• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

bende senin gibi lipo ile goguslerimin ameliyatini ayni anda yaptirmak istiyorum.. Ankarada.. tam olarak doktora karar vermedim.. Ya DR. Nebil, yada senin Doktorun.
Okadar yorum okudumki kafam karisti :) belki 1025 defa cvpliycaksin buna benzer sorulari:))
(affina siginarak..)

1. ameliyat oldugunda hastanede kaldinmi? yoksa ayni gun taburcu oldunmu? lokal anestesimi normal ful narkoz mu?
2. kendine gelmen yani, rahat hareket etmen ne kadar surdu? ben ameliyat olduktan 8 9 gun sonra dugunumuz var yani rahat hareket etmem gerekiyor misafir yemek cay falan.. cokmu zor olur sence?
3. zaman alman ile ameliyat olman arasinda kac gun gecti?
4. gogus olcusunu nasil belirlediniz? yani nasil anlattin.. ameliyat oncesimi karar verildi yoksa ameliyat esnasinda doktor en uygun olanimi secti?
5. liposaksin, normal mi oldun? yoksa laser lipo mu?
6. ameliyati yaz'in sicaginda olacagim icin, korse herhangi bi sikinti yaratirmi sence?

öncelikle slm..ve sorularını elimden geldiğince yanıtlayım canım..
1.hastanede kalmadım akşamına cıkıp eve geldim.narkoz aldım
2.kendime gelmem eve geldikten sonra tabi bi haksizlik yorgunluk uyku hali oluyor 1 gün sürdü ertesi günü iyidim ve ben agrı yaşamayanlardanım sadece bi gerilme ve sırt üstü yatmaktan dolayı sırt agrısı cektim başka bişey olmadı 8.9 güne turp gibi olursun ilk 4 gün bütün sıkıntın esasında
3.ben ilk randevu aldım gittim ölcülerimi aldı doktor ne kadarlık cc takılcağını ortalama söyledi ameliyat esnasında deniyolar içi ne kadar alıyosa en büyüğünü takıyolar bünyeye göre değişiyor hemen aldım ben günü 1 hafta sonrasına zaten boşluk varsa veriyolar yoksa bi kaç hafta bekliyosun o yoğunluga bağlı ama bu zamanlarda yoğun olabilir yaz geliyor cünki:)
lipoyu ben normal kanüllerle yapıldı lazerle onun arasında fazla bir fark yokmuş ben normal oldum
yazın tabi lipo olunca evde klima varsa sorun olmaz yoksa biraz sıkıntı yapar oda ödemlerin gec iner vucüt şiştiği için bide korse giyeceksin oda sıkar tabi sıcak olursa

Cnm tesekkur edermm hemen arastrdim kadinlarkulubunden senin yorumlarini bulmustum zateen :) dr umla da gorustum mentor bana olmamis genislik olarak fln onun icin natrelle kullanmis memnunum zaten. Sadece bi taraf cok fazla agriyo igne batiyoms gibi oluyo oda normalmis heralde sadece zamana ihtiyacim var diye dusunuyorm :)

Herkese yorumlari yardimlari icin cook tesekkr ederm gercekten bisey oldugunda hemen buraya kosuyorum.

canım o igneler ara ara daha olcak korkma cok normal ve kullandığı bu markada cok iyi mentorla aynı kalitede memnun kalacaksın biraz zaman gecsin daha iyi oturcak ve daha güzel olcak

bebeğimm napiyosun özledim fizikdaşıma bir selam veriyim dedim..Ben de 7. ayıma girdim br sürü yeni sütyen aldım cicişlerime bi bak bakalım nasıl olmuşlar şekerimm ;)

bebeğimm napiyosun özledim fizikdaşıma bir selam veriyim dedim..Ben de 7. ayıma girdim br sürü yeni sütyen aldım cicişlerime bi bak bakalım nasıl olmuşlar şekerimm ;)

canımsın bende özledim sizi bu aralar giremedim pc cötü yapıldı geldi:D fizikdaşıma maşallah 7 ay olmuşş vay bee ..vallaha yakışır sana hemen bakıyorum sütyenlerini güle güle sağlıkla kullan datlum benim:)

