Ankara Bebek Oyun Grubu

nefesalnefesver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
5.443
12.931
248
Ankara
Selam Hanımlar,

Hamilelik sürecimle üye olduğum kk.da bebeğinin tüm süreçlerini sizlerle yürütmüş, kucağına almış büyütmüş ve nihayet 1 yaşını geçirmiş bir anne olarak sıra geldi bebeğini sosyalleştirmeye çalışan anne görevine
Bebeğim 8 aydan beri babyswim.e gidiyor. Yalnız belirteyim yüzme öğrensin diyeden ziyade sporcu olması için gidiyor. Ciddi bir süreçteyiz yani.
Yüzmeye gittiği yerde baby gym.e de götüreceğim hem vücudu gelişsin hem sosyalleşsin diye ama onun için bi 6-7 ayımız daha var biraz daha dengeyi kurması lazım.
Şimdi bu süreçte akşama kadar babaanne baktığı için haftada 1-2 gün bebek oyun gruplarına dahil etmek istiyorum.
Bildiğiniz, tavsiye edebileceğiniz bu tür oyun grupları var mıdır?
Veya siz sevgili kk hanımlarının ankarada kurduğu bir grup mevcut mudur?
Hatta yoksa kuralım bebeklerimizle beraber sosyalleşelime bile varım. Sonuçta bi oyun okuluna felan götürsek bi ton da ona para dökcez..
Her tür tavsiyelerinize açığım..
Sevgilerimle.

bildiğim bir oyun grubu yok. bulursan bende katılmak isterim. benimde 6.5 aylık bir oğlum var ve bizde yüzmeye gitmek istiyoruz. nereye gidiyorsunuz acaba? gittiğiniz yerden memnun musunuz? ben aykon'un havuzunu duydum ama (doktorumuz tavsiye etti) giden tanımadığım için hijyenik mi değik mi? emin olamadım.
ayrıca bende oyun grubu bulamazsam gymboree'ye başlatmayı düşünüyorum çocuğumu.

benim oğlum kasımdan beri aykon.a gidiyor çok memnunum. zaten ankarada başka bebek havuzunda ders veren babyswim kursu yok. diğerleri hep otel havuzlarında ders veriyor ve profesyonel değil ekipleri.. oğlumun hocası ve ekip çok profesyonel biz cidden sporcu olsun istediğimiz için ciddi araştırmalarımız sonucu buraya karar vermiştik.
ayrıca oyun grubu bulamadığım için yine aykon.un babygym.i için cumartesi günü deneme dersine götüreceğim. zaten ilerde düşünüyorduk şimdi başlasın in azından bir an önce sosyalleşsin dedik..

memnun olmanıza sevindim bende önümüzdeki ay 7,5 aylık olunca yüzmeye başlatacağım. normalde bu ay başlayacaktrık doktorumuz bu ara salgın var önümüzdeki ay başlasın dedi. bu arada babygym grupları kaç aylıktan itibaren başlıyor aykon'un? gymboree 6 aydan itibaen başlıyor. music ve Play & Learn sınıflarına başlatmayı düşünüyorum. bu hafta görüşmeye gideceğim.

aykon babygym.de grup dersini belli bi aşamaya kadar yapmıyor birebir ders veriyor. 4 aylıktan itibaren de yüzme derslerine başlayabiliyorlar.

nefesalnefesver yüzme kurslarını araştırırken yorumunuza denk geldim. Aykon Yüzme Kursu'ndan memnun musunuz? Benim de 8 yaşında ve 17 aylık iki kızım var. Onlar için düşünüyorum. Faydasını gördünüz mü? Bir de kurs ücreti nedir? Teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…