anılarımızı hatırlayamacağım neresi var gidebileceğim?

aşk acısı çabuk unutulur canım bi bakmışın yeni bir aşka tutulmuşsun başında kavak yelleri esiyor

çok zor bi dönem geçiriyo olmalısın canım.. ben de benzer şeyler yaşadım hatta üstüne 3 yıl geçti. hala birlikte olduğum insanlarda onun özelliklerini aradığımı farkediyorum. eğer benimki gibi ilk aşkınsa ve kötü bittiyse o unutulmuyor. ama şu var, zaman çok iyi bi ilaç. zamanla başkaları çıkıyor artık canın yanmıyor. unutulmaz ama acısı geçer canım.. hayırlısı olsun senin için.

ohhhh çok rahatladım artık umursamıcam onu umurumda bile olmayacak tamam zor olacak yapamayadabilirim ama şu sıra tek düşüncem bu dua edin ne olur

acın o kadar tanıdık ki bana yazdıklarının fazlası var eksiği yok bende..

ama sana diyeceğim tek şey unutmaya ya da hiç bir anını hatırlamaya çalışma.. acı çekmeyeceğim çok mutlu olacağım falan laflarını inanmadığın sürece diline laf olsun diye dolama.. Mevlana'dan örnek vermişsin ilk sayfalarda.. okuyup okuyup kendimi bulduğum gözümü dolduran o kadar çok sözü vardır ki.. muhakkak duymuşsundur ama bunu sürekli aklında tut olur mu?

Ey Gönül! Hayatım alt üst oldu deme; nereden biliyorsun ki hayatının altının, üstünden iyi olmadığını..

Ben bu sözü yazdım aklıma kazıdım..ve o kadar teslim oldum ki ancak öyle salabildim aklımın iplerini.. düşünme nerde, ne yapıyor, kimle diye eğer senin kaderin o ise nerde kimle olduğunun bir önemi yok vakti zamanı geldiğinde o yine seni bulur..ama sana bunu söylerken onu bekle hayattan umudunu kes yeme içme gezme etme eyleme demiyorum.. bu kendine yapacağın en büyük kötülük olur canım.. zamanı akan bir nehre benzetirim hep sende yaşadıklarını kağıttan bir gemi yap ve bu nehre bırak olur mu o nehir o gemiyi bak nasıl uzaklaştıracak :)

seni çok iyi anlıyorum yarasının izi geçmez ama kabuğu düştükten sonrada artık canını acıtmaz..
senin şuan unutacağım aklıma gelmeyecek diye çırpınman kendini yormaktan başka bir şey değil bırak acısın canın bırak hatırlatsın her şey sana onu ama bir gün geldiğinde de unutup hayatın gerçek tadını almaya başladığında belki şükredeceksin yaşadığın o acılara :)

biz insanız iyinin değerini kötüde, güzelin değerini çirkinde, varlığın sırrını yoklukta anlıyoruz.. sende güzelin değerini çektiklerinden sonra anlayacaksın..benim yaşadığım gibi.. bakma sana şuan akıl veriyormuşum gibi görünebilir anlatmayayım ama inan dibe vurduktan sonra sadece düşüncelerimi bu yönde değiştirdim ve daha da kolaylaştı her şey..

umarım bir farklılık yaratabilmişimdir bakış açında, kendini sev.. yaşadığın acıyı sev..sağlıkla sınanmadığına şükret ve mutlu ol :)

bu yazdıkların ne kadar içten ne kadar samimi yaşadıklarımı yaşamış olman ne kadar açık =) acıyı tatmayan acıyı çekeni ne kadar anlayabilirki derdim kendime ne kadar doğruymuş bi kez daha anladım. yarın doğum günü ve ben yanında olamadığım bu anını paylaşamadığım için yine acıma batıyorum... o bensiz mutlu bunu biliyorum bi başkasıyla mutlu olamasa da en azından bensiz daha iyi. artık yapacak birşey kalmadı onun için... yaşadığım şehri bile terkettim onun yüzünden ama bi kez daha görebilmek umuduyla geri geldim. çare yok unutmaya çalışsamda kaçsamda buralardan yine çekeceğim acıyı yanımda taşıyorum bundan kurtuluş yok sadece zaman ve sabır... :44:

doğum günleri yıl dönümleri ilklerin tarihlerini getirme aklına... ben getirmemeye çalışıyorum..ayın kaçı olduğunu takvime bakıp görüyorum sadece günlere takılmıyorum anlayacağın..ya da beklemiyorum bu ay şu günde şunu yapmıştık falan diye aklımda tuttuğum sadece maaşı ay sonunda aldığım

dün mesela nişanımızın 2.yıl dönümüydü.. bende yarattığı tek çağrışım iki yıl önce bugün ne kadar mutluydum attığımız mesajlar aklıma geldi falan sonra dedim ki insan ne oldum dememeli ne olacağım demeli..

o zaman aklımın kenarından geçmezken ayrılık her telefonu ağız dolusu seni çooook seviyorum diye kapatırken şimdi acı çekmemek için sesini duymamam görmemem daha mantıklı diyorum... kendime kötülük etmicem diyorum..

alışıyoruz herşeye.. bize düşen sadece sabır..

hani diyorum ya her şeyi kabullenip kendimi olağanlığa bırakmaya başladığımda yine ne oluyorsa bi yerde bi şekilde karşıma çıkıyor ya birşey duyuyorum ya birşey oluyor... yine oldu aradı beni az önce 2 yıldan sonra ilk kez duydum sesini bu bile yetti ahhh Allahım diyorum niye yaa olmaması gereken herşeyi yaşamak zorundamıyım neden hep bi yerlerden karşıma çıkıyor... nasıl bi kader oyunudur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…