Ankara 2. El eşya satıyorum

zeynosankara

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
5
0
16
Ankara
Arkadaşlar annemlerin ve benim depoda beklettiğimiz eşyalarımız var. Kanepe, komodin vb. ürünler.

İhtiyacınız olan ürünleri söylerseniz uygun fiyattan satıyorum. Ürünler temizdir, hasarı yoktur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar annemlerin ve benim depoda beklettiğimiz eşyalarımız var. Kanepe, Çalışma masası, komodin vb. ürünler.

İhtiyacınız olan ürünleri söylerseniz uygun fiyattan satıyorum. Ürünler temizdir, hasarı yoktur.

Çalışma masası resim ve fiyat lütfen...

Arkadaşlar annemlerin ve benim depoda beklettiğimiz eşyalarımız var. Kanepe, Çalışma masası, komodin vb. ürünler.

Tum elinizde olanlarin resmini eklerseniz sevinirim,Ankara'nin tam olarak neresi? Nakliye kime ait olacak?

Tum elinizde olanlarin resmini eklerseniz sevinirim,Ankara'nin tam olarak neresi? Nakliye kime ait olacak?

Sizden o zaman süre isteyeceğim. Ben bizim ve annemin deposunda ki ürünlerin resimlerini çekip sizlerle paylaşayım. Sadece resmi olan 2 ürün var, onları sizlere mail atayım mı? Buradan resimleri eklerken hata veriyor. Mail adresinizi verir misiniz?

Back