• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ANKARA BAŞKENT hastanesi PROF.dr.HULUSİ Bülent Zeyneloğlu

evet bende 25mglık kullanıyorumm..benım fsh 9,50 dı bakalım ınsallah bendede yarar ıse...

ne gzuel fsh ınmısşş

amh testı yaptırıdnmı pekı ben yaptırmadım ama yaptırmayı dusunuyorum doktorumla konusucam.

selam kızlar, bana da kasım ayında biosteron verdi 25 mg günde 3 tane alıyorum, işe yaradı fsh 7 ye düştü ve iğnelere başladım gonalf ve menagon. yarın ilk kontrolüm var.
ben amh yaptırdım çok düşük çıktığı için (0,25) hulusi bey direk tüp bebek dedi. bu testi duymamıştım daha önce ilk gittiğimde istedi benden hulusi bey.iyi ki de yaptırmışım yoksa aşılama başlayacaktık ve faydası olmayacaktı boştan yere hem maddi hem manevi yıpranacaktım.

Hulusi bey ve ekibinden çook memnunum, hepsini çok seviyorum. ilk denememde başarılı olduk.:49::49: :emir_bebek::emir_bebek:.

Son düzenleme:
bende hulusi beyin hastasıydım memnun kaldım ..şuan 7 haftalık hamileyim yanlız hulusi bey büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu söyledi yarın belli olacak..inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım....

bu arada hulusi beyi bende tavsiye ederimm..çok kalabalık oluyo ama..

bende hulusi beyin hastasıydım memnun kaldım ..şuan 7 haftalık hamileyim yanlız hulusi bey büyük ihtimalle boş gebelik olduğunu söyledi yarın belli olacak..inşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım....

bu arada hulusi beyi bende tavsiye ederimm..çok kalabalık oluyo ama..

Selam canim hulusi bey şehir dışında perşembe gelecekmiş.benimde sorunlu gibi. Bhcg çok katlamiyodu bugün kese gozukmedi 6. Haftaya girdim persembe bakacakmis. Hakkimizda hayirlisi.

Selam canim hulusi bey şehir dışında perşembe gelecekmiş.benimde sorunlu gibi. Bhcg çok katlamiyodu bugün kese gozukmedi 6. Haftaya girdim persembe bakacakmis. Hakkimizda hayirlisi.

selam..benim sonucum malesef kötü boş gebelikmiş:(( çok üzgünüm 6hafta 2 günlük çıktı kese ama boşşş.cumartesi kürtaj olucam kese alınacak.bebeğim yokmuşş:((
inşallah senin sonucun iyi çıkar canım inşallah senin bebeğin sağlıklı gelişiyodur..

selam..benim sonucum malesef kötü boş gebelikmiş:(( çok üzgünüm 6hafta 2 günlük çıktı kese ama boşşş.cumartesi kürtaj olucam kese alınacak.bebeğim yokmuşş:((
inşallah senin sonucun iyi çıkar canım inşallah senin bebeğin sağlıklı gelişiyodur..

üzüldüm canım yaaa... hayırlısı böyleymiş demekki. bidahaki sefere inşallah... benim dün kese gözüktü ama hala başarılı bir gebelik değil diyor, benimde cumartesi tekrar bakacak.

üzüldüm canım yaaa... hayırlısı böyleymiş demekki. bidahaki sefere inşallah... benim dün kese gözüktü ama hala başarılı bir gebelik değil diyor, benimde cumartesi tekrar bakacak.

selam durucum nasılsın...ben bugün kürtaj oldum ama zor geçmedi çok şükür...kendimi toplayıp tekrar hulusi beye gitmeyi düşünüyorum ona güveniyorum...nasip 2 embriyo transfer olmuştu tutunamadı bebişlerimmm..bi dahakine tutunurlar inşalah:)

sen ne yaptın inşallah hayırlı sonuçlar almışsındır bugün ..Allahım esirgesin korusun meleğini:)

selam durucum nasılsın...ben bugün kürtaj oldum ama zor geçmedi çok şükür...kendimi toplayıp tekrar hulusi beye gitmeyi düşünüyorum ona güveniyorum...nasip 2 embriyo transfer olmuştu tutunamadı bebişlerimmm..bi dahakine tutunurlar inşalah:)

sen ne yaptın inşallah hayırlı sonuçlar almışsındır bugün ..Allahım esirgesin korusun meleğini:)

canım çok geçmiş olsun, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bende dün gittim hulusi beyin kafası karışmıştı benim durumuma, Göğşen beyide çağırdı beraber baktılar, bana da büyük ihtimalle boş gebelik dedi bekliyoruz bakalım.

