- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
Kizlarrrr nasılsınız transfer hazırlığında olan arkadaşlarım herşey yolunda mı? Hamişler sizler nasılsınız bebisler iyi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım, çok şükür diyelim Sen nasılsın?Kizlarrrr nasılsınız transfer hazırlığında olan arkadaşlarım herşey yolunda mı? Hamişler sizler nasılsınız bebisler iyi mi
Şükür kuzum bende iyiyim ilaçlara devam zani bekliyorum işte sen naptın regl oldun muTeşekkürler canım, çok şükür diyelim Sen nasılsın?
Hayiiiirrr Olmadım henüzŞükür kuzum bende iyiyim ilaçlara devam zani bekliyorum işte sen naptın regl oldun mu
Gelir kuzum gelirHayiiiirrr Olmadım henüz
Ay hadi bakalım inşallah katlanır bol bol önemli olan katlanması şimdiden hayırlı olsun diyelim sıkıca tutunsun size9. Gün kan değerim 96 çıktı kızlar. Nasıl sizce? Inşallah güzelce katlanır devamı gelir. Rabbim isteyen herkesin evini kucağını doldursun
Canım naptin? Test sonucun bellimi?Merhaba kızlar 23 martt 1 adet 5bc kalite NGS işleminden gelmiş blast transferi oldum insallah hayırlısı olur sadece kasik ağrım var bugün
Suan klinikteyim canim kan verdim bekliyorumCanım naptin? Test sonucun bellimi?
Çok heyecanlı ay hadi inş pozitifi duyarız ins sendendeeSuan klinikteyim canim kan verdim bekliyorum
Insallah heyecan dorukta suanÇok heyecanlı ay hadi inş pozitifi duyarız ins sendendee
Pozitif canimm 118.30 cikti degerimmÇok heyecanlı ay hadi inş pozitifi duyarız ins sendendee
Oooo süper!!! Cok sevindimm Tebrik ederim canım, gözünüzaydınnPozitif canimm 118.30 cikti degerimm
Oooo süper!!! Cok sevindimm Tebrik ederim canım, gözünüzaydınn
Ay şahane tebrik ederim!Pozitif canimm 118.30 cikti degerimm
Gelmesin hiç,bana da benimki 226 düşük gelmişti hatta katlanmasıyla bir daha teste gerek duymadı Berfu hoca.Aynı dönem bazılarının ilk değeri 500 üzeriydi.Mühim olan katlanması biz hep daha çok olsun garanti olsun gibi bir düşüncedeyiz ama alakası yok onunla Gönlünü ferah tut kese ve kalbi bekle heyecanlaAllah razı olsu canim degeri 118 cikti düşük geldi biraz ama
Sagol canim cok tesekkur ederim saglikla gelişir insallahAy şahane tebrik ederim!
Tebrik ediyorum canım çok sevindim darısı bize inşallahPozitif canimm 118.30 cikti degerimm
Aynen 12 nisanda kese insallahhhGelmesin hiç,bana da benimki 226 düşük gelmişti hatta katlanmasıyla bir daha teste gerek duymadı Berfu hoca.Aynı dönem bazılarının ilk değeri 500 üzeriydi.Mühim olan katlanması biz hep daha çok olsun garanti olsun gibi bir düşüncedeyiz ama alakası yok onunla Gönlünü ferah tut kese ve kalbi bekle heyecanla
Insallah canim 6 yilin mucizesi inşallah herkese nasip olur canim.Tebrik ediyorum canım çok sevindim darısı bize inşallah