• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anılarımızı hatırlayamacağım neresi var gidebileceğim?

peloo

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2011
26
2
286
İzmir
‎'İyiyim' deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi...Peki karşındaki kişi de gerçekten nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki...

böyle bir aşk yaşadınızmı? bundan 3 yıl önce başladı ilişkimiz, erkek elde edene kadar elinden geleni yapar ya bizimkide o hesap işte...
elinden geleni yaptı beni ikna etti ve başladı ilişki. bende bağlanma fobisi vardır. bağlanmam lazım yoksa acı çekerim. hatta ilişkinin 2. haftası ayrılmaya kalktım ağlaya sızlaya geri döndürdü beni. tamam dedim yaa inceldiği yerden kopsun...
aylar geçti sanki ilk günkü gibi heyecanıyla gidiyordu ilişkimiz. tabi kısıtlamalar kıskançlıklar falan filan...
her buluşmamız eğlenceli geçerdi parklarda fotoğraflar çekilirdik birbirimizin msjlarını okurduk tabi rehberdeki akrabalar dahil bütün erkekler çoktan silinmişti. beni o kadar severdiki günlerinin nasıl geçtiğini dakika dakika hesaplar bana anlatırdı. yaptığı en ilginç hesaplardan biride şuydu; ben günde 16 saat ayaktayım 9 saatimi seninle msjlaşmaya ayırıyorum 3 saati yeme içme iş güç vs. diğer kalan 4 saatimide seni düşünerek geçiriyorum... ben bunu duyduğum vay manyak vay neleri düşünmüş diodum =) tabi şuan aynı konumda olabileceğimi hiç düşünmeden. oturup beraber kim kime daha hızlı msj çekiyor onu hesaplardı bende bu saçmalıklara ortak olurdum tabi =) ama eğleniyordumda. gel zaman git zaman askerlik yaklaştı. izmirde yaşıyoruz oda bende askerliğini acemi olarak izmirde yaptı düşünün bizdeki mutluluğu. onu ziyarete gittim o iznlerinde yanıma geldi hatta sevgililer günündede burdaydı hediyemiz tabikide hiç ayrılmıcaz ya söz yüzüğü oldu yüzükleri taktık fotoğraflar çekildik amannn ne mutluyuz. sonra edirneye usta birliğine gitti... işte hayatımı karartma günleri başladı. heleki telefon aldığında sürekli msjlaşıyoruz o ictimalara geç kalıyor sürekli beni iş yerinden arıyor bütün günümüz birlikte geçiyor nerdeyse. arkadaşlarım beni mutlu gördükleri için seviniyor herkes mutlu falanlar filanlar. hatta bi keresinde arkadaşımla buluştuğumda burnumdan getirdi. buluştuğum andan itibaren rahat bırakmadı sürekli msjlarına karşılık istemeler... çünkü suçluyum ondan izin almamışım. bana inanmıyormuş gibi bide fotoğraf çekilmemiz istendi. tamam dedik askerde aklına başka birşey gelmesin onuda yapalım...
gel zaman git zaman bana msj attı bi numara beni aramış tanımıyorum bi ara bakalım kimmiş diye bende aradım. bi kız çıktı eski bi arkadaşıymış kuzaniyle oyun yapmak istemiş beyin özürlü. arama dedim bende onu bi daha. tamam dendi ama pehhh pehhh pehhhh kavgalar ediyoruz sürekli o kızla konuşma sakın die bi baktık ayrılmışız. askerde parmağına dövme yaptırmıştı benim baş harfimi. ayrıldık biz ama her ayrılmamızda olduğu gibi gene konuşmaya devam ediyoruz ama bu sefer tersi oldu.o gün hiç haber alamadım akşam hele şükür msj attı komutanına gidip ağlamış sözlümle ayrıldık izin verin bana diye ertesi gün bi baktım geliyor. tabi onun heyecanı sardı ayrılmışız kimin umrunda 10 gün izne geldi toplam 6 gün buluştuk ve benimde hatalarımdan oluşan bi ayrılıkkkk...
beni terketti benm için ölen yaşayamayan nefes alamayan insan benden vazgeçti. ilk başlar döner umuduyla üstelemedim ama ben böyle katır inadının olacağını nerden bilebilirdim. 2 sene geçti üstünden bi kez olsun yüzüme bakmadı. bi gün yeni sevgilisiyle gördüm bi cafede kendime hakim olamadım sinir krizi geçridim hastaneye kaldırdı arkadaşım beni. ve oda geldi yaşadıklarımın sorumlusu o değilmiş gibi binbir surat yaptı bana sonrada çekti gitti. yeni bi ilişki yaşayayım diyorum vazgeçeyim istiyorum ama olmuyor. mutlu olamıyorum onun yokluğunda herşey boğazıma düğümleniyor :( her an anılar canlanıyor gözümde ayrıldığımızın ertesi günü işyerinde yemekhaneye çıkmıştım, o yemekte cacık oldumu bardağına koydurup içerdi. yemekte o günde cacık vardı cacığa baktım hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım kendimi dışarı zor attım.
bu acı daha ne kadar sürer? ayakkabım bile ıslandığında yağmurda ıslandığımız günler gelip aklıma ağlamaklı oluyorken ben onu nasıl unutucam?????

