hulusi hocayı tamamen tesadüf eseri duydum ve gittim ikibuçuk senedir çocuğum olmuyordu ve bu zamana kadar gittiğim doktorlar daha benim neyim olduğunu bile söylememişti ve özel hastanelerde gereksiz tedavilerle beni yıprattılar korkarak gittim doğrusu başkente...
ama hulusi hoca ve ekibiyle tanışınca onlara gerçekten çok güvendim hemşireler deniz ve özlem hanımm çok iyiler her an onlara ulaşıp sorularımı sorabildim,sekreter nazan hanımmm her konuda raporlarda ilaçlarda hep yardımcı oldu ve ilk gittiğim günden sonra hepsi adımı ezbere biliyordu sonraki gidişlerinde hep adımı söyleyerek beni karşıladılar o kadar kalabalık olmasına rağmen herkezi tek tek tanıyorlar...
doktor beyi cepten her an arayabildimm ve telefonu oda hep adımı söyleyerek açtı ulaşamadığımda bana mutlaka geri döndü ekstra bişey olduysa dr bey kendisi bizzat beni aradı... yurt dışına çıktığında merkezdekilere ben oraya gittiğimde nasıl bir tedavi uygulamaları konusunda bilgi verdi ve benide haberdar etti 5 aylık bir tedavi sürecim oldu ve sonunda ikizlerime hamile kaldım ilk denememde...
kontrollerime de hulusu hocada devam ettim çok ilgiliydi beni hep uyarmıştı yatmam konusunda yattım ama yinede 25. haftada suyumun gelmesi nedeni ile hastaneye yatırdı benii iki hafta dişini sık dedi bu süre içerisindede hastaneye gelemediği sürede beni telefonla arayıp bilgilendirdi sonuçta 27 hafta 4 günlük olarak ikiz kızlarımı hulusi hocanın girdiği operasyonla dünyaya getirdim Allah'a sükür kızlarım şimdi 8 aylık ve sağlıklılar...Tabi herşey Allah'tan ama bunda hulusi bey ve ekibinin katkısı tartışılmazzz onlarıı çok seviyorum ziyaretlerine gidicemmm yakında kızlarımla bu arada anneler gününde hulusi hoca mesaj attı anneler gününüz kutlu olsun diyeee yanii sürekli övmek istemedimm başımdan geçenler bunlarr anlattıklarımdan onların nasıll insanlar olduğunu anlamışsınızdırr..
Sadece başkent hastanesi kadın doğumun odaları çokk küçük ve sıkıntı verici