canım napıyorsun
iyiyim sen nasılsın uzun zaman oldu demihala aynı dertle savaşıyorum işte tüp bebek yaptırdık ilk deneme tutmadı su topladı çok kötü oldum 2 gün hastanede yattım .. ikinciyi dondurulmuşla denedik oda tutmadı. şimdi ara verdim ama deli uslanmaz hesabı mayıs nisan gibi yine düşünüyorum allah izin verirse.. ankarada yer ayıryorum ama bulamadım öyle içime siner başkent üni de hulusi bey varmış. o aklımda bir.öyle işte bende durum hala aynı yıl geçti dert değişmedi onu yaptım yok bunu yap yokk artık saldım gitti .. sende durumlar nasıll
aynen canım deli uslanmaz bende haziranda başlicam inş bu sefer kavuşuruz miniklere takiptteyim canım senii...
sen neler yaptın tedavi adınaa memnun kaldığın yerler varmıydı nasıl geçti sürecin cnm
valla biliyosun son transferimi geçen sene martta yaptırdım ...testleerrim hep 2.çizgi çıkıyodu sonra kimyasal gebelik oldu...çok üzüldüm o dönem ...uzunca bir ara verdim geçtiğimiz ekimde de histeroskopi yaptırdım ve kan pıhtılaşması testlerine baktırdım herşey temiz çıktı...genetik test istedim doktordan çok ta önemli değil şuan dedi genetik bir bozukluk görsek örneğin dedi onun gebeliğe engelmi değilmi oldugunu bilemiyoruz ki dedi tedaviside yok dedi. haziranda yine aynı merkezde yaptırcam koü de memnunum ben ordan sonuçta üniversite kalabalık oluyor ama ekip iyi bence...donmuşumda kalmadı benim 0 km tedaviye başlicaz geçen sefer kısa protokoldü 36 tane yumurta topladılar kötü olmuş benim için öyle dedi dotor bu sefer uzun protokolle daha iyi olcak dedi...böyle işte şafak haziran neler bekliyor beni görücem bu arada testlere devam edicem transefrden sonra gerçi çatlatma ignesi etkiliyormuş ama bakcaz artık bu arada doktoruma anlattım transferden 2 gün sonra başladım ben testte 4.gün gördüm dedim bırak o testleri antidepresan al kullan ufaktan dediböyle giderse sen bbi evlatlık alırsın kafan rahatlar sonrada patır patır dogurursun dedi bana....
çokk fazla sıkma canını boşver herşey olacağına varır. bende memnunum doktorumdan ama işte gel gelelim özel olduğu için pahalı bi süreç üstelik ben gelgit yapıyorum 1saat yol cek . banada genetik test yapalım dedi doktor eşim neden olmuyo deyince
aslında tutması gereken bi hastam dedi banada. yaratan ol diyecek olacak care yookk
aynen canım benim 2 saat yolum var malesef...gerçi eşimle gidince 1 saat bile sürmüyo ama o da herzaman olmuyo...nekadar şuan özelde canım ücretler ben hiç düşünmedim özel...
allah sabır versin bizlere zor valla hem maddi hem manevi çok zor...3300 tüp bebeğe 1000 ilaçlara 500 muayne ilk gidişte dahilve testlere ( normal kan testleri bi kaç kez yapıldı ) ayrıca embriyo dondurma işlemine 600 tl verdik .sonra o dondurulmuşu koydular 1200 tl yine ilaç al vss vss daha yol ve yemek masrafı yok . 2 gün hastanede yattım 32 yumurtam oldu yumurtalık su topladı hemşire eşimden para istemiş Allahtan doktorum hayır bu tedavinin devamı dedi. çok iyi biri doktorum ama ilgili
sen hangi hastaneye gidiyosun ??allah sabır versin bizlere zor valla hem maddi hem manevi çok zor...
sen hangi hastaneye gidiyosun ??
