• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri ANKARA BAŞKENT hastanesi PROF.dr.HULUSİ Bülent Zeyneloğlu

Merhaba Hulusi Bülent Hocada tedavi görmüş olduğunuzu okudum benimde yakında tüp bebek tedavisine başlamam gerekecek açıkçası karar veremiyorum benim kadın doğum doktorum Başkent Hastanesindeydi acaba tüp bebek tedavisine de orda mı başlasam bilemiyorum. Doktorum Hulusi Bülent Hocayı önerdi ama forumlarda onun hakkında açıkçası pek bi şey bulamadım. O yüzden karar veremiyorum. Siz memnun kaldınız mı? Ankara'da çünkü tüp bebek deyince daha çok Gürgan Timur, Anatolia ve Maya tüp bebek Merkezi akla geliyor. Bir de sizin tüp bebek tedavisi eşiniz sebebplimiydi kendiniz sebepli mi çok teşekkür ederim .Benim eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az o yüzden tedavi görcem. Ama IMSI diye bi sistem Başkent hastanesinde yok diyorlar bi etkisi oluyor mu gerçekten de?

arkadaşım biraz geç bi cevap oldu kusura bakma bende sorun olduğu için tedavi gördüm çok ta memnun kaldım diğer sorduğun yöntemle ilgili bir fikrim yok inşallah bebeğine kavuşursun...

benim eşimde herhangi problem yoktu ben tedavi oldum..2 düşük yaşadım..özel bir klinikte 3 aşılama yaptırdım daha sonra rahim filmi çektirmek kk bir arkadaş önermişti hulusi beyle tanıştım..İlk izlenimim çok iyi değildi o kadar çok dr gitmiştim ki yıldım..daha sonra hulisi beyle tedaviye başladık ilk aşılamamda tutmadı ikincisinde hamile kaldım..çok problemli bir gebelik yaşadım şeker ve yüksek tansiyon çıktı..Hulusi beye ve ekibine çok şey borçluyum basından sonuna kadar çok ilgiliydiler onların sayesinde gebeliğim 34 üncü haftaya kadar gelebildi..artık bebek bana zarar vermeye başlayınca acilen aldılar..şimdi kızım 21 aylık oldu..hastaneyle duygusal bir bağım var 2 arkadaşımada tavsiye ettim birinde çikolata kisti vardı göğşen beyle tedavi oldu şimdi 10 aylık bebeği bir arkadaşım 2 çocuğu için 2 yıl bekledi ısrarımla hulusi beye gitti şimdi 17 haftalık hamile..herkesin beklentisi ve memnuniyeti farklıdır..çok sıkıntı çektim sizleride gayet iyi anlıyorum..Allah herkesin gönlüne göre versin..AMİN..

merhaba arkadaşlar ben de şubatta tedaviye başlamayı düşünüyom ama karar veremiyorum hangi dtr gideyim recai bey ve hulusi bey için çok iyi yorumlar var,bi türlü karar veremiyom, deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

anne olmayı isteyen tüm anne adaylarıyları yla paylaşmak istiyorum yaşadıklarımı. ben kırkbir yaşında tavsiye üzerine hulusi hocama gittim. İlk zamanlarda Hulusi hocamda %5 şansın var demişti. ama ben çok istiyor ve inanıyordum çocuğumun olacağına. tüp bebek tedavisine başlamadan önce hormonların kötü durumda olduğunu söyledi. ben bu iki aylık arada arı sütü,kestane balı ve tereyağlı bir karışımı tavsiye üzerine kullandım. kaybedecek bir şeyim yoktu. iki ayın sonunda hocam bile sonuca şaşırdı. hormonlarımda düzelme gördü ve tedaviye başlandı. ilk tüp bebek denemesinde iki tane yyumurta transfer oldu. tek ile hamile kaldım. sonucu aldığım gün dünyanın en mutlu kadını bendim sanki. çok rahat ve güzel bir hamilelik geçirdim. şimdi oğluşum 5 yaşında anaokuluna gidiyor.çok akıllı. Rabbimden sonra Hulusi hocama sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah bütün evlat isteyenlere nasip etsin. hocam sayesinde 40ından sonra ikinci hayatı yaşıyorum. ailecek çok mutlu ve hocamıza minnettarız.

ben de Hulusi beye g,tmeyi dşünüyorum, inşallah benim de bebişim olur, hayırlısı Allah tüm isteyenlere hayırlı evlat versin inşallah...

