- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydııın ankara................sositososito.Bugün benim için güzel birgün umarım sizler içinde öyle olur.Bugün kızımın doğumgünü 13 oluyo hayırlısıyla:teytey:.Allah herkesin evladını benimkileri, de bağışlasın.Bugün pazar kocalar evde tabii daha tık yok kk da herkese iyi tatiller.
günaydın hanımlar iyi pazarlar sizlere inşallah bizde birgün eşimle evde kalırızz her pazar oldugu gibi bugünde işteyizzÇok üzgünüm çoook:bbo:
Günaydııın ankara................sositososito.Bugün benim için güzel birgün umarım sizler içinde öyle olur.Bugün kızımın doğumgünü 13 oluyo hayırlısıyla:teytey:.Allah herkesin evladını benimkileri, de bağışlasın.Bugün pazar kocalar evde tabii daha tık yok kk da herkese iyi tatiller.
iyi pazarlar
yok ablam ev gibisi bende evi çok seviyorummmm
----------------------------skygirl nice yaşlaraaaaa kızına allah uzun ömür versinnn-
iyi pazarlar ankaralılarım.........
zlar nezaman buluşuyorsunuz ogünü banada bildirin mutlaka bak haberim olmassa hepinize ayrı ayrı soraraım hesabını:))))))))
GÜNAYDINLAR ANKARA'NIN ZARİF HANIMLARIa.s.
YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME YÜREĞİNİZDEN SEVGİ EKSİK OLMASIN:Saruboceq:
Mutlu yıllar canıımma.s..Benim oğlum gibi Oğlak,umarım onun gibi inatçı değildir.Şeniz
günaydın arkadaşlarr
nasılsınıss