Ankara AŞTİ'den Kentpark'a giden direk otobüs var mı?

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
196-1 OPERA-BALLIKUYUMCU HİSARLIKAYA MAHALLESİ
124-1 OPERA-TEMELLİ-TOKİ gider mi acil yardım!!!eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

196-1 opera-ballıkuyumcu hisarlıkaya mahallesi
124-1 opera-temelli-toki gider mi acil yardım!!!eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ayyy annem şaka mı bu !!!!! Buradakiler degnekçi mi ayol ? Sorunu ciddiye alıp yanıt yazan iyi niytli bir arkadaşımız dahi olmuş ......

ayyy annem şaka mı bu !!!!! Buradakiler degnekçi mi ayol ? Sorunu ciddiye alıp yanıt yazan iyi niytli bir arkadaşımız dahi olmuş ......
Değnekçilikle ne alakası var?İzmir'den geldim Kırıkkale'ye,acil bir işim çıktı Ankara'da ve Ankara'ya da daha önce hiç gitmedim.Türk insanı yardımseverliğiyle meşhurdur,e arada sizin gibi bu yardım isteğini şaka zannedenler de çıkmıyor değil.Soruyu ciddiye alıp cevap yazan arkadaşımız sağolsun gerçekten iyi niyetli ve de yardımcı oldu.E nede olsa herkes sizin gibi değil...Umarım sizin bir ihtiyacınız olmaz.İyi niyetlilerle dalga geçmemeniz temennisiyle:enbuyukkk:

sizin açtıgınız sayfa ne kadar ciddiyse benim mesajım da en az onun kadar ciddi ne sizinle ne de yanıt yazan paylaşımcı arlakadaşımızla dalga geçmedim sizin isteginizi şaka sananın da tek ben olmadıgımı kendiniz yazmışsınız zaten kk özgür bir platform kurallar dahilin de herkes diledigini yazabilir ;ama buraya sorana kadar binilen duraklarda geçen hatlar havaalanı,otogar,tren istasyonu gibi yerlere gidenlerin saatleriyle yazılıdır ,belediye otobüsünün şöforune sorulur ne nedir nerden ne güzergah vardır belediyeye tel açılır Aşti'nin ABŞ belediyesinin web sitesinden bilgilenilebilir buraya gelene kadar birçok izlenebilecek yol vardır bu sıraladıklarım ilk aklıma gelenlerdi ALAKASIZ BİR YERE ALAKASIZ BİR BAŞLIK OLUNCA İLGİNÇ geldi o kadar
ayrıca evet ! herkes benim gibi değil olamaz da ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…