Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

Merhaba arkadaşlar bizde tüp bebek yaptırmaya karar verdik ve bende burssa okuduğum kadarı ile iki doktor arasında kaldım Hulusi bey mi göğşen bey mi ben pcos hastasıyım eşiminde ileri hızlısı yok ve morfolojisi kötü Kaan hocanın hastası eşim son tahlilimi kötü geldiği için tüp bebeğe karar verdik ama endişelerim var morfoloji kötü olduğu için laboratuvar ın iyi olması gerekmiş sanırım başkent hastanesinin Nasıl bilgisi olan var mı ya da bu konuşa önerisi olan gerçekten sıkıntılı bir süreç eşim çok mutsuz ve huysuz biri oldu o yüzden iyi bir yer seçmek istiyorum bu konu Hakkı'nda konuşmak bile istemiyor benimle biz 2 yıllık evliyiz benim olacağına inancım var çok şükür Rabbim in bi ol demesine bakar ama yine de araştırıp gitmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim çok yazdım biliyorum ama sanırım yıldan dolayı rapor almam sıkıntı ilaçlar çok pahalı mı bir de tüp bebek yaptıran arkadaşlar süreç Nasıl ilerliyor hiç fikrim yok ve korkuyorum anlatan olursa sevinirim

Merhaba canim, seni iyi anlıyorum çok zor bi süreç, ama üzülme _ Rabbim ol dedikten sonra gerisi boş. Benim eşimde de morfoloji sorunu varken ben 2 kere hamile kalmıştim. Düşükle sonuçlandi ama nedeni genetikti. Eşim hiç tedavi almadi ama şimdi morfolojisi iyi_ ama ben hamile kalamıyorum...5 düşük yaşadim artık ayrılma noktasına geldik. En son Başkent Hulusi bey de tüp bebek yapmayı düşünuyoruz. Kismetse ağustos ayı gibi Ankaraya gideceğiz.
Ama maliyeti ile ilgili kesin bilgim yok. Öğrenirsen eğer bana da yaz.
Inşallah en yakin zamanda mutlu haberleri paylasiriz...

Ben de size gözlemlerim ve tecrübe sonucunda ya Hulusi beye gidin ya da genartta Aysun hanıma diye tavsiye de bulunmak istedim.Gogsen beyin hastasiydim ama artık gitmeyecegim bizi kovmaktan beter etti onu su ramazan günü Allaha havale ediyorum

Canim rica etsem GenArt ve ya Başkent tüp bebek maliyeti ile ilgili cevap verir misin? Ben Baküde yaşıyorum, maddi durum pek iyi deyil. Bankadan kredi çekerek geleceğim Ankaraya. Onun için uygun fiyat arıyoum.
Senin sorunun ne? Tüp bebek için mi Gogsen beye gittin?

Bizde en ufak bir sorun bulunamadı ama daha önceki tüpte tutmadı. Evet ücret onemli ama ben başkentte yiprandim sıra bekle doktora bir şey soracagim cekiniyorum en son iki uç soru sordum kafamis karıştı esimde yanımdaydı resmen bizi herkesin içinde azarladi gogsen bey ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin . detaya inmeyecegim çünkü çok ağladım artik ğlamak istemiyorum. Bizi çok rencide etti.temmuzda tüp bebek başkentte kapaliymis . başkentte raporsuz 3900 genartta 5500 taksit yapıyorlar kredi yerine kredi kartı imkanlarını sor bence ya da az çek tamamını çekme.ben bu sefer genart ta gideceğim inş Rabbim yollar acar.coook dua ettim beklemediğimiz doktordan çocuk gibi axar yedik ben bir öğretmenim ve hiç yakıştıramadım ayak ustu hasta ile herkesin içinde tüp bebek konuşulmaz bu benim mahremim hakkımızda helal etmiyoruz

Başkentin lab
başkentin Labratuvar koşullarının çok iyi olmadığını söylüyorlar ancak yine de karar sizin vaktiniz olursa birkaç merkez gezin

Benim de bir kimyasal oldu sanırım dna hasarından kaynaklı devamı gelmedi doktor zaten olsa bile hep düşer Dedi tedavi olması lazım Dedi normal yolla olur Dedi ama tedavi daha kötü oldu hayırlısı tabi ki bizim bunu yaşamamış gerek demek ki aslında hiç içim daralmıyo üzülmüyorum sadece süreç endişe etmeme neden oluyo biz kasım a kadar yaptıramayacağız maalesef ben ülseratif kolit hastasıyım ve yığın kortizon ve ilaç tedavisi aldım bi süre beklemem gerek hatta 1 yıl Dedi ama ben 6 ay sınra şansımı denemek istiyorum Allah nasip ederse bu ay Hulusi ya da göğşen beye gidecem ve bilgi alacam inş sana da haber veririm süreci ve maliyetlini Rabbim sana da inş nasip etsin bebekler bu arada başka merkezler olursa sana da haber veririm inş

