Transfer sonrası merkez bana bir bilgilendirme verdi ama klasik şeyler vardı içinde.Ben ilk 2 gün tuvalet ve yemek yeme dışında kalkmadım açıkçası.Ev içinde basit yürüyüş şeklindeydi tuvalete gidip hemen de yatmadım bir iki oda gezdim vs gibi.Sonraki günler ise artık yatmak yerine hayatımı daha yavaşlatarak hareketlerime devam ettim.Hatta 15 dk yürüyüş bile yaptım çünkü rahime kan gitmesinin çok önemli olduğunu okumuştum.Yemekleri annem yapıyordu o sebeple de evde genelde dinlenerek ama ev içinde de ev işi yapmak yerine yavaş hareketlerle yaşayarak geçirdim süreci.Protein ağırlıklı beslendim et,yumurta balık gibi
Transferden geldiğim ilk gün yeşil mercimek yemeği yedim onun da faydalı olduğunu okumuştum.Her gün çiğ kabak çekirdeği kuru erik gibi şeyler de yedim birer avuç.Çok rahattım öyle aman transfer oldum aman ekstra dikkat etmeliyim diye gezmedim.Gripmişim de onun ağırlığı varmış gibiydi
Aaa unutmadan kabız olmamak için her akşam yatmadan önce 2-3 gün kurusu kayısıyı bir bardak suya koydum sabah da önce kayısıları yiyip sonra suyu içtim böylelikşe hiç ıkınmadım ya da şuruba ihtiyacım olmadı.
Şöyle özetleyeyim genelde yavaşlattım hayatımı ama harekete asla ara vermedim.Bebek için rahimde taze kana ihtiyaç vardı bunu da yavaş temkinli hareketlerle sağladım
Zaten her gün iğneye gittiğim için illa ki kalkıyordum dönüşte de azıcık yürüyordum hem psikolojik hem de fiziki olarak iyi geldi bana