sen de benim canımsınnnnn sen beğenince ayrı bi mutlu oldum vallahi yavrum benimm :)

canımsın bende özledim sizi bu aralar giremedim pc cötü yapıldı geldi:D fizikdaşıma maşallah 7 ay olmuşş vay bee ..vallaha yakışır sana hemen bakıyorum sütyenlerini güle güle sağlıkla kullan datlum benim:)

sen de benim canımsınnnnn sen beğenince ayrı bi mutlu oldum vallahi yavrum benimm :)

baktım fotolarına on numara beş yıldız verdimm iç çamaşırlarınada sanada canım süper hepinizi cok seviyorum kızlarrr vallaha bi ara tur düzenliyecem haberiniz olsun 2 gün hep beraber bi yerlere gidelim estetikliler grubu olarak :DDDD

çook saol bebeğimm..hahah vallahi süper olur düzenlersen katılırım ben :))))

baktım fotolarına on numara beş yıldız verdimm iç çamaşırlarınada sanada canım süper hepinizi cok seviyorum kızlarrr vallaha bi ara tur düzenliyecem haberiniz olsun 2 gün hep beraber bi yerlere gidelim estetikliler grubu olarak :DDDD

karamelim canımm dostum sağlık problemine cok üzüldüm cok geçmiş olsun fıstığım ..seni burda görmek beni mutlu ediyor eskilerden bi sen bide ben varız:)) eskidikkkkkkkkk kızzzz:)

sende beni mutlu ediyorsun tatlım :38:
sağlık problemi bende değildi cnm babamdaydı çok şükür şimdi daha iyi
valla ben eskimekten çok mutluyum deneyimlilerden oluyoruz :51:

vallahaaa herkesin geleceğini bilsem yaparım da ayazda kalırsam diye korkuyorum:DDD

istanbulda olsam kesin gelirdim ama mesafeler beni aşıyor :50: ama eminim gelen çok olur sen varsın işin içinde gelmeyenleri bana havale et sen :47:

sen ne korkuyosun kızz:Dcincon cok normal hissislik zamanla hiçbişey kalmıyor cok yeni settanın cicişleri korkulacak hiçbişey yok örnek olarak kendimi gösterecem vallaha fazlasıyla hissli benim cicişler:))))) öpüldün cimbom:PPP

ne bilim canım ya korkuyorum iste, neyseki sizler destek oluyosunuz bizlere.
bende öptüm canım pc yapılmıs bu arada . artık daha sık bekliyoruz seni

beni de alırmısınız aranızaaa ...

sende beni mutlu ediyorsun tatlım :38:
sağlık problemi bende değildi cnm babamdaydı çok şükür şimdi daha iyi
valla ben eskimekten çok mutluyum deneyimlilerden oluyoruz :51:

istanbulda olsam kesin gelirdim ama mesafeler beni aşıyor :50: ama eminim gelen çok olur sen varsın işin içinde gelmeyenleri bana havale et sen :47:

canım benim bende ankaradayım herkes başka şehirden burda keşke böyle bişey olsada toplansak süper olurdu bi ara ben burdan arkadaşlarla buluşup yemege felan gitmiştik..biz deneyimliler listesindeyiz senle birliktee buranın demirbaşlarından olduk:DD

beni de alırmısınız aranızaaa ...

sensizzz olmazz deli kız:D topik canavarı seni:D keşke olsada böyle bişey gidebilsek ama zor işte gönül ister sizleri yakından tanımak ama burayı seviyorum reelden cok arkadaşım oldu görüştüğüm cok tatlı insanlarla tanıştım o yüzden burayı seviyorum sizide bebişlerim ;)

sensizzz olmazz deli kız:D topik canavarı seni:D keşke olsada böyle bişey gidebilsek ama zor işte gönül ister sizleri yakından tanımak ama burayı seviyorum reelden cok arkadaşım oldu görüştüğüm cok tatlı insanlarla tanıştım o yüzden burayı seviyorum sizide bebişlerim ;)