Başkentin lab
başkentin Labratuvar koşullarının çok iyi olmadığını söylüyorlar ancak yine de karar sizin vaktiniz olursa birkaç merkez gezin
Üzüldüm şimdi doktorları içim iyi diyorlar ama bilemedim ki kimşe konuşsam fikrim değişiyor ne kadar zor karar vermek dna hasarı olduğu için Lab önemli bilemedim

Şu an gerçekten çok şaşırdım oysaki göğşen bey halkında hep olumlu şeyler duydum genart

Genart da tahlil yaptırdık labaratuvar ı iyi mi bilmiyorum ama bizim dünyamızı yıktı pahalı olduğunu duydum ama bilemiyorum başkentle arasında kaldım herkes Hulusi ve göğşen beyi çok öneriyo ama Lab çok önemli tavır önemli mahremiyet önemli çok kafam karıştı çok

Canim geçmiş olsun, Inşallah GenArtda güzel başarılı bi yol başlar ve bebeğine kavuşursun. Rabbim bu mübarek ramazanda tüm bebek isteyenleri sevindirsin inşallah.
Bilgilerin için çok teşekkür ederim

Amin Allah razı olsun. Rabbim gerçekten kuldan değil kendinden istetsin. Kul insanı cekmiyor
Ben de öneri üzerine gittim esimde yanımda olmasa diyeceğim ki yanlış anladım ama öyle olmadı malesef o da bir daha buraya gelmem dedi .genattaki testler her yerde aynı bizde düzende yaptırdık hatta en son kromozoma başkentte 440 verdik genarti aradım 300 dedi keşke oraya yaptirsaydim. İlaçlar her yerde aynı yumurta dondurma ve genetikte aynı hepsini öğrendim sadece tüp bebek 1600 TL daha fazla vereceğiz . inş Allah dara dusurmez kimseyi bu yol zormus Rabbim daha fazla aratmasin.gebe kalamayan uç arkadasimda genartta Allahın izni ile ikiz sahibi oldular birinde DNA hasarı vardı birinin de esinde vardı biri de sebepsizfi şimdiye kadar para yüzünden gitmedim ama bi sefer rencide olunca borcta olsa bulup deneyecegim şansımı Allah kerim

üzüldüm ya nasıl bu kadar kaba olabiliorlar başlarına gelmedikleri için sanırım genartta kime gideceksiniz peki doktor belli mi bende ikiz olsun çok istiyorum ama tek transfer oluyormuş sanırım dna hasarı olan arkadaşının asar oranı kaçtı acaba başka sıkıntısıvarmıydı bende pco var bide rabbim büyük inş gönlüne göre verir :) bu yol gerçekten zor ve bizim yanlışımız kullardan medet ummak sanırım rabbim hayırlı zamnada sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş şu mübarek ay da yakın zaman da mı yaptıracaksınız

Kizlar merh ben gogsen hocanin hastasiyim kendisindende cok memnunum .
onun emekleri sayesinde
3.tupumde tuttu. Isteyen dileyen herkes
insallah bu duyguyu yasar.

2 tane transfer ediliyor bana edildi teki tuttu. 3900 Raporsuz
Muayne 10 gun gecerli 126 tl.
Temiz ve herkes kibar 2014 yilindan beri gidiyorum

Gogsen hoca hakdan korkan insandir. Hastalarinin zor gununde hep yanindadir benim gozumde ankda esi olmayan baska dr gibi kasinti olmayan adam gibi adam 10 numaradir.

Canm öncelikle Allah yardımcın olsun çok zor bir süreç..Ben Göğşen Bey in 2 yıllık tedavi amaçlı hastasıyım ve 100 kez olumsuz sonuç alsam da yine ona giderim !!!Çamurlu elleriyle bile gelse beni ameliyat etse gözüm kapalı ona güvenirim.O bammmmbaşka biri..yazacak çok şeyim var mümkünse Göğşen hoca yardımmm sayfasında 72.sayfadaki uzun yazımı okursan beni çok daha iyi anlarsın:) Bir kere hastane Ankara nın en ucuz hastanesi her konuda..ve Hulusi bey de Göğşen h da gerçekten alanında ultra uzman ve insaniyetli kişiler...Insanlar memnun kaldığı için kalabalık yani.ben de çok bekledim ama 10 saat bile bekletse asla ondan vazgeçmem.Kimsenin bilemediği sorunları bir ultrason dan anladığını çok kişide duydum ve ben de yaşadım.yönlendirdiğim çok arkadaşım memnun hatta biri ona histeroskopi yaptırdığı ay hamile kaldı.olumsuz yazan arkadaşa çok şaşırdım şimdi ona da cevap vercem lütfen oku:) Ben de kendim çok memnun kalınca herkese yardım etmek istiyorum ve herkese numaramı veriyorum .ara görüşelim sana tüm ayrıntıları söyleyeyim.her konuda da yardımcı olurum gece gündüz yazabilirsin.ben de çok çektim çünkü.Sana tavsiyem Göğşen hoca hakkında açılan topik e bak.inan bir kadın Dr dan çok daha üst düzey empati yeteneğine sahip.

