Canım mrhbb,transferim yapıldı. Kala kala bi tane embriyon kalmış onu da transfer ettiler. 7hücreli grade1 dedi embriyolog. Biraz can sıkıcı ama napalım bi tane olsun,tutunsun ınsallahAlındıktan sonra 3 ay içinde hamiş olurum inşallah . Yarın da senin güzel haberlerini bekliyorum canım benim kendini hiç sıkma olumlu düşün rahat ol Allah’ın izniyle olur inşallah :)
Hayırlı olsun senin tedavinde canım. Tayfun bey hangi hastanedebnde doktor tayfun beyle başladım tedavime. rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş
öncelikle hayırlı olsun kuzum . Bi tane olsun en iyisi en güzeli olsun canını hiç sıkma lütfen olumlu düşün iyi düşün kendini olumlu şeylerle telkin et sevdiğin şeyleri düşün araştırma yapma yat dinlen sadece ben inanıyorum olacak inşallah :)Canım mrhbb,transferim yapıldı. Kala kala bi tane embriyon kalmış onu da transfer ettiler. 7hücreli grade1 dedi embriyolog. Biraz can sıkıcı ama napalım bi tane olsun,tutunsun ınsallah
İnşallah olur canım ağzından bal damlıyor:)) Hepimizin güzel haberlerini alalım. Diğerleri yaşamamış. Başta moralim bozuldu ama bunun kalitesinin iyi olduğunu duyunca daha iyiyim. Fazla olursa dondururuz demistik ama transfere zor bulduk. Bekleyip gorcez.K
öncelikle hayırlı olsun kuzum . Bi tane olsun en iyisi en güzeli olsun canını hiç sıkma lütfen olumlu düşün iyi düşün kendini olumlu şeylerle telkin et sevdiğin şeyleri düşün araştırma yapma yat dinlen sadece ben inanıyorum olacak inşallah :)
adana başkent tüp bebek merkezinde canımHayırlı olsun senin tedavinde canım. Tayfun bey hangi hastanede
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz canım. Siz hangi aşamadasınız? Nasıl gidiyor?adana başkent tüp bebek merkezinde canım
amin inş canım. bugün kontrolüm vardı.yumurtalarım büyüyormuş. gayet iyi olduğunu söyledi. pazartesi yumurta toplanması olacak cnm sizin nasıl son durumİnşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz canım. Siz hangi aşamadasınız? Nasıl gidiyor?
Biz bekliyoruz bakalım. Geçen perşembe transferim oldu. Tek embriyom kalmıştı maalesef. Nasip kısmet diyoruz. İnşallah kaliteli kaliteli bol yumurtaların olmuştur. Geçmiş olsun canim ama ilaç içebilir misin hiç bilgim yok. Hemşireye sorsaydın keskeamin inş canım. bugün kontrolüm vardı.yumurtalarım büyüyormuş. gayet iyi olduğunu söyledi. pazartesi yumurta toplanması olacak cnm sizin nasıl son durum
inş hayırlıı güzel haberlerini alrız canım. toplamda kaç yumurtan vardı peki.çok teşekkür ederim canım dün aradım sordum yasakmış içmemelisin dedi. sdce bitkisel şeyler içeblirmişim, bnde nane limon bal yapyorum. çok ters zamana geldi şu gripBiz bekliyoruz bakalım. Geçen perşembe transferim oldu. Tek embriyom kalmıştı maalesef. Nasip kısmet diyoruz. İnşallah kaliteli kaliteli bol yumurtaların olmuştur. Geçmiş olsun canim ama ilaç içebilir misin hiç bilgim yok. Hemşireye sorsaydın keske
Benim 12 yumurtam toplanmıştı. Ohh dedim ne güzel ama 6 tanesi işleme alınmış sadece. Demekki kalitesizdi yarısı. Senin kaç tane belli mi canım zaten sayı değil kalite önemliymiş onu anladıminş hayırlıı güzel haberlerini alrız canım. toplamda kaç yumurtan vardı peki.çok teşekkür ederim canım dün aradım sordum yasakmış içmemelisin dedi. sdce bitkisel şeyler içeblirmişim, bnde nane limon bal yapyorum. çok ters zamana geldi şu grip
Merhaba canım yaşın kaç ? Ben de Göğşen hocaya gidiyorum bizden istememişti .bugün gogsen hocada randevum vardı . İlk defa gittim.
Genetik test istedi. Herkesten istiyor mu acaba
Ben başka hiç bir doktora gitmedim ama benden de bi sürü test istemişti tabi ki de hayırlısı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlat hep böyle dua ediyorum ve ovulasyon testi kullanıyorumDaha önce gittiğim doktorlar istememişti. Hayırlısı olsun.❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?