hehheheh teşkür ediyorum canım ben söle bi kenarda kıvrılırım :9::9::9: canım benım ya öpüldün şekerim:16::16::54:

kızlaar öncesi sonrası resimlerini koydumm bakarmısınıızzz =)

laptop ı kullanamıyordm ondan biraz geç oldu resimleri yuklemem. sormak istediğim şeyler var aslında size, mesela şuanda tam bir silikonluyum iki tane balon konulmuş gibi duruyor o zamanla geçer dimi? sizde de öylemi oldu acaba? normal meme kıvamına gelmesi yumuşaması şu balonluğunun gitmesi ne kadar zamanda oluyor? böyle kalmasını istemiyorum ama daha 12.günüm ondan böyle olduğunu düşünüyorum.
birde sırt üstü yatabiliyorum sadece hala yan yatamıyorum, ağrım gün içinde pek olmuyor sadece dik dururken biraz gerildiği için galiba bir süre sonra yorulup kamburlaşıyorum öyle kalmaktanda korkuyorum =) birde sabah kalktığımda 2-3 dakka çok ağrım oluyor babam sırtımdan destek veriyor oyle kalkabiliyorum ama yatarken desteğe ihtiyacım olmuyor artık bunların hepsi ne kadar sürede geçer acabaa hatırlıyomusunuzzz??

bide ameliyat olmak isteyenlere; ben bu ameliyatı ağrılı geçirenlerdenim canım çok tatlıdır dikişten yaradan yok korkarım ameliyatı göze aldım oldum evet ve şu anda memelerimden çok memnun olmasamda ( daha düzelmedikleri için) ameliyat olduğum için çok memnunum. yaralarıma bakamıyorum ilacımı süremiyorum anneme yaptırıyorm bunları hep ama herşey çok temiz güzelmiş oda yetiyor. ben bu ameliyatı olmayı 16 17 yaşımdan beri istiyordum şimdi 26 yaşındayım ancak gözümü karartabildim.=) olmak istiyorsanız eğer küçük memelerinizden memnun değilseniz hiç korkmayın mutlaka olun bence.. ben bile olduysam herkes olabilir =) sadece ameliyatımın ertesi gününü çok zor geçirdim tansiyonum falan çok düştü ağrı eşiğim düşük olduğu için heralde ona rağmen sesimi çıkaramadım yıllardır istediğim memelere kavuşmuştum çünkü.. ben hep sonrasından korktum. öyle olanlar varsa içiniz rahat olsun derim ben =)

canım benimm hemmeeen bakıyorum fotoğraflara, kaç cc silikon konuldu sana ben sanırım kaçırdım o süreçleri;)

Şuan böyle hissetmen çok normal canım herkesin iyileşme süreci farklı oluyor bir de benim göğüslerim mesela 15 20 günde tam meme kıvamına gelmişlerdi bu da kişiden kişiye farklılık gösteriyor..o balon gibi duran görüntü gidecektir endişen olmasın vücudun protezleri kabul etsin alışsın kaynaşsın hele bir değil mi ;)

QUOTE=settaa;24357398]kızlaar öncesi sonrası resimlerini koydumm bakarmısınıızzz =)

laptop ı kullanamıyordm ondan biraz geç oldu resimleri yuklemem. sormak istediğim şeyler var aslında size, mesela şuanda tam bir silikonluyum iki tane balon konulmuş gibi duruyor o zamanla geçer dimi? sizde de öylemi oldu acaba? normal meme kıvamına gelmesi yumuşaması şu balonluğunun gitmesi ne kadar zamanda oluyor? böyle kalmasını istemiyorum ama daha 12.günüm ondan böyle olduğunu düşünüyorum.
birde sırt üstü yatabiliyorum sadece hala yan yatamıyorum, ağrım gün içinde pek olmuyor sadece dik dururken biraz gerildiği için galiba bir süre sonra yorulup kamburlaşıyorum öyle kalmaktanda korkuyorum =) birde sabah kalktığımda 2-3 dakka çok ağrım oluyor babam sırtımdan destek veriyor oyle kalkabiliyorum ama yatarken desteğe ihtiyacım olmuyor artık bunların hepsi ne kadar sürede geçer acabaa hatırlıyomusunuzzz??

