PEK İNANMADIM GELECEĞİNİZE AMA NEYSE GENEDE EKLEDİM LİSTEYE mirmirmirmir
[KIZ NE BARIYON KULAMIN DİBİNDEEEEE, YAŞLIYIZ DİYE SAĞIRMI SANDIN SEN BENİİİ :mymeka: YAZDIK İŞTE NOLACAK, HELE Bİ GELMEDE BEN SENİ BAK NAPIYORUM kaydirigubbakcemile
merhabalar herkes nasıl bakayım heyecan varmı bak hemen iyileştim toplantı var diye herkesede rest
çekdim gidecegim diye hadi kızlar koşarak gelin beraber eglenelimmmm öptüm kocaman
NİYE BAARMIYOMUŞUM KALİŞ APLASI..BAK BAARMAYINCA KAALE ALINMADIK..ŞİMDİ ALLAHTAN ÖNEMLİ Bİ MAZERETİMİZ ÇIKMAZDA GELİRİZ YOKSA MAHFEDER KALİŞİMİZ BİZİ..Bİ TARAFTAN DA GÜN SAYIYOZ BÜYÜK HEYECANLA..
CANIM ABLAM İYİLEŞTİNMİİİ SEENN?? GERÇETEN GELEBİLECEKMİSİNN?? BEN EMİN DEĞİLDİM SENİN GELECEĞİNDEN :1hug: AY ÇOK SEVİNDİM VALLA CANIM BENİİMa.s.merhabalar herkes nasıl bakayım heyecan varmı bak hemen iyileştim toplantı var diye herkesede rest
çekdim gidecegim diye hadi kızlar koşarak gelin beraber eglenelimmmm öptüm kocaman
aşkolsun kalimera bizi eklemiyo musun listeye küseriz amaaaa (kazen bize uçak alacak yatüm kk adana doluşup gelecez)
kalişlimmmm bakıyorum sırf kendini düşünüyorsun hani bize adana açılısından bizsiz boğazından geçekmi ağlarım bak yarına ufukta misafir var gibiyn yine inşallh bir mani çıkmazda gelebilirim misafirlere misafir gelsin inşallh sabaha kadar dua etçem öptüm arkadaşlar artık gelemesem sizlere güzel bir gün diliyorum iyi kaynatın gününüz şen olsun
arkadaşlar bu link bakrsanız lütven
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...619-kadinlar-kulubundeki-arkadasa-mektup.html
kız ablalar yine buluşuyosunuz ha. benim boğazım şişti gelemiycem ama bi daha ki buluşmaya inşallah katılırım. gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?