• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angelina Jolie hiç durmadan kilo veriyor

Her sey para mi ? Ne bakanlar ünlüler tarihi eser kaçakçılığı silah kaçakçılığı yapıyor.Acaba onlar asgari ücretle mi çalışıyorlar bir yerlerde. Yapmayın allah aşkına belki oyle belki değil ,sanki uzun yıllar aynı evde yasamis gibi sadece televizyonlardan gördüğünüz birini nasıl savunma böyle pesss ddoğrusu. Bizim insanımız koru korune inanır her şeye zaten haklisiniz böyle devam!
kaçakçılık ayrı insan organnının çalma ayrı.. elmayla armutu kıyaslama bence
biri canilik farkındamısın aradaki farkın
kadını resmen seri katil gibi gösterme bu

Ya cok kötü bir hastalik bu arkadaslar, yani viraji alamadaysan bu hastalikdan kurtulmak pek mümkün degil. Anorexia nervosa.
Ne yaparsan yap, yemek yemiyorlar, yada önünde yiyip sonra tuvalette parmagini bogazina sokup cikariyorlar, beyinleri baska islemeye basliyor. Psikoljik bir hastalik, gelende cok hassas ve duygusal insanlar bu hastaliga yakalaniyor. Mükümelliyetcilerde öyle, herseyi kontrol altinda tutmayi sevenlerde öyle.
Böyle bir olay, yakinen gördüm ve yasadim cok zor ve cok kötü bir hastalik, gözünün önünde bir insan eiriyp gidiyor ve sen hic bir sey yapamiyorsun. :KK43:

Her sey para mi ? Ne bakanlar ünlüler tarihi eser kaçakçılığı silah kaçakçılığı yapıyor.Acaba onlar asgari ücretle mi çalışıyorlar bir yerlerde. Yapmayın allah aşkına belki oyle belki değil ,sanki uzun yıllar aynı evde yasamis gibi sadece televizyonlardan gördüğünüz birini nasıl savunma böyle pesss ddoğrusu. Bizim insanımız koru korune inanır her şeye zaten haklisiniz böyle devam!

Bizim insanımız ortada fol yok yumurta yokken günah almayı da sever. Sizin gibi. Aynen böyle devam!

Okuduğunu anlamiyorKediAnnesi, post: 45369742, member: 539631"]Bizim insanımız ortada fol yok yumurta yokken günah almayı da sever. Sizin gibi. Aynen böyle devam![/QUOTE]
Okudugunuzu anladığınızı var sayıp. Tekrar okumanizi öneriyorum YAZDIKLARIMI. Öyle ya da değil dedim. Neden tam olarak bilmediğim için dimi .

kadın hasta ondan bu kadar zayıflıyor
yazık güzelim kadın ne hale gelmiş hem aşırı kilo (benim gibiler için ) hem aşırı zayıflık insanı yaşlı gösteriyor

Back
X