Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

bu konu açılalı baya olmuş ama ben şimdiki fiyatı ve durmu merak ediyorum... Hulusi bey hala duruyor mu başkentte dışardan biri olarak bilgi almak istedimm..

hala duruyor tatlım muayene ücreti 122 tl.raporlu 1670+ilaçlar raporsuz 2750+ilaçlar fiyatlar aynı yani :)

merhaba cnm bişiy sorucam da başkent üniv. Fiyatları mı bunlar? Umarım bebeğine kavuşmuşssundur. Sağlcakla..

gerçi cansu arkadaşımız herşeyi yazmış ama bende yazayım göğşen beyde 1 kez tüp yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.nasipse bu ay 2.kez tüp yaptırcaz.çikolata kisti hastasıyım.raporlu fiyat 1670+ilaç raporsuz 2750+ilaç.muayene ücreti 122 tl bunu ödeyip 10 gün serbest gidiyorsun.hulusi beyde harika göğşen beyde harika.hiç farketmez hastane iyi.laboratuar ortamı hijyenik.hemşire ve doktorlar ilgili hemen cebini veriyorlar.şiddetle tavsiye ederim.hep burdayım istediğini sorabilirsin :)))

Canimm insallahh hakinda hayirli olurrr...bebis yada bebislerinn tutunuverirr anneciklerinee;-);-)
Benim fsh 14 du canimm...inanmak cok onemli kendine ve doktoruna cokk guvenn.bu isi bu sefer bitircemm diyee surekli kendini dikte ettt

ya 1600 dediğiniz raporlu demişsiniz tüp bebekmi bilgilendirirseninz sevinirm...

çok şaşırdım tüp bebekmi 1600 tl

aktif olduğun için tekrar yazıyorum kimse cvp vermedi tüp bebekmi raporlu 1600 anlayamadım...

aktif olduğun için tekrar yazıyorum kimse cvp vermedi tüp bebekmi raporlu 1600 anlayamadım...

bir yıl önce tüp yaptırdığımda 1600 tl raporlu fiyatıydı
raporsuz 2750 tl idi...
şimdi ne durumda bilmiyorum..
artmış olsa bile yinede bir çok merkeze göre çok çok uygundur..

Son düzenleme:
bir yıl önce tüp yaptırdığımda 1600 tl raporlu fiyatıydı
raporsuz 2750 tl idi...
şimdi ne durumda bilmiyorum..
artmış olsa bile yinede bir çok merkeze göre çok çok uygundur..

bu yüzden çok şaşırdım hatta şok oldum...teşekkür ederim.

ya merak ettim okyunca diğer yerler iğnelerle 7000 tl buluyor burası öyle olunca çok şaşrıdım...tüp bebek bu kadar ucuzsa aşılama dahada ucuzdur...

aşılamaya geçen sene eylülde 750 tl verdim tatlım.evet çok uygun.ve genelde ankaradaki en iyi yer diyebilirim :)

rica ederim canım ne demek.tedavin hayırlı uğurlu olsun :)

kızlar merhabalar.ben pko hastasıyım.3 yıla yakındır evliyim ama gebelik olmadı.2 klomenle doğal,1 aşılama yaptırdım özelde.AMH 8,39 küsür FSH 5,61 DEĞERLERİM.rahim filmi çektirdim tüplerim açık çok şükür. şimdi başkentte tedaviye başlayacağım ama karar veremedim göğşenmi hulusi mi diye.randevu aldım hulusi beyden ama kafam karışık doğrusu hayal kırıklığına ugramıycağım benle her daim ilgilenecek doktorum olsun istiyorum.buyüzden bana yardıcı olursanız sevinirim.raporlu tüp bebek düşünüyorum muayene ücreti ne kadar?her ikisindede 122 mi 10 gün sonra 61 tl dediler.tüp bebek için raporlu yaptıran arkadslar şartlar nedir memurum.beni aydınlatırsanız cok sevinirrm.GÖĞŞEN BEYMİİ HULUSİ BEYMİ.....

meraba canım bende başkent hastanesinde tedaviye başlıcam doktorların ikisininde çok iyi oldugunu duydum..... bende raporlı sgklı yaptırıcam... adetimin 21. günü çagırdılar beni.. bende merak ediyorum fiyatları? takipteyim seni?

seni neden 21.gün çağırdılar hangisine gidicen karar verdinmi ben hulusiden randevu aldım ama çok yoğunmuş ben çalışıyorum okadar saat bekleyemem izin alıp gitcem çünkü.randevuları çok kayıyormuş hulusi beyin. göğşene değiştircem randevumu.sen ilk kez mi gitcen?anlamadımda 21. gün mevzusunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…