kyaaaa ben geldimmm asminchan napıyon burda :)))
o muhabbeti ben de biliyorum tatlim ama bastan belirttim capon yapimi degil diye birisi gelir de aaa bilmiyo musun bidi bidi yaparsa capn yapimi degil diye yazdgim cumleyi agzina carparim o kadar... sempatiksalakcinniryuuji funclub mı açsakk :ecrin_bebek:
avatar anime değildir bacım bak durduk yere animecilerin linçine uğrarsın karışmam :))) sadece capon yapımlara anime deniyo, avatar ise çin-amerikan ortak yapımı. neyse bu muhabbet çok uzar :))
çok heyecanlıyım şu an biliyomusun çok sevindim bu başlığı açtığına Şeniznapiiim icimde ziplayan cocugu durduramadim ryujiii askiyla yanip tutusurkene kendimi bu baslikta bbuldum.. ayricana senden one piece i tanitimini almazsam hatrim kalir :)) alsanaalsanasmile
o muhabbeti ben de biliyorum tatlim ama bastan belirttim capon yapimi degil diye birisi gelir de aaa bilmiyo musun bidi bidi yaparsa capn yapimi degil diye yazdgim cumleyi agzina carparim o kadar... sempatiksalakcinni
ryuuji nin neyini acsak bilmiyorum ama fan klap da olur simdilik sanirsammmm:roflol:
nodame cantabile
bunu da tuce ile senden öneri alarak izlemiştim diye hatırlıyorum.. 3. sezonun sonunda tabak çanak kırmamı saymazsak güzel seriydi :ecrin_bebek:
konusu: konservatuarda piyano öğrencisi nodamenin üst sınıfından chiaki ile olan eeeee.... bişi yazarsam okuyana spoiler olur diye şeyediyorum :)) komedi, romantizm ağırlıklı, yine honey&clover gibi "josei" türünde bir anime. klasik müzik sevenler kaçırmasın, sevmeyen de izlesin ben sevmediğim halde beğendim bakın bu odunlukla sempatiksalakcinni
Miyazaki' yi tek geçerim
clannad icin evet bi de devami da cekilmismis.. cok super diyiler ben de basladim ilk 3 bolumu skci buldum biraz acikcasi...
great teacher onuzika yi ben de duydum lakin ogretmen felan beni asar bunlar dedim bulasmadim..
ouran high school var bi de.. herkesin favorisinde.. ben bulasmadim ona da..
bi de melancoly of haruhi suzumaya gibi birsey vardi.. ilk bolumu izledim akctim.. ama sozluklerde felan cok iyi cok guzel denmis anlam veremedim.. ilerleyen zamanlarda bir kere daha sans vermem gerekicek sanirsam...
ay hem finale kaldik hem de bu baslik valla ben de pek sevindirigim bu aksam ne yalan solliiim...:lepi:
ryujii icin blog bile acarim ben yahu.. ryujiiii... al beni lan.. valla o cadaloz gibi davranmam ben sana..:asigim:
basimin tacidir bu anime... kemana baslama sebebimdir... sebebi askimdir.. ne diyim lan.... anime izleyip de hayatini degistiren benden baska manyak var mi...
tamam adam kil mil ama neticede nodameyi seviyo ya...:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?