• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara///06

MERHABALAR NASILSINIZ ARKADAŞALR Kalişim esmerim nurşen ablam hihoyyythihoyyyt herbirinizi ayrı ayrı özledim a.s.a.s. sanatım bak yukarda seçenekler oraya bir tıkla konuya abone olursan kulanıcı panalinden kolayca bulabilirsin gözlerinn şaşıda olmas:1shok:

merhabalar canısım,fotom benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5Şeniza.s.:nazar:

:çok üzgünüm::bbo:senağlama:1closedeyes::1no2:benneyaptımki
nerdesiniz ya ben kayıbım hadi sizlerde yoksunuz ağlayacağım ama
GulenBebekResimleri_aglayan_bebek_resimleri_3.jpg

haklısın yoklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:kızgın::1no2:benneyaptımki

GÜNAYDIN CANLARIM GÜNAYDIIIINNNNa.s.a.s.a.s. ,

KIRŞEHİRİN EN GÜZEL HATUNUUUUU SENİ SEVİYORUUUMMM:asigim::1hug:a.s.

günaydın ankaralılarım

arzu elam fransız kalmazsın bırak kendini muhabbetin akışına hoş geldin esmerim ablam merak ediyorum ankara sayfasına uğrayan olmadımı nerdeler diye kalişim şeker parem günaydın nurşen ablam hayrılı günler en kocamanından öptüm hepinizi ankara 06 sanada günaydın canım umut ve mutluluk hep yancebinizde olsun egem sanada günaydın

Son düzenleme:
Selam canlarım,nihayet yuvaya döndünüz,kalimeram buluşma ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?Şubat ayı geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3Şenizkaydirigubbakcemile:teytey::dance:a.s:1hug:a.s.:sm_cool::nazar:

ANKARALILARIM GÜNAYDIN

Cumatebrigi006.jpg

Back
X