Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebebplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim .Benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az o yüzden tedavi görcem. Ama IMSI diye bi sistem Başkent hastanesinde yok diyorlar bi etkisi oluyor mu gerçekten de?
daha önce yaptıran arkadaşlarım lütfen yazsınlar.okuyup geçmeyin.erkek inf.de başarısı nasıl bu merkezinn?
yok ben ist.dan gelicem.doktorumu çok beğendim.hiç umutmuyor ve telefonlara kendi geri dönüyor.hiç of dediğini duymadım.ve para konuşmadı hiç bi zaman.zaten parayla işleri yok.raporlu 1600 civarı raparsuz yaklaşık 3bindi yanlış hatırmıyorsam.çok çok uygun çünkü üni.hastanesi.ama doktor mükemmel.ben rahatım temmuzda başlıcam.
fakat erkek inf nesıldır merkez kimse yanıtmaladı bilen yazsın nolurr...............
olumsuz bi yorum almadım ama gerçek örnekler de insanın içini rahatlatıyor..
histeroskopi olan var mııııı korkuyorummmm.
ben geçen ay devlet hastanesinde histereskopi yaptırdım çok korkmuştum ama gerek yokmuş şimdide yumurta toplama işleminden korkuyorum bitmiyor yani.
benim de erkek faktör morfoloji 0 çıktı başkente gidiyorum ama bu siteden okuduklarımla gittim sonuç ne olur bilemem şimdilik hemen her gün takip ediliyorum ama labaratuarları yada başarı oranları hakkında bilgim yok.sadece kalabalık.o da fiyatların uygunluğundan olabilir.raporlu 1650 tl işlem ücreti ilaçlarda 460 tl tuttu.ucuz oldu ama sonuç önemli para illaki bulunur.bende stres altındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?