• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ank32 Meme Estetiği Ameliyatı

ank32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
1.796
34
158
12 martta hem silikon hemde basenlerden liposuction ameliyatı oldum.bugün 18 günüm ilk bir hafta gögüslerden dolayı kollarımı fazla kıpırdatamadım.ama agrım sızım olmadı.gögüslerde bi gerilme ve agırlık oluyor.dual pland sisteminde ameliyat etti doktorum.cok doğal bir görüntüsü var damla silikon kullanmış.300cc.takıldı.şuanda 85c cup dolduruyor.destekli südyen takmaktan fenalık gelmişti şuanda cok memnunum doktorum zühtü demir.burunumu kendisi yapmış ona cok tşk.ediyorum.

yaşasınn Ankda ameliyat olan birisiiiiiii!!! tekrar geçmiş olsunnn canım a.s.

göğüs ameliyatında burnunu da mı yapmış???akannehir

yaşasınn Ankda ameliyat olan birisiiiiiii!!! tekrar geçmiş olsunnn canım a.s.

göğüs ameliyatında burnunu da mı yapmış???akannehir

hayır canım burunmu 2 sene önce yapmıştıı.. bu sefer gögüs ve basenleri yaptırdımm .tşkler canım

ben de jest olsun diye ööle bişi yaptı sanmıştım koşa koşa gitmeliyim diye düşünüyordumm!!! yanlış anlamışım ohaoldumsmile

ben de jest olsun diye ööle bişi yaptı sanmıştım koşa koşa gitmeliyim diye düşünüyordumm!!! yanlış anlamışım ohaoldumsmile

Ayyy çok güldüm vallahi. Hakkaten öyle birşey olsa ne iyi olurdu. Silikon taktırana liposakşın ya da burun estetiği bedava...:roflol:

12 martta hem silikon hemde basenlerden liposuction ameliyatı oldum.bugün 18 günüm ilk bir hafta gögüslerden dolayı kollarımı fazla kıpırdatamadım.ama agrım sızım olmadı.gögüslerde bi gerilme ve agırlık oluyor.dual pland sisteminde ameliyat etti doktorum.cok doğal bir görüntüsü var damla silikon kullanmış.300cc.takıldı.şuanda 85c cup dolduruyor.destekli südyen takmaktan fenalık gelmişti şuanda cok memnunum doktorum zühtü demir.burunumu kendisi yapmış ona cok tşk.ediyorum.

Size de çok geçmiş olsun. Liposakşın sonrası ağrı nasıldı?

evt ya çok geçmiş olsun, lipo nasıl yöntemle oldu, ve hayran kaldım ikisine nasıl cesaret ettiniz, ben 4. günün içindeyim az daha sırt üstü yatacam diye kurtlanacaktım,yani sonrası zor olmalı nası yattınızzor olmadımı

tkler canım agrım olmadıı sadece sanki spor yapınca etlerin agrısı olur ya onun gibi bi agrısı oldu başkada bi sorun yaşamadım

vallaha güldürdün benide jest olsun diye hangi doktor bedava ameliyat yaparr.keşke bi promosyon felan yapsalarda bi ameliyat olana birisi bedava felan süper olurdu :))))))))))))))

cnm ben eşeği hep sağlam kazığa bağlamayı severim,çok pimpirikliyim gerek iş gerekse özel hayatımda, bende çok araştırdım, aksi hiçbi sonuçlada karşılaşmadım nebil beyle. şu an doktorumun söylediğinin ve duyduklarımın dışına çıkan hiçbir durum yok, c.tesi geri dönücem son kontrolümü yaptırdıktan sonra. ben şu anda memnunum, ancak sana tam olarak tavsiye verebilmem için 3 ay gibi bi süre geçmesi gerekecek sanırım, burda bu süreden az vakit geçirmiş kimse sana tam olarak netice söyleyemeyecektir, sonucu tam olarak görmem için bu zmnın geçmesini beklemek gerekir tatlım, o zmn ben sana tam garanti veririm, çünkü şu anda ödemlerim var ve şiş ve sert göğüslerim var, bende birçok hikaye dinledim ancak yaşarken pekişiyor, yumuşama ve şekil alma için geçen dönem içerisinde yorum yapmak yanlış olur,

ancak doktorumuz çok ilgili, asla ticari dil, ve tıklım tıklım ne zmn gitsem bi sürü müşteri ile muhatap oluyorum yağ aldıranıda burun yaptıranıda memnun,insanlar aile boyu gidiyorlar annesi kızı vs. yani sen yaz gelmeden bu işi bitir derim ben artık.