aynen daha etraftan bilmeyenler ohooo size ne var coluk yok çocuk yok diyolar .. asıl sorunda buyaa diyip bağırasım geliyor senin çocuğuna harcadığını ben olması için harcıyorum .. şimdiye kadar harcadığım parayla cocugumu kaç yaşına getirmiştim kim bilir üstelik paradan geçtim ben canımın derdine düştüm ya tedaviler ters teperde daha kötüsü olursa diyee amaaaaaann bizi bizden başka anlayan olmaz. Allah yardımcımız olsun
3300 tüp bebeğe 1000 ilaçlara 500 muayne ilk gidişte dahilve testlere ( normal kan testleri bi kaç kez yapıldı ) ayrıca embriyo dondurma işlemine 600 tl verdik .sonra o dondurulmuşu koydular 1200 tl yine ilaç al vss vss daha yol ve yemek masrafı yok . 2 gün hastanede yattım 32 yumurtam oldu yumurtalık su topladı hemşire eşimden para istemiş Allahtan doktorum hayır bu tedavinin devamı dedi. çok iyi biri doktorum ama ilgili
Slmmm kizlar bende suan ankarada i bi merkez ariyorum.dewlette bi raporlu hakkim kaldi.ve embrio olarak iki adet olsun koyan bi yer varmi..yardimlarinizi bekliyorum konuyu acan arkafas ne yapti acaba
Merhaba cnm bişiy sorucam da Başkent üniv. fiyatları mı bunlar? Umarım bebeğine kavuşmuşssundur. Sağlcakla..
Merhaba canm mesajı yazalı baya olmuş ama ne yaptın ben de merkez arıyorum. Acaba sen nereye gittin? Başkent üniv. giden varsa şu aralar hangi doktru tavsiye ederler? Rapor alabiliyor muyuz? vs. Bilgi verirseniz sevinirim.
Umarım sen de pozitif sonucu almışssındır.:)
Mrbb vodovvv bende bayaa ugrastim.merkez icin ama aradimaa ulastimm hamileyimmmm ikizlerimeee nisan sonu insallahh dogurcamm....
Sanaa tavsiyemm gogsen beye gitmen iki tup dru var biri hulusi dgeri gogsen onalann..fiyatlari artti ama piyasaya gore uygun rapor hakkimi kullanabilirsin ama tam fiyat bilmiyorum tel ile arayip sorabilirsinn..
Darisi sana ve tumm olmayanlarin basinaaaaas
caCanıım cok tesekkurler cevabın için. Çok sevindim senin adına. Anlatsana kısaca nasıldı tedavin. Sorun neydi? Kaç embriyo konuldu? Darısı başıma inşallah:) Çok az kalmış doğumuna. Cinsiyetlerin neleer??
Ben açıkçası durumumu Hulusi beye yazdım. O da sekreterim sizi arayacak, en dişe etmeyin gbi şeyler yazmış. Göğsen beyi de duydum. O da çok seviliyor. Hulusi bey kalabalık diyorlar, ya ne bileyim karar veremedim. Sonuçta ikisi birlikte çalışmıyor mu yani hangisine gitsem bilemedimki. Hulusi bey prof. Göğsen ise Doç. Ben de düşündüm Hulusi bey daha kıdemli tecrübeli. Göğsen bey asistanı gibi bir izlenim aldım fotograflardan felan. Senin seçimini ne etkiledi ya da olumsuz bir şey var mı hulusi beyde?? Göğsen beye gittin değil mi? Teşekkürler...
ca
Canim benim yumurta rezervim azalmisti zaten iki yumurta toplandi ikisi dollendi ikisi kondu ve tuttu ..az ilac verildi ve ikinci deneyimimdu..huluside iyi bi dr ama gogsen beyy le konusma uzun ve anlasilir oluyodu hulusi beyin.cok hast. oluyodu ve ist. gidiyodu ben gep bi dr baksin istedim o yuzden gogsen beyi sectimm..
Psikolojik olarakta rahatlatti beni ALLAHH RAZİ OLSUNN DİYORUM...BİDE OLE COK SİRA BEKLEMİYOSUÑ AMA GOGSENİNDE BAYAG ARTTİ HASTASİİİİ ;-);-) gogsenlede konus istersen ole karar ver..vw tlfndan hep ulasiyosun
ben de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı, tavsiyeler üzerine hulusi bey ve başkent hastanesine gitmeyi düşünüyorum, inşallah sonuç hepimiz için iyi olur, muayene sonrasında yaşayacaklarımı da burada paylaşırım, herkese iyi şanslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?