canım çok geçmiş olsun, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. bende dün gittim hulusi beyin kafası karışmıştı benim durumuma, Göğşen beyide çağırdı beraber baktılar, bana da büyük ihtimalle boş gebelik dedi bekliyoruz bakalım.

saol canım ..biliyomusun aslında ben hulusi beye çok şaşırıyorum o kadar kalabalıkki nasıl aklında tutuyo tek tek hayret..bazen yanlış bir uygulama kurbanı olucam diye korkardım..güveniyorum ama tedirginlik yok değil:))
canım ben transferi hulusi beye yaptırdım ama ankarada oturmadığımız için kırıkkaleye dönmek zorunda kaldım..sık sık tahlil sonuçlarımı arayıp telefonda görüşüyodum..ama bana nerdeyse 4 haftalık olduğunda boş gebelik olabileceğini söylemişti..dediği çıktı ben inanmadım 2 hafta bekledim ama burdaki doktorumda aynı şeyi söyledi yaklaşık 7 haftalık kese alındı:(
nasipp bundada vardır bir hayır.....can sıkmaya gerek yok rabbim bizim için en hayırlısını verir.....................
dua et canım inşallah boş kese değildir bebeğin sana sımsıkı sarılmıştır..........:)

saol canım ..biliyomusun aslında ben hulusi beye çok şaşırıyorum o kadar kalabalıkki nasıl aklında tutuyo tek tek hayret..bazen yanlış bir uygulama kurbanı olucam diye korkardım..güveniyorum ama tedirginlik yok değil:))
canım ben transferi hulusi beye yaptırdım ama ankarada oturmadığımız için kırıkkaleye dönmek zorunda kaldım..sık sık tahlil sonuçlarımı arayıp telefonda görüşüyodum..ama bana nerdeyse 4 haftalık olduğunda boş gebelik olabileceğini söylemişti..dediği çıktı ben inanmadım 2 hafta bekledim ama burdaki doktorumda aynı şeyi söyledi yaklaşık 7 haftalık kese alındı:(
nasipp bundada vardır bir hayır.....can sıkmaya gerek yok rabbim bizim için en hayırlısını verir.....................
dua et canım inşallah boş kese değildir bebeğin sana sımsıkı sarılmıştır..........:)

canım, aynen bende şaşıyorum hepimizi aklında tutuyor. benim de yarın alacak bebişi canım patolojiye göndermek istiyomuş, hayırlısı böyleymiş demekki.

canım, aynen bende şaşıyorum hepimizi aklında tutuyor. benim de yarın alacak bebişi canım patolojiye göndermek istiyomuş, hayırlısı böyleymiş demekki.

çok üzüldümm ne desem bilemiyorumm niye böle oldu sankii .....:43::43::43::43:
allahtan umut kesilmez canım rabbim hakkımızda hyırlısını versin ...işlemden sonra üşütmemeye çalış ben üşütmüşüm karnım çok ağrıyooo

çok üzüldümm ne desem bilemiyorumm niye böle oldu sankii .....:43::43::43::43:
allahtan umut kesilmez canım rabbim hakkımızda hyırlısını versin ...işlemden sonra üşütmemeye çalış ben üşütmüşüm karnım çok ağrıyooo

evet canım o umut hiç kesilmedi ve bize süpriz yaptı. bugün alacaklardı veee bu kez inatçı bebiş kendini gösterdi kalp atışlarını bile gördük canım. işlem iptal oldu...

evet canım o umut hiç kesilmedi ve bize süpriz yaptı. bugün alacaklardı veee bu kez inatçı bebiş kendini gösterdi kalp atışlarını bile gördük canım. işlem iptal oldu...

