• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

esmer güzeli çok istikrarlısın maşşallah alkisalkisalkis

tşk ederim gulsümmmmmolumunekankayizsmile
sadece dostlarım burda ama kimse yokkkkk artıkkkk
19 mayısda evlilik yıl donumummm ankardaki dostlarımmmm size diyorum sonra duymadım demeyinnnn huuuuuuu komşularımmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
--------------------------------------------------
güzel hafta sonlarıııı günaydınturkbayragiturkbayragiturkbayragi
bişey daha fark ettim günler su gibi geciyor hayatımızda bir gün bide bakaçayızki kk kimler gitmişşşş

dgdkp5.jpg

Hayırlı Cumalar a.s.

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...
cumanız mubarek olsunnn
---------------------------------------
bide küstüm size kimse evlilik yılımı kutlamamşşşşşşşş

heyyt savulun hass angaralı geldi.
bende ankaralıyım ama hiç bilmem.nallıhanlı oln varmı aranızdaaaa

heyyt savulun hass angaralı geldi.
bende ankaralıyım ama hiç bilmem.nallıhanlı oln varmı aranızdaaaa

ohaoldumsmile aaaaaa hoş geldin pelinim ankaram hayırlı akşamlar
gidecek yerimmi var
yazacak yüzüümmü var
anla beni kalişimmm
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

arkadaşlar ankaraya tayin istemeyi düşünüyorum nasıl bi yer bilgi verimisiniz. bana çok soğuk gelıyor heryer taş bina sanki.yaşam nasıl yesili varmı iklimi nasıl kiralar nasıl düzenlimi pahallı bi sehirmi ? yardımızı bekliyorum bu arada bursadan gidicem :(

arkadaşlar ankaraya tayin istemeyi düşünüyorum nasıl bi yer bilgi verimisiniz. bana çok soğuk gelıyor heryer taş bina sanki.yaşam nasıl yesili varmı iklimi nasıl kiralar nasıl düzenlimi pahallı bi sehirmi ? yardımızı bekliyorum bu arada bursadan gidicem :(

çoook ğüzell bi yer ya ankara ne taş binası yeşiliği var odüsüü moganı gölbaşısıı.....ben ankaralıyım ve orda yaşoyom iklimii yazın sıcak kışın karlıı:))soogukk
kiralar semte göre degişiyor canım demet evler gibi yerlerde 300tl....pahlı deill herşey uygun bencee ögreciler bile geçiniyorrr bence epişman olamna.s.

Back