Ben de Hulusi beyin hastasıyım. Hulusi bey çok tatlı bir insan. çok ilgili, anlayışlı, bilgili ve çok zeki .Bence işini çok seviyor ve çok iyi yapıyor.Benim eşimde problem olduğu için tüp bebek tedavisi için hulusi beye gittik.Evet yoğun bir yer ama hep ilgililer. Hulusi bey bizzat kendisi ilgileniyor bütün hastalarıyla.Prof olduğu halde muayeneleri 55 lira raporlu tüp bebeği çok uygun. Çok sevdim Başkent tüp bebeği. Eşimin sorunu nedeniyle bizi genetiğe yönledirdi ve benim genetik sorunum ortaya çıktı.Gayet iyi bir tedavi uyguladı. Genetik nedenle transferim olmadı ama mayısta yine oradayım.Transferim olmadığı zaman beni teselli edişini bi görseniz o kadar sıcaktı ki.Hemşireler de aynı şekilde. Hulusi bey ve ekibini çok seviyorum.iyiki varsınız ve tavsiye ediyorum.

arkadaşlar muayene 55 tl demişsiniz tahlil film vs..onları ssk güvencesiyle yaptırabiliyormuyuz

hayır, tahlil, film ücreti ayrı ama tedavi boyunca ultrason ve e2 değerlerime bakıldı.Bunlar tüp bebek tedavisi içindeydi.

Ben Ankara'da yaşıyorum. Hulusi Hoca'nın methini duyduğum için gözüm kapalı olarak başka hiç bir yeri araştırmadan doğruca Başkent Hastanesi'ne gittim. Hulusi Hoca ve ekibi gerçekten de çok iyi. Her gittiğimde gerek hemşireler, gerek hoca çok ilgili davrandı. En başından beri tüm kontrollere Hulusi Hoca bizzat girdi. Fiyatlandırma konusunda asistanları ve sekreterler sizi bilgilendirmekte. Fiyatın çok makul olduğunu belirtirim. Onun dışında aklınıza takılan herhangi bir soru olursa da her zaman ulaşmanız mümkün. Hulusi Hoca çok yoğun bir doktor olmasına rağmen tüm hastalarıyla tek tek ilgileniyor. Bana uzun protokol uygulandı yaklaşık olarak 20-30 günlük bir iğne sürecinden sonra ilk tüp bebek işlemim gerçekleşti. Gerek yumurta toplanması gerekse de embriyo yerleştirilmesi işlemlerine hoca bizzat girdi. Embriyo yerleştirme işleminden 12 gün sonra da kan testimi yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. Şu anda 9 haftalık ikiz bebeklere hamileyim. İnşallah her şey yolunda gider ve sağsalim bebeklerimi kucağıma alırım. Ayrıca üniversite hastanesi olduğu için de tüm testlerinizi Hastanede makul bir fiyata yaptırabiliyorsunuz. Hulusi Hoca'ya ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır.

arkadaşlar merhaba;

bende 4 aşılama 2 tüp bebek tecrübesi yaşadın.2 gebelik geçirdim birinde bebeğimin kalbi durdu,diğerinde kimyasal gebelik oldu.
Hulusi BEY e yeni gitmeye başladım.daha önceki denemelerimi medicana tamer hoca ve gürgan clinic timur bey ile yaptım.Gürgan clinic ii ama çok pahalı..
Hulusi Bey e bi arkadaşım gitti onunda 3. tüp bebeğiydi ve şimdi ikizlermiz olacak 11 haftalık maşşallah
inşallah rabbim nasip ederde bizlerde annelik duygusunu tadarız.

selam arkadaşlar 2. denemem olacak.ilki centruim da oldu.hulisi hocanın çok iyi bi doktor olduğunu 3 4 örnekte gördüm ki bu kişiler hiç hamile kalmayan senelerdir çocuk isteyenler.ben de görüşmeye gittim.ilk anda rahat tavri butun hastalarla bizzat ilgilenmesi harika.diğer doktorlar odadan çıkmazken hulisi hhoca hep gezen konuşan eli her yerde derler ya işte öle biri.ve unutmuyor hastasını.bu da bu zor süreçte bizim ihtiyacımız olan bir durum zaten.
eşimde hareket ve morfoloji sorunu var bende de tüplerde bi hasar göründü belkide kürtajlardan oldu.bizim durumumuzda özellikle erkek inf.de iyi mi?temmuzda başlayacağız lütfen fikri olanlar yazsın.

