Ankara///06

arkadaşlar nasılsınız
9255.jpg

iyi uykular ankaralılarım..........

Günaydııın ankara................sositososito.Bugün benim için güzel birgün umarım sizler içinde öyle olur.Bugün kızımın doğumgünü 13 oluyo hayırlısıyla:teytey:.Allah herkesin evladını benimkileri, de bağışlasın.Bugün pazar kocalar evde tabii daha tık yok kk da herkese iyi tatiller.:kahve:

günaydın hanımlar iyi pazarlar sizlere inşallah bizde birgün eşimle evde kalırızz her pazar oldugu gibi bugünde işteyizzÇok üzgünüm çoook:bbo:

Günaydııın ankara................sositososito.Bugün benim için güzel birgün umarım sizler içinde öyle olur.Bugün kızımın doğumgünü 13 oluyo hayırlısıyla:teytey:.Allah herkesin evladını benimkileri, de bağışlasın.Bugün pazar kocalar evde tabii daha tık yok kk da herkese iyi tatiller.:kahve:

aramıza hoşgeldin canım.kızına nice seneler.a.s.:nazar:

dscf0789de4.jpg

günaydın hanımlar iyi pazarlar sizlere inşallah bizde birgün eşimle evde kalırızz her pazar oldugu gibi bugünde işteyizzÇok üzgünüm çoook:bbo:

iyi pazarlar canım,aramıza hoşgeldin.Bende evde oturmaktan bıktım,işim olsada çalışsammma.s.:nazar:

iyi pazarlar
yok ablam ev gibisi bende evi çok seviyorummmm
----------------------------skygirl nice yaşlaraaaaa kızına allah uzun ömür versinnn-

iyi pazarlar ankaralılarım.........

zlar nezaman buluşuyorsunuz ogünü banada bildirin mutlaka bak haberim olmassa hepinize ayrı ayrı soraraım hesabını:))))))))

happy-birthday.gif

Mutlu yıllar canıımma.s..Benim oğlum gibi Oğlak,umarım onun gibi inatçı değildir.Şeniz

GÜNAYDINLAR ANKARA'NIN ZARİF HANIMLARIa.s.
YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME YÜREĞİNİZDEN SEVGİ EKSİK OLMASIN:Saruboceq:

X