• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ani Kararla Kapandım... Tesettürlü Gelinlik Arıyorum....

..Merve..

Oğlum Abi Oluyorrrr :)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
4.356
30
163
Kızlar Eklediğim Gelinliği giyemiyorum çünkü ani bi kararla kapandım... elinizde varsa tesettürlü gelinlikler bu rada paylaşırsanız sevinirm... :utangac:

ya canım kapalı gelınlıkler pek güzel değil normalde. acık bustiyerli begenip basınauygun bir duvak yaptırabilirsin kapalı.bustiyerlinin üzerine cepkenlı giyersin

cnm o begendigin gelınlııgı giysen olmazmı ustunu kapattrsan filan ne biliiym işte bişiler yaptr gelnlıkciye sor..hani onu begnmişisn içnde kalmasın die

Haklısınız kızlar kapalı gelinlikler güzel değil anca açık gelinliği bi şekilde kapatarak kamufle edebilrsek güzel bişey çıkar fisfisfis

Selamlar,

ben de sizin gibi aniden kapanmıştım ve evliliğime bi ay vardı. gelinlik konusunda çok tereddüte düşmüştüm. açık bi gelinlik aldım ve onun aynı kumaşından iç bluz diktirdim ve üstüne aynı motifden çiçek süsler eklendi. gelinliğin normal hali straplezdi zaten, içine de bluzü giydim üzeride pot olan yerileri dikildi. başıma da rahibe duvak aldım, alt kısmı de güzel bir şekilde kapatıldı. herkes çok beğenmişti.

sizin de aklınızda bulunsun. kolay gelsin:).

Teşekkür ederim Ecem... Bende öyle yapmayı düşünüyorum, yaklaşık 1 ay kadar zaman kaldı... Çarş gidicem inş.kafama göre bulurum :)

canım fatihte çok şık ve tesettürlü gelinlikçiler var ordan bi bak istersen
kolay gelsin...

Merve 100 mesaji gecmedigim icin resim ekleyemiyormusum cok hos kapali gelinlikler bulmustum netten,benim bir akrabam da kapali gelinlik giydi ,begendigi gelinligi istedigi sekilde kapattirdi cok da yakismisti adeta melek gibi olmustu
Rabbim sana huzurlu bir yuva nasip etsin insallah cok güzel bir gelin olursun.

Öncelikle deneyebilceğin kadar çok model dene sana hangisi en çok yakışıyorsa o modeli diktir. ınternette malesef çok eski modeller var. Sakın bolera kullanma hiç hoş olmuyor kesinlikle üzerine göre diktir.

Sağolun kızlar, umarım herşey gönlümüze göre olur...

Bugun benim gittiğim gelinlikçime gittim yeni katalogtan baktık bişeyler, bana önerdiği fransız dantelli gelinlik vardı çok hoşuma gitti... Zarif güzel bişey straplez tarzındaydı onu bi şekilde kapatırız dedi. nişanlım da çok beğendi, kira 750; satılık 1000 akannehir ama gelinbaşı ve makyajı içinde... Yarın gidicem ordaki hazır gelinlikleri denicem eğer hoşuma gitmezse katalogtakini diktiricem kızlar :bbo:

Bende tam onu yazıcaktım tesettürlü biri olarak kesin dantel kullan diye. Birde hakim yaka olmasını iste. Ayrıca şuna da dikkat et eğer kiralıyacaksan kesin daha sonra açılcak şekilde yaparlar gelinliği o yüzden bir şekilde kapatırız dediyse kesinlikle ne şekilde kapatacağını sor. Daha önce yaptıkları modellerden örnekler iste. Kendi üzerine göre dikilmesini iste. Yoksa çok emanet durur üzerinde. Ve hemen karar verme zamanın varsa daha çok gez. Kumaşlar hakkında bilgi edin. Kalitelileri kullananları tercih et. hakim yaka olursa eşarbını içine sokarsın çok şık duruyor öyle. Birde eşarbını çok şafşatalı yapma kesinlikle sade ama şık asil ve kibar birşeyler yapılmasını iste. 8 senelik tesettürlü ve hem söz hem nişan hemdeşuanda gelinliğimi modaevinde diktiren biri olarak benim önerilerim bunlar canım..

Sevgiler

birde aklıma gelmişken arkasını inci düğmeli iste bele kadar çok şık duruyor birde tabiki uzun duvak ve yanları onunda uyumlu şekilde dantelli olsun canım tabi bunlar nacizane benim fikirlerim

birde aklıma gelmişken arkasını inci düğmeli iste bele kadar çok şık duruyor birde tabiki uzun duvak ve yanları onunda uyumlu şekilde dantelli olsun canım tabi bunlar nacizane benim fikirlerim

teşekkür ederim canım sağol Allah razı olsun, diktirmeye başladım ben, üstüme göre dikilcek ölçülerimi aldırdım... üstüne bolero dikicek ama ceket gibi durmasın dedim çok resmi olur, kadın zaten biliyor işini çok ilgilendi benimle, fransz dantel katalogtan çektim resmini ama tam net değil ekledim bakarsın canım, türbanı da çok şaşaalı olmcak sade bişey istiyorum asil dursun diye...

canım bak öncelikle hayırlı olsun bende tesettürlüyüm..canım gelinl,iği kapatıcaz diye sacma sapan seyler ekleyıp gelınlıgın ozellıgını kaybettırıyolar ben dıktırmeyı dusunuyorum bolero cepkenlı olan gelınlıklerı pek begenmıyorum.begendıgın acık bır gelınlık modelını uzun kol ekleterek dıktırebılırsın canım inşallah herşey gönlünce olur canımm mutluluklar

cepken emanet gibi durmuycak hayatım bende sevmiyorum öyle çok kötü duruyo zarif bişey yapıcak fazla da öne getirmicek ki ön kısmın modelini kapatmasın diye...

gul89 ; canım bu arada fazla zamanım yok tam 1 ayım var 18 Nisan düğünüm :)

Back