Aniden gelişen sorun

Geçmiş olsun öncelikle. Biz de benzer durum yaşadık. 3,5 senelik evlilik öncesinde de 8-9 ay kadar aktif cinsel hayatımız vardı ve ben hep bir tık daha istekliydim. Çocuğumuz yok henüz. İlk zamanlar kafama takılıyordu benim de bu libido olayı ama zamanla uyumlandık, biraz o bana doğru geldi, biraz ben ona yaklaştım. Sıklık konusunda bir sorunumuz kalmadı nihayetinde. Nitelik olarak da çok mutlu, tatmin edici buluyorum cinsel yaşantımızı.
Sonra işle ilgili bazı belirsizlikler, ailevi birkaç sorun ve üstüne de benim düşük yapmam eklenince eşim ereksiyon problemi yaşamaya başladı. Kendi araştırmalarımızdan çıkardıklarımızı anlatayım size. Öncelikle altı ay boyunca sürmeyen ereksiyon problemlerini patolojik bulmuyor doktorlar. İnsan hayatındaki normal kabul edilen iniş ve çıkışlar gibi düşünün bu süreci. Yine de tam kan tahlili aldırın, genel bir sağlık kontrolünden geçmeyi ihmal etmeyin altında fizyolojik bir sorun olma ihtimaline karşı. Beslenme düzeninizi değiştirin mümkünse takviye edici gıdalar ekleyin bol bol.
Bir de bu allahın cezası şey, adını andığınızda geliyor. Bir süreliğine konuyu gündeminizden çıkarıp birlikte farklı şekillerde kaliteli vakit geçirin. Baskı oluşmasın adamın üzerinde. Siz de çok beklenti içine girmeyin en nihayetinde hastalıkta sağlıkta diyip çıktık bu yola diyin, dişinizi sıkın. Eşiniz zaten yardım almaya çok açık biriymiş. Bu çok büyük nimet. Kolay kabul etmiyor erkekler bu konuda hezimet yaşamayı.
Biz konuyu dağıtıp farklı deneyimlere yönelerek, yeme içmemizi daha sağlıklı ve takviye edici olacak şekilde değiştirerek ve birbirimizden utanmadan sıkılmadan asıl sorunlarımız hakkında uzun uzun konuşarak atlattık yaklaşık 1 ay içinde bu sorunu.
Bir de şahsi fikrim, eşim daha libidolu bir adam olsa belki onu benim sevdiğim adam yapan bir çok huyu çok daha farklı olacaktı. Uyumlu, sabırlı, beni el üstünde tutan ve duygularımı hissedebilen bir eşim var şükürler olsun ki. Libido aynı zamanda asabiyet demek çoğunlukla. Eğer eşinizle daha büyük başka bir sorununuz yoksa ben bunu atlatabileceğinizi düşünüyorum. Umarım güzel haberlerinizi alırız

Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bugün kan sonuçları çıktı, fizyolojik olarak hiçbir problem yok çok şükür. Doktor bey bir takviye reçete etmiş ve tamamen stres kaynaklı olduğunu söylemiş. Takviyeyi de 1 ay kullanmasını istemiş ama eczane ilacın fiyatına 703 lira dedi biz şok.
Eşim bu durumda çift terapisi önerdi, bende onayladım, umarım iyi gelir.
Bu arada öyle çok sağlıklı beslenen bir adam değil şekerli gıdaları çok sever, ama eski sporcu bu yüzden hala fit. Sigara ya da alkol kullanmaz. Sigara kullanmaz diyorum ama her gün nargile içmesini de es geçemem.

O kadar haklısınız ki, benim de eşim çok uyumlu, sabırlı ve sakin bir adamdır. Evliliğim boyunca kendimi kraliçe gibi hissettirdi duygusal anlamda.
Doktor fiziksel muayenede bir şey göremedi keza kan testleri de normal çıkınca psikolojik dendi.
Çözüme çok açık ve odaklı, biraz geç oldu ama en azından yok saymıyor. Sanırım bu konudan uzaklaşıp çift olarak vakit geçirmekle beraber çift terapisi alacağız.
Sizin bu sorunu aşmanıza gerçekten çok ama çok sevindim, darısı başımıza diyorum
Bu konuyla ilgili zor günler yaşadık, ben en sonunda biraz kırıcı davrandım ona karşı ama şimdi öyle davrandığım için pişmanım ve bunu telafi edeceğim

Eğer bu sizin için mutsuz bir cinsel hayata sebep oluyorsa bence eşinizle kırıcı olmadan sakin bir şekilde konuşun, belki erken dönemde birbirinize karşı açık olmanız sorunu daha kolay çözmenize yardım eder.
Umarım bu sorunu yaşayan herkes mutlu sona ulaşır, gerçekten zor bir durum

İnsan anın ateşiyle gereksiz çıkışlar yapabiliyor ama önemli olan telafi edebilmek. Böyle şeylerin eşler arasında lafı bile olmaz. İnanın bir de düşüğün üzerine yeni bir gebelik için uğraşırken böyle bir durumla karşılaşmak benim için de çok can sıkıcıydı. Adamın bir makine olmadığını, onun da üzgün olduğunu, vücudunun tepki verebileceğini hiç düşünmemişim bile… İyi dayanıyor bu adam bana bazen Sonradan konuşa konuşa toparladık, o da hemen terapi alayım psikolojik tedavi yöntemlerini deneyeyim teklifiyle geldi sağolsun ama gerek bile kalmadı sonrasında. Darısı başınıza olsun, hiç canınızı sıkmayın. Burda görüyoruz, ortalık “sen karı olsan kalkardı” diyip karısıyla 2 sene yatak paylaşmadığı halde kavgada üste çıkan adam kaynıyor.

Kaybınız için çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Bizim hayatımızda travmatik bir olay da olmadı aslında ama belki şehir değiştirmiş olmamız ve maddi sıkıntılar etkilemiştir diye düşünüyorum.
Gerçekten böyle bir sorunda bile kabullenip, doktora gidip, terapi öneren bir eşim olduğu için kendimi mutlu hissediyorum. Ne mutlu ki sizin de eşiniz çözüme her anlamda hazırmış.
Bu arada gerçekten bahsettiğiniz koca tipini forumda sık sık bende gördüm, evlerden ırak..

Amin, inşallah
Herkesin olayları sindirme şekli farklı, eşiniz de eminim hayatınızdaki bu büyük değişimleri sindirdiğinde eski haline dönecektir. Şifa ve mutluluk dilerim tez zamanda

Bu tip ilaçların fiyatı yüksek oluyor maalesef terapi size daha mantıklı geldiyse iyi bir çözüm yolu ama maliyet hesabı yapıyorsanız uzun vadede hapın ücretinden çok daha fazlasınınterapiye harcayacaksınız. İnşallah çabucak çözülür sorununuz

Çok haklısınız, terapi de çok uzun bir süreç ama sanırım şu dönem tek seferde 703 lira veremeyiz gibi
Yine de doktora danışıp bir tık daha uygun fiyatlı bir muadili var mı diye soralım diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…