tatlıım kıyamam ben sana seni unutmuş hayata tekrar başlamış biri için hastanelere düşmennin ağlayıp kendini yerden yere vurmanın hiç ama hiç anlamı yok.. ayrıca neden senin hataların yüzünden olsun ki ayrılık yani erkek arkadaştan izin almanın anlamı ne? senin tek hatan hayatının bir yerine koymuş olman gerekirken hayatının tamamı yapmışsın onu ki arkadaşın bunu haketmemiş.. şöyle düşün bugn evine git duşunu al en güzel kokularını sür kuaföre git yeni şekli verdir saçına ertesi gün yeni kıyafetler al giyin gez arkadaşlarınla buluş hemde kimseen izin alman gerekmiyo eğlen işte cacığı da gördüğün zamanda şu yoğurdun içindeki kadar olamamış der gülüp geçersin=) (denenmiştir)

bende yeni ayrıldım baya uzun süreli bir ilişkiydi çok seviyordum başlarda ama bazı şeyle beni bıktırdı yine ayrılınca insan o varlığa manevi olarak muhtaç hissediyor kendini aslında muhtaç değiliz,bence sendeki daha çok alışkanlık hayatın boşluğa girdi alıştın herşeyi onla yaptığın için zorlanıyorsun beraberken hatta askerdeyken bile bütün vaktini onunla geçiriyormussun daha az zaman geçirseydin belkide bukadar zorlanmazdın...canım sadece senin erkek arkadaşın değil bütün erkekler aynı söz verirler ölürler biterler ama kısa sürede hayatlarına kolaylıkla birini sokarlar...ben ayrılalı kısa süre oldu ama hayır acı çekmiyorum ölesiye sevdim ama yıldım yoruldum aklıma geldinde aşkla gelmiyor ve ben diyorumki özlediğimden aklıma gelmiyor ve rahatlıyorum aslında bir damla göz yaşı bile dökmedim... kendimi acı çekmeye şartlayamam gerek yok...geziyorum alışveriş yapıyorum ders çalışıyorum kendimi eğlendiriyorum ve o aklıma bile gelmiyor kiminle olduğu kimi sevdiği bundan sonra ne halt yediği umrumda bile değil hayata birkez geliyoruz bence çok daha sevebileceğin biri çıkacak karsına sen ilgisinden mutlu oldun şımartılmak hoşuna gitmiş alışmışsın... ilkbaşta istememişsin bile ilerde hayatına ilkbakısta hoşlanacağın deli gibi aşık olacak ve seni çok sevecek asla vazgeçmiyecek gerçekten değecek birinin çıkıp gelmeyeceği ne malum ki bence olacak oyüzden boşa başkasının çoktan sevgilisi olmuş biri için yıpratma kendini...

hiç kimse vazgeçilmez değildir...en büyük hata malesef kaybetme korkusu olmadan yaşananlar...karşılıklı hatalarımız yüzünden ayrıldık demişsin...üzerinden de 2 yıl geçmiş...acı ama bekleme dönmez artık sana...hiç unutulmaz sandığımız şeyleri bazen hatırlayamıyoruz bile...zaman

