cnm ben eşeği hep sağlam kazığa bağlamayı severim,çok pimpirikliyim gerek iş gerekse özel hayatımda, bende çok araştırdım, aksi hiçbi sonuçlada karşılaşmadım nebil beyle. şu an doktorumun söylediğinin ve duyduklarımın dışına çıkan hiçbir durum yok, c.tesi geri dönücem son kontrolümü yaptırdıktan sonra. ben şu anda memnunum, ancak sana tam olarak tavsiye verebilmem için 3 ay gibi bi süre geçmesi gerekecek sanırım, burda bu süreden az vakit geçirmiş kimse sana tam olarak netice söyleyemeyecektir, sonucu tam olarak görmem için bu zmnın geçmesini beklemek gerekir tatlım, o zmn ben sana tam garanti veririm, çünkü şu anda ödemlerim var ve şiş ve sert göğüslerim var, bende birçok hikaye dinledim ancak yaşarken pekişiyor, yumuşama ve şekil alma için geçen dönem içerisinde yorum yapmak yanlış olur,
ancak doktorumuz çok ilgili, asla ticari dil, ve tıklım tıklım ne zmn gitsem bi sürü müşteri ile muhatap oluyorum yağ aldıranıda burun yaptıranıda memnun,insanlar aile boyu gidiyorlar annesi kızı vs. yani sen yaz gelmeden bu işi bitir derim ben artık.
şu anda sağlıkla ilgili sorunum yok, kollarıma hala tam ağırlık veremiyorum(bir çaydanlık dolusu su mesela) görüntü güzel duruyor arkadaşlarım şekil olarak ödemler indikten sonra perfeckt olacağı görüşündeler, top gibi değiller, gerginliği indikten sonra son derece doğal olacağı konusunda hem fikiriz, e sıfır göğüsten göğüs yaptı adam gergin olsun artık, yani cnm şimdi iyiyim
ama ilk yaptırdığımda küçük geldi sanki büyük olsa daha güzel olur diye düşünmedim değil, aç gözlülük yani, şimdi ise ödemler insin diye bekliyorum gözüme büyük geliyor çünkü amelyata girmeden fikrim sdc göğüs sahibi olmaktı şimdiyse bana büyük geliyor:)) sen kaç cc istiyorsun boyun kilon nasıl,
bide hala orda ağırlık hissi var arada aklına geliyor insanın, herhalde 6 ay 1 sene sürüyormuş silikonun varlığının unutulması.