim vicdanimin bana söyledigi sey .bu konuda konusacak cok sey var ama benim simdi cikmam lazim.dönünce cevap verebilirim.

Ipek ben hala Demirtasìn bu konuda cabaladigini düsünüyorum.Bir parti icerisinde tam anlamiyla görüs birligi saglanmasi mümkün degil.Siyaset kirli bir oyun.Demirtas kendi agziyla pkk`nin yaptiklarini onaylarsa o zaman yanildigimi kabul ederim.Eger böyle bir ifadesi olduysa da benim haberim yok.cok acele yazdim.cikmaliyim simdi.

HDP’ye barışçıl parti diyenler nedense Kürt olmadığını kendisi bastırma gereği duyuyor.

Çok hümanist bir yaklaşım gerçekten, biz de ezilen daha çok ezilsin diyoruz sanki.

Sanki HDP’nin kolu kanadı yok da Doğu’da olanlar, ezilenler, ölenler Türk askerinin suçu. Resmen böyle lanse edilmiş. Bir parti tek bir temayı temsil eder. Yok “ben HDP’y e oy verdim ama X millet vekilinin yaptığı PKK’lı taziyesini desteklemiyorum.” Bu parti vizyonudur, misyonudur, stratejisidir. O zaman ihraç etsinler neden sahipleniyorlar bu taziyeleri yapanları?

Ipek ben hala Demirtasìn bu konuda cabaladigini düsünüyorum.Bir parti icerisinde tam anlamiyla görüs birligi saglanmasi mümkün degil.Siyaset kirli bir oyun.Demirtas kendi agziyla pkk`nin yaptiklarini onaylarsa o zaman yanildigimi kabul ederim.Eger böyle bir ifadesi olduysa da benim haberim yok.cok acele yazdim.cikmaliyim simdi.

Demirtaş PKK’nın pişkin bir yüzü başka bir fonksiyonu yok. PKK’lının annesi neden Demirtaş’a sarılıp diğer çocuklarını da kurban ediyor. O insanlar böyle algılıyor, biz böyle algılıyoruz ama siz böyle algılamıyorsunuz. Bu da değişik bir yaklaşım.

Back