çok teşekkür ederim yorumlarınız için ama bu 2 senede kafamda o kadar çok ölçüp tarttımki dedim tamam pelin bitmiş işte bitir sende hayatına bak. sonra uygulamaya başlıyorum gezip eğleniyorum onu yapıyorum bunu yapıyorum. sonra bi bakıyorum yine ona gelmiş konu ya ikimizi tanıyan biri 'eee ne yapıyor yasin görüyormu sun hiç? barıştınız mı yoksa? demeye başladı tamam... hüzün bulutları hemen sarıyor etrafımı. en çokta tamam düşünmicem artık onu deyip uzun süre düşünmediğimde bunu başarabildiğimde bi anda karşıma bi şekilde çıkması.. görmüyorum ama bi şekildeonunla ilgili bir şey duyuyorum ya elime birşey geçiyor =( ben yine acıma batıyorum...:14:

ah güzelim çok üzüldüm durumuna ne yaparsın erkek milleti işte sen hayatını yaşa boşver

Rabbim hiçbir kuluna kaldırmayacağı bir yük vermez
sana tek tavsiyem bol bol dua et
ve şunu da unutma geçiyor zor oluyor canın acıyor ama muhakkak bir bakıyorsun geçmiş gitmiş bitmiş.
yepyeni bir hayatın oluyor güzel başlangıçlar yapıyorsun çok seviyorsun o aklına geldiği zaman gülüp geçiyorsun.
zorlu bir süreç ama sende güçlü bir kızsın üstesinden geleceğini hissediyorum :48:

öyle ki benm onun için ettiğim duaları bi başkası için etmiş olsam el üstünde tutuluyordum şimdiye :( Allah hiç bi içten edilen duayı geri çevirmezmiş ama onun için yaptığım hiçbirşey olmadı olmuyorda belliki ona vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğimden şuan bu durumdayım

bir sevgılım vardı 4 sene once ölüyürdum bitiyordum onun için aılemı bıle karsıma alabılırdım 8 9 ay masal gıbı gectı hersey sonra nemı oldu sacma sapan bır bahaneyle benı bu kadar cok sevdıgını asla ayrılmayacagını adım gıbı bıldıgım halde ayrıldı benden.bak ayrılalı 4 sene oldu bızımde ne anılarımız gectı ama tek hatırladıgım kendımı bosuna yiyip bıtırmısım sende bır an once gerceklerı gör ve kabullen.yepyenı bır hayat kur kendıne.

Sevdiğin birini yitirince bir yanın onunla beraber kaybolur. Terk edilmiş hayaletli bir ev gibi buruk bir yalnızlığa esir olur, eksik kalırsın. İçinde bir sır gibi, giden sevgilinin yokluğunu taşırsın. Öyle bir yara ki üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin gene de canını yakar. Öyle bir yara ki iyileştiğinde bile kanar. Bir daha gülemeyeceğini, asla hafifleyemeyeceğini sanırsın. Karanlıkta el yordamıyla ilerler gibi akar hayat. Önünü göremeden, yönünü bilemeden, sadece şu anı kurtararak... Gönlünün kandili sönmüş, zifiri gecede kalmışsındır. Ama işte ancak böyle durumlarda, yani iki göz birden karanlıkta kalınca, bir üçüncü göz açılır insanda. Kapanmayan bir göz... Ve ancak o zaman anlarsın ki bu elem sonsuza dek sürmeyecek. Hazandan sonra başka mevsimler, bu çölden geçince nice vadiler gelecek; bu ayrılığın ardından da ebedi bir vuslat.
Yeni kaybettiğin kişiyi manevi gözle bakınca her yerde görmeye başlarsın. Denize düşen katrede, dolunayla hareketlenen med-cezirde, esen her esintide ona rastlarsın. Kuma çizili remilde, güneşte, parlayan kristal tanesinde, yeni doğmuş bebeğin tebessümünde, bileğinde atan nabzında onu seyredersin. Her yerde, her şeyde onu görürken nasıl derim ki Şems gitti..?