daha önce yaptıran arkadaşlarım lütfen yazsınlar.okuyup geçmeyin.erkek inf.de başarısı nasıl bu merkezinn?

yok ben ist.dan gelicem.doktorumu çok beğendim.hiç umutmuyor ve telefonlara kendi geri dönüyor.hiç of dediğini duymadım.ve para konuşmadı hiç bi zaman.zaten parayla işleri yok.raporlu 1600 civarı raparsuz yaklaşık 3bindi yanlış hatırmıyorsam.çok çok uygun çünkü üni.hastanesi.ama doktor mükemmel.ben rahatım temmuzda başlıcam.

fakat erkek inf nesıldır merkez kimse yanıtmaladı bilen yazsın nolurr...............

olumsuz bi yorum almadım ama gerçek örnekler de insanın içini rahatlatıyor..

histeroskopi olan var mııııı korkuyorummmm.

yok ben ist.dan gelicem.doktorumu çok beğendim.hiç umutmuyor ve telefonlara kendi geri dönüyor.hiç of dediğini duymadım.ve para konuşmadı hiç bi zaman.zaten parayla işleri yok.raporlu 1600 civarı raparsuz yaklaşık 3bindi yanlış hatırmıyorsam.çok çok uygun çünkü üni.hastanesi.ama doktor mükemmel.ben rahatım temmuzda başlıcam.

fakat erkek inf nesıldır merkez kimse yanıtmaladı bilen yazsın nolurr...............

olumsuz bi yorum almadım ama gerçek örnekler de insanın içini rahatlatıyor..

histeroskopi olan var mııııı korkuyorummmm.

ben geçen ay devlet hastanesinde histereskopi yaptırdım çok korkmuştum ama gerek yokmuş şimdide yumurta toplama işleminden korkuyorum bitmiyor yani.
benim de erkek faktör morfoloji 0 çıktı başkente gidiyorum ama bu siteden okuduklarımla gittim sonuç ne olur bilemem şimdilik hemen her gün takip ediliyorum ama labaratuarları yada başarı oranları hakkında bilgim yok.sadece kalabalık.o da fiyatların uygunluğundan olabilir.raporlu 1650 tl işlem ücreti ilaçlarda 460 tl tuttu.ucuz oldu ama sonuç önemli para illaki bulunur.bende stres altındayım

ben geçen ay devlet hastanesinde histereskopi yaptırdım çok korkmuştum ama gerek yokmuş şimdide yumurta toplama işleminden korkuyorum bitmiyor yani.
benim de erkek faktör morfoloji 0 çıktı başkente gidiyorum ama bu siteden okuduklarımla gittim sonuç ne olur bilemem şimdilik hemen her gün takip ediliyorum ama labaratuarları yada başarı oranları hakkında bilgim yok.sadece kalabalık.o da fiyatların uygunluğundan olabilir.raporlu 1650 tl işlem ücreti ilaçlarda 460 tl tuttu.ucuz oldu ama sonuç önemli para illaki bulunur.bende stres altındayım

inş hayırlı sonuçlar alırsın canım ben lucrin iğneme başlıcam kısmetse.doktoru çok sevdik.işinde de hem tecrübeli hem de işini gerçekten çok severek yapıyor.ben çok istekle başladım.evet ucuz baya ama işi savsaklama yok. çok merkezde bulundum sadece hastaya tedaviyi kabul ettirene kadar ilgileniyorlar.çok şükür histeroskopim güzel cıktı sorun yok.korktuğum kadar değilmiş.
şimdi hangi aşamadasın kimseyi bulamadım başkentten burdan yazışalım

erkek infertilitesinde kaan aydos'u öneririm.bizde sperm çıkışı yoktu ama neyseki şimdi azda olsa var sayesinde.ve yanı sıra bitkisel desteğede ihtiyaç var diye düşünüyorum.

Back