Neden anestezili transfere gerek var acabaAnestezili transfer yapdıran ve hamile kalanlar yazarmısınız lütfen , nasıl oldun anestezili seçsidınız? Bebeğe zararı varmıdıe? Acaba aklımda deli sorular var
Sağlıkla kucağınıza alın , neden anestezili yağdınız,? Kaçıncı deneme?Ben varım hamileyim
Ben çok kasıyorum kendimi, 2 cıde nasıl kasdıysam embryon katetıra geri itdimNeden anestezili transfere gerek var acaba
Seni şoorda etiket edemedim ya bu 12 haftadaki test zorunlumu cıceemmTransferin anestezili yapılmasına hiç gerek yok aslında acısız bir işlem, 2 dk sürüyor ama eğer vajinal kontrollerde kendini çok kasıyorsan anestezi alabilirsin. Hafif anestezi veriliyor. Embriyo konuyor sonra uyanıyorsun zaten. Büyük bir olay değil yani. Beneğe hiçbir zararı yok neden olsun. Çok yakın arkadaşım aneztezili yaptırdı ve şu an ikiz hamile.
Aaaa kız görmedimSeni şoorda etiket edemedim ya bu 12 haftadaki test zorunlumu cıceemm
Eskişehir Gaziosmanpaşa unıversitesi kendı labaratuvarını açmış Fetal dna testini 500 tl ye yapıyormuşAaaa kız görmedimzorunlu değil canım genetik testi diyorsan. Ben garanti olsun istiyorum o yüzden fetal dna yaptırcam ama çoğu doktor ikili tarama da yeterli olabilir diyor. Doktor yönlendiriyor zaten. Ben alınan kanı Amerika’ya göndermek istiyorum genetik test için.
Aaaaaa ne diyorsunEskişehir Gaziosmanpaşa unıversitesi kendı labaratuvarını açmış Fetal dna testini 500 tl ye yapıyormuş
Çok mu uzakAaaaaa ne diyorsunay hemen araştırayım. Uzak muzak ama değer yani
Uzak canım arabayla 6 saat sürer uçak da yokÇok mu uzak
Bişey değilmiş ya hem Eskişehir güzel gitmişken gezersınız maddi olarak da uyguna gelir . Benım yeğen orda üniversite okuyor bende ona söyledim bi araştır ayarla bunu öbür ay lazım olcak die .Uzak canım arabayla 6 saat sürer uçak da yok
Vajinal ultrasonda cok aci çektiğim için doktor anestezili yapalım dedi öyle yaptık çok acı çekiyordum muayenelerdeSağlıkla kucağınıza alın , neden anestezili yağdınız,? Kaçıncı deneme?
Fetal dna dediğiniz nipt’mi oluyor yoksa farklımı iki işlemAaaaaa ne diyorsunay hemen araştırayım. Uzak muzak ama değer yani
Aynı işlem olduğunu düşünüyorum yazılanlar doğrultusundaFetal dna dediğiniz nipt’mi oluyor yoksa farklımı iki işlem
Ben 2 defa tüp bebek denemesı yapdım normalda kontrolda çok kasarım , 2 cı transferımde nasıl kasdıysam , embryon kattertıa itildi , ondan aaynı durumu istemyrumTransferin anestezili yapılmasına hiç gerek yok aslında acısız bir işlem, 2 dk sürüyor ama eğer vajinal kontrollerde kendini çok kasıyorsan anestezi alabilirsin. Hafif anestezi veriliyor. Embriyo konuyor sonra uyanıyorsun zaten. Büyük bir olay değil yani. Bebeğe hiçbir zararı yok neden olsun. Çok yakın arkadaşım aneztezili yaptırdı ve şu an ikiz hamile.
He anladım , bende 2 transfer oldu ama en son berbatdu işde ondan anestezli istyorum ama bebeye zararı varmı yokmu kaldım bakalım doktorla konuşxamVajinal ultrasonda cok aci çektiğim için doktor anestezili yapalım dedi öyle yaptık çok acı çekiyordum muayenelerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?