Ankara 29 mayis hastanesi hakkinda bilgi

yade06

annesinin miniki yusufum
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
475
20
arkadaşlar ankarada bulunan 29 mayıs hastanesine giden;tedavi olan,doğum yapan arkakadaşlar memnuniyetinizi anlatırmısınız?kendime hastane arıyorum inşallah doğumuda yapabileceğim:nazar::nazar:

şimdiden teşekkür ediyorum hepinize

Ben gittim 1 kere muayene oldum. Çocuk tedavime orda yeniden başlayacağım. Doktordan memnun kaldım. Çok sevimli bir bayan. ve en önemlisi işini bildiği her halinden belli. Benimle en son hastası olmama rağmen (17:00de gittim) uzun uzun konuştu,muayene etti ve dosyamı incelemeye baya vakit ayırdı. Tavsiye ederim.. Daha önce giden 2 arkadaş vardı bu siteden avebru ve bir arkadaş daha vardı adını hatırlayamadım. İkiside memnuniyetlerinden bahsediyordu.

bende bir kez gittim hormon testleri yaptırdım tatlı bir bayan vardı ama çok kalabalıkttı..........

bendehaftasonu gidip bi bakacam doğum yapan varsa kızlar memnunmusunuz bu hastaneden yazın lütfen.......................

Ben gittim 1 kere muayene oldum. Çocuk tedavime orda yeniden başlayacağım. Doktordan memnun kaldım. Çok sevimli bir bayan. ve en önemlisi işini bildiği her halinden belli. Benimle en son hastası olmama rağmen (17:00de gittim) uzun uzun konuştu,muayene etti ve dosyamı incelemeye baya vakit ayırdı. Tavsiye ederim.. Daha önce giden 2 arkadaş vardı bu siteden avebru ve bir arkadaş daha vardı adını hatırlayamadım. İkiside memnuniyetlerinden bahsediyordu.

doktorun kimdi doğuma o mu girdi?????

X