şu anda sağlıkla ilgili sorunum yok, kollarıma hala tam ağırlık veremiyorum(bir çaydanlık dolusu su mesela) görüntü güzel duruyor arkadaşlarım şekil olarak ödemler indikten sonra perfeckt olacağı görüşündeler, top gibi değiller, gerginliği indikten sonra son derece doğal olacağı konusunda hem fikiriz, e sıfır göğüsten göğüs yaptı adam gergin olsun artık, yani cnm şimdi iyiyim

ama ilk yaptırdığımda küçük geldi sanki büyük olsa daha güzel olur diye düşünmedim değil, aç gözlülük yani, şimdi ise ödemler insin diye bekliyorum gözüme büyük geliyor çünkü amelyata girmeden fikrim sdc göğüs sahibi olmaktı şimdiyse bana büyük geliyor:)) sen kaç cc istiyorsun boyun kilon nasıl,

bide hala orda ağırlık hissi var arada aklına geliyor insanın, herhalde 6 ay 1 sene sürüyormuş silikonun varlığının unutulması.

Ankcım canım benim, olu bitti kurtuldun, mis gibi memişlere kavuştun ne güsel, bundan sonrası tadını çıkartmakta ve bol dekolteli kıyafetler giymekte...daha nolsun gülüsü...

Ankcım canım benim, olu bitti kurtuldun, mis gibi memişlere kavuştun ne güsel, bundan sonrası tadını çıkartmakta ve bol dekolteli kıyafetler giymekte...daha nolsun gülüsü...

cok saol canım benim:))mutluyumm

canım agrı yoktu sadece cok spor yapmışta gibi etlerde bi agrı vardı ama 1 hafatda bişeycik kalmadı 3 hafta korse kullancam bu 3 haftam korseyde alıştım zaten rahatsızda etmiyor yaşıyoruz gül gibi 2 kilo yağ almış basenlerden tartıdada fark etti ama bolbol su içmek ve spor yapmakta lazımmışş görüntüden cok memnunum

canım sanada cok geçmiş olsun dediğinde cok doğru en az 2 -3 ayda netice ortaya cıkıyormuşş gögüste %30 ödem oluyormuş şişliklerin indikten sonra bakalım böyle gögüsler güzel büyük duruyor fazlada inmez inş doktoruma ufakmı oldu acaba dedim neresi ufak dedi gözümüz doymuyor sanırım :))bide o ağırlık hissi olmasa arada gerilmesi felan inş gececekkk daha doğallaşcakkk

çok saol arkadaşım, hep komplikasyonsuz sorunsuz olsun diye dua ettim, işlhda sonuna kdr öyle olur, şöyle baımız ağrımadan yaza daaş gibi gireriz:)) ben şimdide göbek bel çevresi takıyorum kafaya, ya çokta kilom yok ama en kestirme yoldan slimlipo yaptırsammı diye düşünüyorum bende, gidip karboksiterapi, lpg,kavitasyon vs tek tek gezene kdr o kdr para bayılana kdr lipoyu öneriyormusun arkadaşıım, bizim yapıran arkadaş orantılı kilo alıorum artık diyor doğrumu bu

evt göğüs ameliyatı sonrası ağrılar nasıl deyim, bizim orda et kesmesi denir aynı ondan, yani vücut hamdır ve bütüngün ağır kaldırır indirirsiniz yada spor yaparsınız ya sonra 2 gün btün kasları ağrır oynatamazsınız aynı o türden oluyor