Hz. Mevlana

tamda duygularıma tercüman olmuşken Mevlanın bu sözleri ahhh :( Allah yardımcım olsun inşallah geçecek inanıyorum ama daha fazla yara almadan atlatırım umarım

tatlım sana şunu tavsiye ederim acınıda mutluluğunuda dibine kadar yaşa. yaşaki hiçbir kalıntı kalmasın ileride tekrar hortlamasın bu arada mevlanada çok güzel söylemiş bittim bu yazıya:54:

canım yazdıklarını okurken çok duygulandım üzülmene üzüldüm. bu acılar geçer hayatta en önemlisi sağlık. hepimizin başından geçmiştir illaki. ama geçiyor inanki geçiyor. sadece zaman biraz daha zaman. sonra üzülmene gülüp geçeceksin. işte buna hayat deniyor. insan acılarla büyüyor sonra bunlara deneyim deniyor. acınıda yaşa tüket. kendine tertemiz bir sayfa aç. belki hayatına girecek çok değerli biri vardır da Rabbim sana onu layık görmediği için olmamıştır. herşeyin hayırlısı olsun. mutluluklar dilerim.

çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz da olsun rahatlattınız içimi. biliyorum geçecek bu günlerde ama acımıda sonuna kadar çekecekmişim belliki acıda bize elbet birşeyler kazandıracaktır. inanın buraya yazıp içimi döktükten sonra çok daha hafiflediğimi düşünüyorum Allahın izniyle geçer bi an önce

CANIM, Sana en basta soleyebılecegım tek sey var degmez ve asla kendını suclama olanlar ıcın.... Bu kadar keskın ve net karar verdıyse emın ol guvendıgı baska bırı olmustur ,ve malesef kendılerıne tutunacak yenı bı heycan yenı bı nefes bulduklarında herseyı sılebılıyorlar hemde tum olanlar ıcın senı suclayarak , tum yuku senın ustune bırakarak. Sana tavsıyem (evlılıgın esıdıgınden donmus bırı olarak) dusunme , kesınlıkle ıyı zamanlarını dusunme , Iyı olsaydı yanında olurdu , Gercekten bı mutluluk olsaydı Gercekten senın gıbı hıssetseydı Baglarıınz kopmazdı Ve O suan hayatını yasarken Senın bı damla gozyasına degmeyecek bı adam oldugunu hatırlat kendıne sureklı , Canın acıması elbette normal , ama kafanda onu ne kadar buyutursen Ne kdar gozunde buyutursen O kdar canın acır, Hayat oyle guzel suprıslerle dolu kı sadece sen gormesını bıl, kıtleme kendını hıc bıseye , Bıgun tamamen gectıgını farkedeceksın ..... :80:

CANIM, Sana en basta soleyebılecegım tek sey var degmez ve asla kendını suclama olanlar ıcın.... Bu kadar keskın ve net karar verdıyse emın ol guvendıgı baska bırı olmustur ,ve malesef kendılerıne tutunacak yenı bı heycan yenı bı nefes bulduklarında herseyı sılebılıyorlar hemde tum olanlar ıcın senı suclayarak , tum yuku senın ustune bırakarak. Sana tavsıyem (evlılıgın esıdıgınden donmus bırı olarak) dusunme , kesınlıkle ıyı zamanlarını dusunme , Iyı olsaydı yanında olurdu , Gercekten bı mutluluk olsaydı Gercekten senın gıbı hıssetseydı Baglarıınz kopmazdı Ve O suan hayatını yasarken Senın bı damla gozyasına degmeyecek bı adam oldugunu hatırlat kendıne sureklı , Canın acıması elbette normal , ama kafanda onu ne kadar buyutursen Ne kdar gozunde buyutursen O kdar canın acır, Hayat oyle guzel suprıslerle dolu kı sadece sen gormesını bıl, kıtleme kendını hıc bıseye , Bıgun tamamen gectıgını farkedeceksın ..... :80:

çokkkk teşekkür ederimmm desteğin için :( hani öyle birşey ki bu aklına geldiği her an mutlu olduğun anlardan ibaret oluyor :50: bi dönem kendi kendimi avutuyodum başarıyordum da gene nerden çıkıyorsa bi şeklide karşıma çıkıyor mahvediyor beni :( ayrıldıktan sonra beni isteme durumları oldu kendimle savaştım kabul edip yeni bi başlangıç yapmam gerektiğini düşündüm kabul ettim ama ne olduysa oldu olmadı bi şekilde sonra iikide olmadı dedim tabi çok şükür ama ne zaman bi başkasına adım atayım desem kendimi bi anda geriye atıyorum basiretim bağlandı herhalde

lutfen boyle dusunme :(
dunya da olumden baska herseye care vardır..sen yeterkı kendıne guven, sevebılırsın onu ama bır bak sen onu severken o baska ınsanları almıs hayatına gununu gun edıyor sence kendını yıpratmaya deger mı ? bılıyorum elınde degıl unutmak cok zor ama bırazda takıntı olmus bu cocuk sende , karsına cıkan ıyı ınsanlara sans ver belkı daha cok mutlu olacaksın eskıye takılıp kalma

çokkkk teşekkür ederimmm desteğin için :( hani öyle birşey ki bu aklına geldiği her an mutlu olduğun anlardan ibaret oluyor :50: bi dönem kendi kendimi avutuyodum başarıyordum da gene nerden çıkıyorsa bi şeklide karşıma çıkıyor mahvediyor beni :( ayrıldıktan sonra beni isteme durumları oldu kendimle savaştım kabul edip yeni bi başlangıç yapmam gerektiğini düşündüm kabul ettim ama ne olduysa oldu olmadı bi şekilde sonra iikide olmadı dedim tabi çok şükür ama ne zaman bi başkasına adım atayım desem kendimi bi anda geriye atıyorum basiretim bağlandı herhalde

ben senı ınan cok ıyı anlayabılıyorum , yenıden denemeyı ıstemen bıle Bu durumdan er yada gec kurtulabılecegıne bı ısaret canım , Baskalarıyla olmamasının bence sebebı , onceden yasadıgın seylerı bı anda yenı ınsanla yakalamak ıstıosun ama aynı hıssı yasamayadıgın ıcın olmayacagını dusunuosun ama acele etme bı dusunsene oncekı erkek arkadasınlada basında nasıldı hersey ? o guzel zamanlara gelene kadar neler yasadınız ? yanı hersey bı anda eskıden oldugun mutlu anların kadar mutlu etmıycektır senı , cunku ıcınde hala eskıyle bı savas bı kıyaslama var , panıkleme bıdaha aynısını yasayamam dıye kendıne ve karsına cıkan ınsanlara zaman ver , tanımaya calıs kendını yormadan , emın ol kalbıne dokunan bı el zamanla oraya sevgısınıde yerlestırecektır. Hayattta asla olmaz dıe bısey yokkı kuzum , ole olsaydı ayrılıklarda olmazdı dımı ? :43:

geçer....zamanla geçer kuzum
neler geçmedi, neler unutulmadı, kimler unutulmadı..

ayyyy Allahım buraya yazmakla ne ii birşey yapmışım ben çok saolun takıntı olduğu kesin bende bide birilerine anlatınca o yüzlerindeki ifadeyi gördüğümde kendime üzülüyorum :( bunları yaşayan ben olmak acı veriyor bana ama başarabilirim Allahın izniyle. benim bu derece tutulmamın asıl nedeni şu beni en mutlu eden bu zamana kadar o oldu sevdi saydı sahip çıktı aşkı yaşattı bana sonrada bi anda bu güzel şeyleri elimden aldı onu kabullenemedim ben :50: annemin bi lafı beni çok etkilemişti eğer birini gerçekten seviyorsan ve kavuşamıyorsan ömrün boyunca, Allah bunun mükafatını en güzel şekilde verecektir. bu zaman sürecinde o kadar çok şey yaşadım duydum ders aldım ki bi tarafım sabır diyor bi tarafımda artık olmayacağını bildiğimden unut onu diyor... dua ederken bile artık Allahım ne olur aklımdan beynimden al onu diyorum :25: bigün elbet benm dualarımda kabul olur kim bilir...

cok dogru soylemıs annecıgın ...
umarım tez zamanda daha ıyılerı cıkar karsına canım

Back