Ankara///06

günaydın hanımlar bende ankarada oturuyorum batıkentte görüşmek üzere

Selam aramıza hoşgeldiniz,buluşma haberlerini takip ederseniz görüşebiliriz.Bizler her ay buluşuyoruz sizi de bekleriz.iyi geceler görüşmek üzerekaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

selam,bugün kursta ARİZONA ile karşılaştım sizlere çok selamları var,öptüm kocaman özlemişim ayak üstü özlem giderdikkkkkkkkk.iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr,öptüm kocamannnnnnnnnnnnnnnnhihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.:nazar:

abla sim kimseler yok ya kimseler kalmamış biz bu ankaralılarımızı kalkındırlımııı..
---------------şaka hepside ama gercekten kimseler yok ya sim hey heyyyyyyyyyyy
nrsnkma39

mıhtarım eylülüm girdabim dağ çiceği betisew bicapla çok daha ya nerdesiniz nam serseri çiçek daha vardı ya açil eylül o eski resimleri çıkar isim lazım oldu şimdiii nerdesiniz kıslar sim verin gidinnn ya ankara koşeniz yalnız kalmış tıpkı benim kırşehir koşemiz gibiiii oyoyoyoyoyoyo
-----------

abla sim kimseler yok ya kimseler kalmamış biz bu ankaralılarımızı kalkındırlımııı..
nrsnkma39

mıhtarım eylülüm girdabim dağ çiceği betisew bicapla çok daha ya nerdesiniz nam serseri çiçek daha vardı ya açil eylül o eski resimleri çıkar isim lazım oldu şimdiii nerdesiniz kıslar sim verin gidinnn ya ankara koşeniz yalnız kalmış tıpkı benim kırşehir koşemiz gibiiii oyoyoyoyoyoyo
-----------

Haklısın canım,ama bizden başka onuda yapan yok.:a015:Yapmasak,sayfa kaybolup gidecek.:çok üzgünüm:E,kendi kendimizede konuşamayız di mi?:sm_confused:

GÜNAYDINNNNNNNNNN

24016080kq8zm6lt6.jpg

w300.png

:enbuyukkk:sim günaydın ankaranın elitleriiiiiiiihihoyyyt
---------:eek:----kıslarrrrrrrrrr şoyle bi uyanınnnnn:ecrin_bebek:

nrsnkma39

-----------

çanım benimben üzerime düşüen görevimi yapıyorum küçükte olsa küçük bir selam bırakıyorum iyi dileklerimi sunuyorum lafım uğramayanlaraaaaaaa kalişimmmmmmmm nerdesinn sağ olsun nurşen ablam egem burdalar dağ çiçeğimde burda öbürleri hep yok yoklamada bilem yokkk kalış mıhtarımmmmmm sana sesleniyorum nerde bu milett nerde sennnnn esmerim ablam ankara maziye baksın resimlerini kaldırdım ama ni
leri tek tek sayabilirim hiç eksizsiz dersimi iyi çalıştımsenağlama

oyyyyyyyyy ablan kurban olsun sen ezberlersin kusura bakma birazcık hafıza kaybı var bende
nede olsa kırkını aştık le lopum şekerim soyle de bir bir gelsinler buraya şenlensinler yoksa ate yapırızzz onlaraaaaa

X