Anıtkabir'de Atatürk'e hakaret edip sosyal medyada yayınladı

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
598
http://www.mynet.com/haber/guncel/s...i-sosyal-medyada-infiale-neden-oldu-4282588-1

Anıtkabir'in önünde çektiği video ile Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Safiye İnci, sosyal medyada büyük tepki aldı. Twitter'da binlerce mesaj atarak İnci'nin tutuklanmasını isteyen vatandaşlar SafiyeinciTutuklansın başlığı ile protestolarını paylaştı

ATATÜRK'E HAKARET ETTİ

Videoda Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler yağdıran Safiye İnci isimli kadının Cumhurbaşkanı Eroğan'ı ise övdüğü görülüyor.

Safiye İnci videoda, “Geldiğim için çok utanıyorum. Çok ısrar ettikleri için geldim. Atatürk’ü zerre kadar sevmiyorum. Türkiye’yi de Atatürk kurtarmadı. Hani Tayyip’i sevmeyen Atatürkçüler var ya… Atatürk Tayyip’in b.ku bile olamaz” ifadeleri kullanılıyor.

VATANDAŞLAR TUTUKLANMASINI İSTEDİ

Twitter'da SafiyeİnciTutuklansın başlığı ilk sıraya yerleşti. Vatandaşlar kadının tutuklanmasını istedi.

Bu dünyada Almanlar Hitlerden İtalyanlar Mussolini'den nefret etmiyor bu kadar laf söylemiyor
Başka bir ülkede Atatürk gibi bir lider çıkmış olsaydı insanlar 500 yil sonra bile onu minnetle anar bütün ilkelerine sahip çıkardı

Sen de haklısın canım bilmem kim hocanın onuncu karısı olmak varken lanet olsun ki okuyor oy kullaniyorsun
Babadan erkek kardeşten ahirdaki inekten arta kalani yediğin eski düzeni çok ozluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…