çooooooooooooooooookkkkkkkk sevindimmm gözümüz aydın bugün sana çok üzülmüştüm iyiki girip bakmışım foruma iyi haberinide aldımm rabbime şükürler olsun..allahım bebeğine ve sana sağlık sıhhat versin inşallah ..gelişmelerden haberdar et canımm bebişine iyi bakkk..bugün bi arkadaşın daha hamile olduğunu öğrendimm onunda tüp bebek. rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder inşallah... :64::64::64:

Hulusi hoca ilk gorusmemizle beraber hocaya karsi inanılmaz pozitif olduk ve aramızda bir guven ortamı olustu. Hocanın bu zorlu surecin her asamasında isini cok ciddiye alması ve takip etmesi (yogunluguna ragmen) bizi her gorusmemizde mutlu ediyordu ve hocaya daha cok guvenmemize neden oluyordu. Ayrıca ekibinin hemsirelerinden sekreterlerine kadar her calisanin guler yuzlu ve yardım sever davranısları bizi strese sokmadan hastaneye gitmemize neden oldu (bizce onemli). Kısaca biz hocadan ve ekibinden her anlamda memnun kaldik ve sizlerle paylasmak istedik.

arkadaslar bnde hulusi beyin hastasyım ve 26 martta transferim oldu okadar cok iyi ve ilgilendilerki anlatamam allah hepsinden razı olsun ama inşallah sonucum ikiz gebelıkle sonuclanır cok merak edıyorum :(

hulusi hocayı tamamen tesadüf eseri duydum ve gittim ikibuçuk senedir çocuğum olmuyordu ve bu zamana kadar gittiğim doktorlar daha benim neyim olduğunu bile söylememişti ve özel hastanelerde gereksiz tedavilerle beni yıprattılar korkarak gittim doğrusu başkente...
ama hulusi hoca ve ekibiyle tanışınca onlara gerçekten çok güvendim hemşireler deniz ve özlem hanımm çok iyiler her an onlara ulaşıp sorularımı sorabildim,sekreter nazan hanımmm her konuda raporlarda ilaçlarda hep yardımcı oldu ve ilk gittiğim günden sonra hepsi adımı ezbere biliyordu sonraki gidişlerinde hep adımı söyleyerek beni karşıladılar o kadar kalabalık olmasına rağmen herkezi tek tek tanıyorlar...
doktor beyi cepten her an arayabildimm ve telefonu oda hep adımı söyleyerek açtı ulaşamadığımda bana mutlaka geri döndü ekstra bişey olduysa dr bey kendisi bizzat beni aradı... yurt dışına çıktığında merkezdekilere ben oraya gittiğimde nasıl bir tedavi uygulamaları konusunda bilgi verdi ve benide haberdar etti 5 aylık bir tedavi sürecim oldu ve sonunda ikizlerime hamile kaldım ilk denememde...
kontrollerime de hulusu hocada devam ettim çok ilgiliydi beni hep uyarmıştı yatmam konusunda yattım ama yinede 25. haftada suyumun gelmesi nedeni ile hastaneye yatırdı benii iki hafta dişini sık dedi bu süre içerisindede hastaneye gelemediği sürede beni telefonla arayıp bilgilendirdi sonuçta 27 hafta 4 günlük olarak ikiz kızlarımı hulusi hocanın girdiği operasyonla dünyaya getirdim Allah'a sükür kızlarım şimdi 8 aylık ve sağlıklılar...Tabi herşey Allah'tan ama bunda hulusi bey ve ekibinin katkısı tartışılmazzz onlarıı çok seviyorum ziyaretlerine gidicemmm yakında kızlarımla bu arada anneler gününde hulusi hoca mesaj attı anneler gününüz kutlu olsun diyeee yanii sürekli övmek istemedimm başımdan geçenler bunlarr anlattıklarımdan onların nasıll insanlar olduğunu anlamışsınızdırr..
Sadece başkent hastanesi kadın doğumun odaları çokk küçük ve sıkıntı verici:29:

son zamanlarda Hulusi bey ve başkent hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı? fiyatlar ilaçlarla birlkte ne kadar para harcanıyor?

