• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

Evet ya harika kar yağıyor..Evde oturup pencereden şu manzarayı izlemek kadar hoş bişi varmıdır ya..ımm bide yanına şole bi kahvee..sigara olsada iyiydi ama neyse..:çok üzgünüm:

bana ne boranda yazdasempatiksalakcinni
bana ne baharada kıştasempatiksalakcinni
bana ne çirkinde güzeldesempatiksalakcinni
bana ne fırtanalı gecedesempatiksalakcinni
bana ne ankaranın karında kırşehir feleketttsempatiksalakcinni
güzel yarınlarrrrrrrrrrrolumunekankayizsmile

cumanız hayırlı, günleriniz bereketli,ömrünüz sağlıklı olsun, Ankaranın sultanları kaydirigubbakcemile5

kızlar ya ben ev arkadaşı arıyorum aklınızda bulunsun olur ya öğrencı yada çalışan bı arkadaşınız olur bana mutlaka haber verın olur muuu??

ankaram buyrun kahfe hazırrr
7080.jpg

o kahveyede gelmemezlik olmaz esmer güzeli hepinize hayırlı haftalar

o kahveyede gelmemezlik olmaz esmer güzeli hepinize hayırlı haftalar

tşk ederim alkım kahfeye geldiğin için:içelim::içelim::içelim: canım profilne yazamıyorum kusura bakmaaa
reklam var olurmu canım arkadaşlık telebini seve seve kabul ettim bennn olumunekankayizsmile

GÜNDIIIIN CANLARIIIIM,
SABAH ŞERıFLERıNıZ HAYIRLI OLSUUUN,
ALKıMCıĞıM ŞıMDı ŞÖÖÖÖLLE BOL KÖPÜKLÜ BıR TÜRK KAHVESı OLSADA ıÇSEK DEMıııı,
VALLA CANIM ıSTEDı KISLAR

Resim+272.jpg

GÜNDIIIIN CANLARIIIIM,
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUUUN,
ALKİMCİĞİM ŞİMDİ ŞÖÖÖÖLLE BOL KÖPÜKLÜ BİR TÜRK KAHVESİ OLSADA İÇSEK DEMİİİİ,
VALLA CANIM İSTEDİ KISLAR

Resim+272.jpg

afiyet bal şeker olsunnn kalim benimmmmmm
leziz bi kahfe yapmışınnnnn:içelim::içelim:
selam olsun ANKARA SİZEEEEEolumunekankayizsmile

bende istiyorum kahve çok yoruldum kim yapıyo falada bakan varmı nurşen ablam bakar bana neredesin ablacım işlerini ne yaptın düğün ne zaman öptümmmm

bende istiyorum kahve çok yoruldum kim yapıyo falada bakan varmı nurşen ablam bakar bana neredesin ablacım işlerini ne yaptın düğün ne zaman öptümmmm

selam canım,sen kahveni iç bakarıma.sbende hazırlık falan yok:1no2:iş aramaya devam ediyorum ama daha bulamadım yakında iş ve eş haberlerini vermek istiyorumopuyorumnanaktansenden ne habera.s.:nazar:

Back