• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angora halı reklamındaki eşyalar!!!

CROCU

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
718
0
316
konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama bilginize ihtiyacım var...kızlar hani ebru gündeşin oynadığı, angora halı nın reklamındaki eşyalar varya onlar tam istediğim gibi hayalimdeki eşyalar.hangi marka bilen varmı? özellikle yatak odası?

buda linki
http://www.angoracarpet.com/

Son düzenleme:
Cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbulda modoko veya masko da bulabilirsin. anladığım kadarıyla avangard tarzını beğeniyorsun. bu mobilyaların benzerlerini gördüm ama genelde kumaş kaplamaları iddialı renkler oluyor. sen bu reklam filminde kullanılan soft kumaş renkleri tercih edebilirsin... ben istanbuldaki bütün mobilyacıları gezdim diyebilirim.evimi avangard döşedim.umarım sende istediğini bulursun

Cnm nerde oturuyorsun bilmiyorum ama istanbulda modoko veya masko da bulabilirsin. anladığım kadarıyla avangard tarzını beğeniyorsun. bu mobilyaların benzerlerini gördüm ama genelde kumaş kaplamaları iddialı renkler oluyor. sen bu reklam filminde kullanılan soft kumaş renkleri tercih edebilirsin... ben istanbuldaki bütün mobilyacıları gezdim diyebilirim.evimi avangard döşedim.umarım sende istediğini bulursun

aynen canım avangard tarzı beğeniyorum. ankaradayım. netten baktım gözübüyük mobilyada istediğim tarz şimdiden bakıyorum henüz düğün tarihi belli olmasada:)) markasını merak ettiğimden sordum bilen vardır diye malum burda hep araştırmacı kızlar var :kkk:
bu arada varsa evinin resimleri görmek isterim:)))

Son düzenleme:
Back
X