Canım yaşadığın talihsizliğe çok üzüldüm ve çok şaşkınım zira Göğşen hoca hayatta tanıdığım en nazik,en kibar insan.Ama demek ki ters bir anına gelmiş sanırım siz de yeni gittiğiniz için ,onu tanımadığınız için haklı olarak üzülmüşsünüz.O beni 3 saat bekledim diye kendi cebinden arayıp özür dileyecek kadar kibar biri.Sonraki gidişimde de beni koridor da görürp seni çok beklettim ilk seni Alcam demişti mesela.tüm hastalarına ve hatta hastası olmayanlara bile telini verir tek tek cevap yazar.ben istanbul dayım buradaki arkadaşlarıma bile verdim numarasını ,inan tanısa tanımasa bile herkese cevap yazar.herkesle çok özel ilgilenir.bir hastası ağlıyor diye sallama çay yapıp vermişti gözümün önünde.yine hemşireyle konuşurken duydum ,bir hastası için "onun tedavisi olumsuz olunca ben çok ağlamıştım"demişti .tüm hastaları kendine dert eder..Muhtemelen o anda da bi hastasına üzülmüştür.Bir kere ben de dediği saatten geç gelmiştim bana da biraz soğuk davranmıştı,sonraki gittiğimde yine özür diledi,"o anda doğum çatalında bir hastayı bekletiyordum orada beklemek çok zordur,o yüzden sana öyle davrandım kusura bakma"demişti .Bence bir kez daha gidin,emin olun pişman olmayacaksınız.tayinimizden dolayı başka bir şehirde tüp yaptrmak zorunda kalınca beni defalarca aradı sordu,tahlil günü 3 kez aradı artık onun hastası olmama rağmen .tutmayınca da telefonda 20 dakika teselli etti..ona "kaba"demek inanın büyük haksızlık....

BİRÇOK SAYFAYA KOPYALADIĞIM YAZIMI TEKRAR PAYLAŞMAK ISTEDIM :))). Merhaba!!!Herkese ,tüm Türkiye ye hatta TV ye falan çıkarak haykıracak kadar çok sevdiğim ve güvendiğim doktorumu insanlarla paylaşmak istedim:)) Ankara Başkent hastanesi Tüp bebek prof Dr Göğşen Ünalan..Abi,baba,psikolog,her şey...Hastane eski ve kalabalk bi hastane ama dr um muhteşemmm biri..Sırada çok insan olmasına rağmen ısrarla"bi sorun var mı,rahat otur,kafana ne takılıyosa sor"diyor.Ne desen dinliyo ve uzun uzun açıklıyo.Üstelik hastane prosedür olarak Ankara nın en uygun fiyatını veriyo daha çok hastaya ulaşmak için.Ben bi kere 3 saat beklemiştim,hemşire fark etti dr a demedim bile..Metro dan çıktım eve gdyrm baktım Dr Göğşen arıyo..şok oldum.dedi ki"Mervecik seni çok bekletmişiz özür dilerim bidahakine ilk seni alcaz söz":)) ve sonraki gittiğimde beni kapıda gördü ve hatrladı hemen aldı sözüm vardı sana dedi (yüzlerce hastası olmasına rağmen) Herkese karşı böyle..Çok gözlemledim..Numarasnı veriyo,vatsaptan sürekli soru sorabiliyosnz.Üstelik ben çok dr lara gitmiştim,onların bilemediği biçok şeyi bildi..Histeroskopi de çok uzman..(kamerayla rahme girip bi şe varsa anında müdehale ediyo) üstelik fiyat yine çok uygun 350 tl (İstanbul da 1500-10 bin e bile çıkıyo) İstanbul dan bi arkadaşım ben çok övünce geldi sabah histereskopiye girdi,öğlen ist a geri döndü..3 yıldr çockları olmuyodu ve bahçeciden 1 olmsuz tüp bbek denemelerivar..Göğşen Bey dedi ki 2 ay normal deneyin hiç bi şe yapmayın dedi,kız O AY HAMİLE KALDI! ben henüz sonuç alamadım tüp bebeğe de başlayamadım bazı sorunlarımdan dolayı ama sonucum olmsz olsa bile dr uma güvenim sonsuz.Lütfenmutlaka ona gidin diye haykırmak istiyorum herkese.Hatta bu yazıyı da biçok forma kopyalıycam görürseniz şaşırmayın:)) Tüm hastalarına ismiyle hitap ediyo ve hemen tanıyo koridorda bile görse...Ben o kadar çok gittim ve o kadar çok konuştuk ki "yarı drolmuşsun sen"diye takılırdı hep bana:)aklınıza takılan bi şe olursa özelden yazın numaramı vereyim seve seve yardımcıolurum.olumsuz yorumlra aldırmayın,benim de olmsuz 1 aşılamam var kendisiyle ama hiiiiç pişman değilim kısmet bu işler..o elinden geleni fazlasyla yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…