ank32 canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.rica etsem hangi dr.ve gögüs büyültme ameliyatının ne kadara yapıldığı öğrenebilirmiyim.bende çok istiyorum ama işin maddi boyutunun içinde çıkamıyorum mafoldumben

ank32 canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun.rica etsem hangi dr.ve gögüs büyültme ameliyatının ne kadara yapıldığı öğrenebilirmiyim.bende çok istiyorum ama işin maddi boyutunun içinde çıkamıyorum mafoldumben

cok tşkler. ankarada onepte zühtü demir yaptı .memenin şekline ve yapısına göre fiyat veriyor.ama şunu diyebilirim canım 4000.6000 arası değişiyor.yanı fiyat meme şekli ve dokusuna göre dikleştirme olacakmı bunlara bağlı

arkadaslar bende göğuslerımden hıc memnun degılım artık psıkolojık bır sorun hale geldı bende.esımle bırlıkte olurken kendımı cok guvensız hısedıyorum. goguslerımı gızlemeye calısıyorum:(
bende buyutme amelıyatı yaptırmak ıstıyorum faakt bıraz korkuyorum.cunku goguslerımde fıbrıkıstler var acaba bu problem olurmu ? doktora sordum bıse olmaz dedı.fakat hala tedırgınım. cok ıstıyorum bu amelıyatı olmak ama bıraz cesarete ıhtıyacım var:( lutfen olan bırı bana msj atsın

arkadaslar bende göğuslerımden hıc memnun degılım artık psıkolojık bır sorun hale geldı bende.esımle bırlıkte olurken kendımı cok guvensız hısedıyorum. goguslerımı gızlemeye calısıyorum:(
bende buyutme amelıyatı yaptırmak ıstıyorum faakt bıraz korkuyorum.cunku goguslerımde fıbrıkıstler var acaba bu problem olurmu ? doktora sordum bıse olmaz dedı.fakat hala tedırgınım. cok ıstıyorum bu amelıyatı olmak ama bıraz cesarete ıhtıyacım var:( lutfen olan bırı bana msj atsın

canım bende aynı durumdayım.üstümü değişirken odanın kapısını kitliyorum falan.bu durum benide baydı..kendme güvenmek istyrm.en kısa zamnda ameliyat olcam inş. bendede fibrokistler var bolca.ama merak etme onla alakalı bi durum yok.eğer durumun varsa hiç düşünme bence.karar ver ve ol.

oncelıkle cok gecmıs olsun atlatmıssın gtmıs en kısa zamanda taş gıbı olursun emınım buna...

benım sana sormak ıstedıgım lıpo yu ne kadara yaptırdgın cunku benımde bacaklarımın yanlarına sankı et yapıstırmıslar gıbı duruyor kılo aldıkca onlar ıyıce buyuyor ıgrencccc bu konuda sıkayetlerınn az olmasına cok sevındım ınan korkuyordumm.. cok tesekkurler tekrar gecmıs olsunnnn...

oncelıkle cok gecmıs olsun atlatmıssın gtmıs en kısa zamanda taş gıbı olursun emınım buna...

benım sana sormak ıstedıgım lıpo yu ne kadara yaptırdgın cunku benımde bacaklarımın yanlarına sankı et yapıstırmıslar gıbı duruyor kılo aldıkca onlar ıyıce buyuyor ıgrencccc bu konuda sıkayetlerınn az olmasına cok sevındım ınan korkuyordumm.. cok tesekkurler tekrar gecmıs olsunnnn...

canım tşkler..lipo bölge başına göre fiyatıda ben 2 ameliyat olduğumdan fiyatı ona göre cıktı. vede fiyat söylemem cok doğru olmaz..tabi 2 operasyon olunca fiyat daha uygun oldu indirimde yapıyorlar .agrı fazla olmuyor sadece spor yapınca etkesme gibi bi agrı yaşıyosun korkulcak bişet değil.ama bolbol su içmek ve sporda yapmak gerekiyor.

Back