• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara bahçelievlerde bebek bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Previous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
7
0
86
merhabalar..

bahçelievler 1. cadde de oturuyorum. şu an 6 aylık hamileyim. doğumdan önce güvenebileceğimiz bir bakıcı bulmak istiyoruz.
tam zamanlı çalışacak , daha önceden bebek bakmış (referanslı) , ev işlerine de yardımcı olacak bir bayan arıyoruz.
en az iki yıllık bir bakıcıya ihtiyacımız var. yani uzun soluklu bir süreç.
maaşla ilgili şunu belirtmek isterim. belirlenen maaş bizim yapacağımız izin ve tatillerden etkilenmeyecek şekilde düzenli olarak ödenecektir. yani bizim yıllık iznimizde bakıcımızda ücretli izine çıkmış olacak.
ilgilenenlerin mesajlarını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..

İyi Akşamlar ben ELMAS KARAÇAYIR çocuk gelişimi mezunuyum 23 yaşındayım aynı zamanda açıköğretim öğrencisiyim lise bitiminden sonra 2 yıl staj yaptığım kreşte öğretmen olarak çalıştım daha sonra kreş kapandı ve kreş müdürümün bulmuş olduğu bi ailenin 10 aylık çocuğuna bakmaya başladım 3 yaşına kadar ona baktım şimdilerde kreşe başladı hala görüşürüz o aile ile. sonrada kendi evimde 4 yaşındaki bir öğretmen ailenin çocuğuna baktım onlarında bu sene tayinleri çıktı malesef. Eğer şartlarım sizin içinde uygun ise en kısa zamanda sizinle görüşmek isterim. Herşeyin gönlünüzce olması dileği ile hoşcakalın...

Back