Ani göbek büyümesi

yaprak1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
16
0
Merhaba arkadaşlar,konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum, yanlışsa affola.

Benim sorunum şu. Benim hiç göbeğim yoktu, hatta giydiğim bluzlerden falan gören tahta gibi karnın var deyip dururlardı. Şu son bir iki ayda aniden göbek yaptım. Kilo almadım bile. Yani sürekli 1-2 kilo alıp veren biriyim. Ama özellikle dik durduğumda hiç göbek çıkmazdı. Bu durum acaba sağlık olarak mı bir sıkıntı var düşüncesi yarattı bende. Polikistik over tedavisi görmüştüm. Şimdi yeniden adet olma sorunu falan yaşıyorum. Buna bağlı olabilir mi sizce? Başına daha önce böyle bir şey gelen var mı?

Adetinde geç olma durumu veya zamanalrında değişiklik varsa ondandır kesin.Adetin bitince zaten o sürer birkaç gün felan.

Regl dönemi göbek şişer canım banada öyle oluyor onun dışında benimde göbeğim yok çünkü :KK51:

bende dümdüz bir vücuda sahiptim. hatta ''fiziğin çok hoş'' derlerdi sık sık. belli bir dönemde hareketsizlikten dolayı epey kilo aldm 50 kilo iken 61 oldum şimdi bol su içerek 57lere geliyorum fakat daha fazlası olmuyor :KK43: adet düzensizliği var bende de. bu yüzden olabilir diye düşünüyorum doktora gitmekte istemiyorum

Ben bu durumun tamamen yaşla alakalı olduğunu düşünüorum bende 23 yaşına kadar 42 kiloydum hep kilo almaya çalıştım ama olmadı göbek filn hiç bişey yoktu bendede adet düzensizliği var bu arada ama 2 sene önde 50 kilo oldum be göbeğim çıktı halada geçmedi kaldı gitmio kilo verdim 47 oldum ama göbek hala önden gidio

X