oğlum 29 aylık geçen ay 2 gün sdenedik olmadı ben başaramadım bıraktım hemen bu kez sanki daha hazırmış gibi hissettim kendimide onuda çok yormadan başlayalım dedim bismillah bugün 3.günümüz ama malesef gerlişme yok biliyorum daha çokkkk erken ama işte zor ya
ilk gün daha bi ümitli başlamıştım halada iananıyorum Rabbimin izniyle olcak bu iş de biraz zamna alıcak malum tuvalete götürüp yapmadan çıkmak zor geliyo işte kaç saat tutabildiğini bi çözebilsem çok değişiyo inş fazla uzamadan ve ikimizde yorulmadan çok fazla atlatırız diyorum
3.günümüzü bitiriyoruz inş bugün hiç kaçırmadık çok şükür hep yakaladık çişimizi tuvalette:)
öğle uykusundada tutmuş kuzum yapmadı bezlemedim
gecede bezlemicem aartık bakalım inş en kısa zamnda kendi söylemeye başlar ama sabır çok öenmli gerçekten sabırla ve azimle durmak yok devam:):)
Sevindim gelişmelere.
Gece ile ilgili olayı anlattım yukarıdaki mesajımda, dene bir kere kuru kalkarsa takma.
Söylemesini beklemiyorum daha, yeterki götürünce yapsın ve kaçırmasın. Söylemesi zamanla...
teşekkürler ayeser inş söylicekleri günde yakın bence:)
dün takkmadım bezini gece yatırırken yaptırdım maaşallah yavrum hiç yapmamıştı tabi arada olucaktır mutlaka herzaman bu şekilde olmaz kuzularımız alışsınlarda zaten pedogoglar gece ve gündüzü birlikte halletmeyi öenriyo bizde bunu başarıyoruz inş çok öenmli bi gelişme inş kaka olayınıda halledicez
Gece takmamaya devam et. Ve ara ara pijamasını aralayıp orada bez olmadığını, artık kilot giydiğini göster. Kendi gözüyle görsün bez olmadığını ve iftihar et onunla. Çok motive oluyorlar. Biz dün büyük tuvaletin yarısını kilota yarısını tuvalete gibi bişey yaptık. Bu bir geçiş mi yoksauyanır uyanmaz az kendine gelsin hemen tuvalete götür. Dışarda da tutuyorlar. Dışarı çıkın kısa kısa, eve girer girmez hemen tuvalete gidin. Çiş kolay geldi bana da öteki çok fena.
oğlum 29 aylık geçen ay 2 gün sdenedik olmadı ben başaramadım bıraktım hemen bu kez sanki daha hazırmış gibi hissettim kendimide onuda çok yormadan başlayalım dedim bismillah bugün 3.günümüz ama malesef gerlişme yok biliyorum daha çokkkk erken ama işte zor ya
ilk gün daha bi ümitli başlamıştım halada iananıyorum Rabbimin izniyle olcak bu iş de biraz zamna alıcak malum tuvalete götürüp yapmadan çıkmak zor geliyo işte kaç saat tutabildiğini bi çözebilsem çok değişiyo inş fazla uzamadan ve ikimizde yorulmadan çok fazla atlatırız diyorum
teşekkür ederim inş sağlıkla doğarSağlıkla kucağına alırsın umarım 2. bebeğini de.
Bizimki bugün büyük tuvaletini kilotuna yaptı herzaman ki gibi çaktırmadan. Sonra benim yanıma geldi "biraz kaçtı anne" dedi. Biz azıcık çiş kaçırınca morali bozulmasın diye " biraz kaçmış, olabilir" diyoruz. Ama çok komikti tamaman altına yapıp biraz kaçmış demesiİyiki biraz kaçmış yani. Tam kaçsaydı ne olacaktı. Kendi de üzülüp utanıyor ama neden tuvalete yapmıyor bilemiyorum.
selam nurberra nasılsın
ben de ramazanın ilk günü başladım ama hala tam olarak öğrenmedi
ya yapınca söylüyor ya da var diyor gidip boş çıkıyoruz arada yaparak da çıktığımız oluyor
bakalım elbet öğrenecek
senin bebişin cinsiyeti ne doğum ne zazman peki :26:
Tuvaletle ilgili her yeri okuyorum yakalamamam mümkün değil :))
Biz de klozete oturtuyoruz. ayakları altına düşünülebilir birşeyler Migrostan katlanır taburemiz var bir tane tam geliyor ayağına. Ondan bir tane deha alabilirim. Lazımlığı da var sensörlü müzikli ama oturmuyor ona pek. Belki çok daha basit bir tane alırım. Sırf yapsın diye.
Gece ile ilgili doktor ne dedi bilmiyorum ama gündüz uykusundan kuru kalkıyorsa gece de bez takma. İlkin bend e senin gibi gündüz uykusunda takmıyordum, gece uykusunda uyuduktan sonra takıyordum. Gündüz kuru, sabah ıslak kalkıyordu. Beze güvendiğini düşündüm gece de takmayayım bakalım ne yapacak diye denedim. İlk gece sık sık kontrol ettim saat kaçta ıslatacak kendini diye. Ona göre diğer günlerde o saatlerde uyandırıp tuvalete götürecektim. Baktım kuru kalktıErtesi gece hiç kontrol etmedim. kuru kalktı derken geceyi öğrendi. Çok şükür. Tabi yine çarşafın altında noylon serili. Gece bir kere kaçırdı altına. Kontrol onlarda yani. İsterse uykuda yapmıyor. İstemezse uyanıkken yapıyor.
Büyükte hala olduğumuz yerdeyiz. Bir arpa boyu yol alamadık.
Biz bayramda istanbulda olmayacağız ama eylülde tekrar buralardayız. Haberleşiriz buluuşmayla ilgili.
Sabır diliyorum bize
4.günümüzü bitiriyoruz inş bugün hiç kaçırmadık çok şükür hep yakaladık çişimizi tuvalette:)
öğle uykusundada tutmuş kuzum yapmadı bezlemedim
gecede bezlemicem aartık bakalım inş en kısa zamnda kendi söylemeye başlar ama sabır çok öenmli gerçekten sabırla ve azimle durmak yok devam:):)
Biz dün gece yatağa yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?