Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vanilya kokusu başlığı altında gördüm bu ismi kızlar,ilk defa duyuyorum bu markayı.herhangi bir çeşidini deneyeniniz var mı?parfüm başlığı altına yazmışlar ama nette kolonya diyor?:uhm: ağır mı kokuları hafif mi yoksa ele sürülecek cinsten mi?
canım parfüm değil bunlar yani görünüşü şişesi falan öyle gibi ama kutusunda da kolonya yazıyor.zaten hemen uçup gidiyor hiç mi hiç kalıcı değil.kolonya yani.ben karpuzlusunu almıştım duruyor hala bir köşede kullanmadım işime yaramadı