- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Çok teşekkür ederimCanım çok sevindim tebrik ediyorumfetal dna nedir? İlk denemelerde de tavsiye ediyor mu berfu hoca bu dediğin seyi
İnşallah bizde o günleri görürüzÇok teşekkür ederimevet bizim ilk denemeydi hiç hamile kalmamıştım herhangi bir kaybımız yoktu yine de önerdi.
Canim embriyolardan haber varmi? İlerlemeleri nasil?Merhaba arkadaşlar bende bugün opu oldum 10 tane yumurta toplandı berfu hoca taze transfer yapacaktı fakat rahimi ince buldu malesefrahim kalinlasmasi için ne yapmam gerekiyor fikri olan var mı
Ilk gün aradılar 7 tanesi olgun 6 tanesi Döllenmis yarın 3. Günü bakalım kac tane kaldı heyecanla bekliyorum umarım 5. Güne kadar giderler uykularım kaçıyor resmenCanim embriyolardan haber varmi? İlerlemeleri nasil?
Heyecan ve merak olmadan olmaz zatenIlk gün aradılar 7 tanesi olgun 6 tanesi Döllenmis yarın 3. Günü bakalım kac tane kaldı heyecanla bekliyorum umarım 5. Güne kadar giderler uykularım kaçıyor resmen
O heyecan bambaşka 5.güne giden embriyolar için aradıklarında zıplamıştım sevinçtenIlk gün aradılar 7 tanesi olgun 6 tanesi Döllenmis yarın 3. Günü bakalım kac tane kaldı heyecanla bekliyorum umarım 5. Güne kadar giderler uykularım kaçıyor resmen
Sanırım bende öyle olucamO heyecan bambaşka 5.güne giden embriyolar için aradıklarında zıplamıştım sevinçtengebelik haberinde zıplamamıştım
Evet yaptım 56 çıktı düşük bi değer çıktığı için hoca pek umutlu konuşmadı sınırda bi değer dedi pazartesi tekrarlıycakmışız çok üzüldüm.Merhabatest yaptınız mı
5. Gün embriyosuydu değil mi? Tek embriyo mu? Canını sıkma canım bubsekildenolup katlayarak giden birkoc kişi varEvet yaptım 56 çıktı düşük bi değer çıktığı için hoca pek umutlu konuşmadı sınırda bi değer dedi pazartesi tekrarlıycakmışız çok üzüldüm.
6. Gün embriyosuydu canım orta kalite tekti işte ne bileyim benim pek umudum kalmadı çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun inşallah. İllaki vardır da ben transferin 8. Günü de kan vermiştim onda da 38 çıkmıştı düzenli artış olmamış yani5. Gün embriyosuydu değil mi? Tek embriyo mu? Canını sıkma canım bubsekildenolup katlayarak giden birkoc kişi varseninkide oyle olacak merak etme
Canım üzme kendini, vaktini bekliyor demekki. Ne çiçek vaktinden once açar nede guneş vaktinden once dogar, demişler, herseyin bir zamani var.. Mucadeleye devam et, umutsuzluga kapilma.6. Gün embriyosuydu canım orta kalite tekti işte ne bileyim benim pek umudum kalmadı çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun inşallah. İllaki vardır da ben transferin 8. Günü de kan vermiştim onda da 38 çıkmıştı düzenli artış olmamış yani
Amin canım aynen öyle biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri. Bakalım bekleyip görcezCanım üzme kendini, vaktini bekliyor demekki. Ne çiçek vaktinden once açar nede guneş vaktinden once dogar, demişler, herseyin bir zamani var.. Mucadeleye devam et, umutsuzluga kapilma.
Yaaa canım senin de benim gibi olmuş. Hayırlısı deyip kabullenmekten başka çaremiz yok. Demek ki bizim için bu hayirliymis. Allah'im diğer transferimizde istediğimiz sonuca ulaşmayı nasip etsin6. Gün embriyosuydu canım orta kalite tekti işte ne bileyim benim pek umudum kalmadı çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun inşallah. İllaki vardır da ben transferin 8. Günü de kan vermiştim onda da 38 çıkmıştı düzenli artış olmamış yani
Umutsuzluğa kapılma canım6. Gün embriyosuydu canım orta kalite tekti işte ne bileyim benim pek umudum kalmadı çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun inşallah. İllaki vardır da ben transferin 8. Günü de kan vermiştim onda da 38 çıkmıştı düzenli artış olmamış yani
Öyle tabiki elden başka ne gelir ki seninki hangi günler kaç çıkmıştı değerin acaba artış nasıldı?Yaaa canım senin de benim gibi olmuş. Hayırlısı deyip kabullenmekten başka çaremiz yok. Demek ki bizim için bu hayirliymis. Allah'im diğer transferimizde istediğimiz sonuca ulaşmayı nasip etsin
Evet belki de öyledir biraz umutlandım bu sefer 8. Gün sabah idrarda pozitifi görünce ondan bu sefer daha çok üzüldüm ama nasip herşey işte.Umutsuzluğa kapılma canımevet zor biliyorum ama vakti değil demekki
Canim senin kacinci denemendi?Evet belki de öyledir biraz umutlandım bu sefer 8. Gün sabah idrarda pozitifi görünce ondan bu sefer daha çok üzüldüm ama nasip herşey işte.
3. DenememdiCanim senin kacinci denemendi?
Sonuclara karşi idmanlısın o zaman benim gibi, bende 4.ye hazirlaniyorum. Kalan embriyolarin varmiydi?3. Denememdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?