- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
bende senin gibi lipo ile goguslerimin ameliyatini ayni anda yaptirmak istiyorum.. Ankarada.. tam olarak doktora karar vermedim.. Ya DR. Nebil, yada senin Doktorun.
Okadar yorum okudumki kafam karisti :) belki 1025 defa cvpliycaksin buna benzer sorulari:))
(affina siginarak..)
1. ameliyat oldugunda hastanede kaldinmi? yoksa ayni gun taburcu oldunmu? lokal anestesimi normal ful narkoz mu?
2. kendine gelmen yani, rahat hareket etmen ne kadar surdu? ben ameliyat olduktan 8 9 gun sonra dugunumuz var yani rahat hareket etmem gerekiyor misafir yemek cay falan.. cokmu zor olur sence?
3. zaman alman ile ameliyat olman arasinda kac gun gecti?
4. gogus olcusunu nasil belirlediniz? yani nasil anlattin.. ameliyat oncesimi karar verildi yoksa ameliyat esnasinda doktor en uygun olanimi secti?
5. liposaksin, normal mi oldun? yoksa laser lipo mu?
6. ameliyati yaz'in sicaginda olacagim icin, korse herhangi bi sikinti yaratirmi sence?
öncelikle slm..ve sorularını elimden geldiğince yanıtlayım canım..
1.hastanede kalmadım akşamına cıkıp eve geldim.narkoz aldım
2.kendime gelmem eve geldikten sonra tabi bi haksizlik yorgunluk uyku hali oluyor 1 gün sürdü ertesi günü iyidim ve ben agrı yaşamayanlardanım sadece bi gerilme ve sırt üstü yatmaktan dolayı sırt agrısı cektim başka bişey olmadı 8.9 güne turp gibi olursun ilk 4 gün bütün sıkıntın esasında
3.ben ilk randevu aldım gittim ölcülerimi aldı doktor ne kadarlık cc takılcağını ortalama söyledi ameliyat esnasında deniyolar içi ne kadar alıyosa en büyüğünü takıyolar bünyeye göre değişiyor hemen aldım ben günü 1 hafta sonrasına zaten boşluk varsa veriyolar yoksa bi kaç hafta bekliyosun o yoğunluga bağlı ama bu zamanlarda yoğun olabilir yaz geliyor cünki:)
lipoyu ben normal kanüllerle yapıldı lazerle onun arasında fazla bir fark yokmuş ben normal oldum
yazın tabi lipo olunca evde klima varsa sorun olmaz yoksa biraz sıkıntı yapar oda ödemlerin gec iner vucüt şiştiği için bide korse giyeceksin oda sıkar tabi sıcak olursa