ben de 2 senedir bebek istyorum ama olmadı..eşimde problem yok, benim bir tüpüm tıkalıymış ama bazı doktorlar tıkalı olmayabileceğini söylediler, ama sonuçta bebek olmadı..inşallah ben de Hulusi beye gitmeyi düşünüyorum, pozitif sonuç alıp anne furyasına katılmak ve burada yaşadıklarımı paylaşmak isterim.

hulusi hocayı tamamen tesadüf eseri duydum ve gittim ikibuçuk senedir çocuğum olmuyordu ve bu zamana kadar gittiğim doktorlar daha benim neyim olduğunu bile söylememişti ve özel hastanelerde gereksiz tedavilerle beni yıprattılar korkarak gittim doğrusu başkente...
ama hulusi hoca ve ekibiyle tanışınca onlara gerçekten çok güvendim hemşireler deniz ve özlem hanımm çok iyiler her an onlara ulaşıp sorularımı sorabildim,sekreter nazan hanımmm her konuda raporlarda ilaçlarda hep yardımcı oldu ve ilk gittiğim günden sonra hepsi adımı ezbere biliyordu sonraki gidişlerinde hep adımı söyleyerek beni karşıladılar o kadar kalabalık olmasına rağmen herkezi tek tek tanıyorlar...
doktor beyi cepten her an arayabildimm ve telefonu oda hep adımı söyleyerek açtı ulaşamadığımda bana mutlaka geri döndü ekstra bişey olduysa dr bey kendisi bizzat beni aradı... yurt dışına çıktığında merkezdekilere ben oraya gittiğimde nasıl bir tedavi uygulamaları konusunda bilgi verdi ve benide haberdar etti 5 aylık bir tedavi sürecim oldu ve sonunda ikizlerime hamile kaldım ilk denememde...
kontrollerime de hulusu hocada devam ettim çok ilgiliydi beni hep uyarmıştı yatmam konusunda yattım ama yinede 25. haftada suyumun gelmesi nedeni ile hastaneye yatırdı benii iki hafta dişini sık dedi bu süre içerisindede hastaneye gelemediği sürede beni telefonla arayıp bilgilendirdi sonuçta 27 hafta 4 günlük olarak ikiz kızlarımı hulusi hocanın girdiği operasyonla dünyaya getirdim Allah'a sükür kızlarım şimdi 8 aylık ve sağlıklılar...Tabi herşey Allah'tan ama bunda hulusi bey ve ekibinin katkısı tartışılmazzz onlarıı çok seviyorum ziyaretlerine gidicemmm yakında kızlarımla bu arada anneler gününde hulusi hoca mesaj attı anneler gününüz kutlu olsun diyeee yanii sürekli övmek istemedimm başımdan geçenler bunlarr anlattıklarımdan onların nasıll insanlar olduğunu anlamışsınızdırr..
Sadece başkent hastanesi kadın doğumun odaları çokk küçük ve sıkıntı verici:29:

Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebebplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim .Benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az o yüzden tedavi görcem. Ama IMSI diye bi sistem Başkent hastanesinde yok diyorlar bi etkisi oluyor mu gerçekten de?

ben gitmedim hulusi beye ama eltim 1 defa tüp bebek yaptırdı hulusi beye malesef negatif.dondurulmuşları var bir kez daha deneyecekler..benim duduğum kadarıyla hulusi bey kadın infertilitesinde daha iyiymiş..yani tabiki erkektede iyidir ama hastanenin laboratuvarı çok donanımlı değilmiş IMSI tekniği olmalı mutlaka yok diye duydum..bilen varsa cevaplarsa bende memnun olurum..

bende ankarada 1 tüp bebek denemesi yaptım oda gürganda..ama malesef negatif..

ben ankarada bir kez daha yaptırmayı düşünmüyorum...
kendimizi de bütçemizi de zorlayıp istenbul yollarına düşeceğiz..
birazda kader ksmet işi benim ve eltimin olmadı ama pozitifi alan yokmu elbette var.

allahım hiç birimizi kucaklarnı boş bırakmasın inşallah..

Back