bide ameliyat olmak isteyenlere; ben bu ameliyatı ağrılı geçirenlerdenim canım çok tatlıdır dikişten yaradan yok korkarım ameliyatı göze aldım oldum evet ve şu anda memelerimden çok memnun olmasamda ( daha düzelmedikleri için) ameliyat olduğum için çok memnunum. yaralarıma bakamıyorum ilacımı süremiyorum anneme yaptırıyorm bunları hep ama herşey çok temiz güzelmiş oda yetiyor. ben bu ameliyatı olmayı 16 17 yaşımdan beri istiyordum şimdi 26 yaşındayım ancak gözümü karartabildim.=) olmak istiyorsanız eğer küçük memelerinizden memnun değilseniz hiç korkmayın mutlaka olun bence.. ben bile olduysam herkes olabilir =) sadece ameliyatımın ertesi gününü çok zor geçirdim tansiyonum falan çok düştü ağrı eşiğim düşük olduğu için heralde ona rağmen sesimi çıkaramadım yıllardır istediğim memelere kavuşmuştum çünkü.. ben hep sonrasından korktum. öyle olanlar varsa içiniz rahat olsun derim ben =)[/QUOTE]

canım benimm hemmeeen bakıyorum fotoğraflara, kaç cc silikon konuldu sana ben sanırım kaçırdım o süreçleri;)

Şuan böyle hissetmen çok normal canım herkesin iyileşme süreci farklı oluyor bir de benim göğüslerim mesela 15 20 günde tam meme kıvamına gelmişlerdi bu da kişiden kişiye farklılık gösteriyor..o balon gibi duran görüntü gidecektir endişen olmasın vücudun protezleri kabul etsin alışsın kaynaşsın hele bir değil mi ;)

QUOTE=settaa;24357398]kızlaar öncesi sonrası resimlerini koydumm bakarmısınıızzz =)

bide ameliyat olmak isteyenlere; ben bu ameliyatı ağrılı geçirenlerdenim canım çok tatlıdır dikişten yaradan yok korkarım ameliyatı göze aldım oldum evet ve şu anda memelerimden çok memnun olmasamda ( daha düzelmedikleri için) ameliyat olduğum için çok memnunum. yaralarıma bakamıyorum ilacımı süremiyorum anneme yaptırıyorm bunları hep ama herşey çok temiz güzelmiş oda yetiyor. ben bu ameliyatı olmayı 16 17 yaşımdan beri istiyordum şimdi 26 yaşındayım ancak gözümü karartabildim.=) olmak istiyorsanız eğer küçük memelerinizden memnun değilseniz hiç korkmayın mutlaka olun bence.. ben bile olduysam herkes olabilir =) sadece ameliyatımın ertesi gününü çok zor geçirdim tansiyonum falan çok düştü ağrı eşiğim düşük olduğu için heralde ona rağmen sesimi çıkaramadım yıllardır istediğim memelere kavuşmuştum çünkü.. ben hep sonrasından korktum. öyle olanlar varsa içiniz rahat olsun derim ben =)
[/QUOTE]

hemen söyliiimm =) 295cc natrelle yarı damla yarı yuvarlak protez dual planla takıldı cnm=)

kızlaar öncesi sonrası resimlerini koydumm bakarmısınıızzz =)

canım öncelikle tekrar gecmiş olsun..ve fotolarını gördüm cok yeni olmasına ragmen cok güzel duruyolar 1-2 ay gectiğinde cok daha doğal ve cok daha yumuşak olcaklar cok yeni zaten zühtü hocamızın eline sağlık söylediğin sorunlar cok normal bide senin gögüslerin cok ufakmış biraz agrının olması ondan cünki yabancı bi madde var içinde ve bünyen buna alışana kadar belli bi zaman geciyor agrılar ondan her bünyede farklı oluyor agrı bende hiç olmamıştı sadece gerilmeden cok rahatsızdım bide sırtım agrımıştı işte doktorun verdiği herşeye uy ihmal etme masajda daha vercektir onlar oturması ve yumuşaması için onları yap ihmal etme yani.

Back