- 16 Ağustos 2024
- 1.044
- 1.013
- 48
- 33
O kadar zorlanıyorsan anestezili yaptır. Doktoruna da sor tabi ama hiçbir zararı yok endişe etme.Ben 2 defa tüp bebek denemesı yapdım normalda kontrolda çok kasarım , 2 cı transferımde nasıl kasdıysam , embryon kattertıa itildi , ondan aaynı durumu istemyrum
Bebeği etkilemiyor cok dusuk doz anestezi veriyorlar 5 dakikaya kadar kendine geldiğinde icin etkilemiyorHe anladım , bende 2 transfer oldu ama en son berbatdu işde ondan anestezli istyorum ama bebeye zararı varmı yokmu kaldım bakalım doktorla konuşxam
Evet şu an dinleme surecındeyım , transfere hazırluğa başladığımda sorucam doktora izin verırse istyorumO kadar zorlanıyorsan anestezili yaptır. Doktoruna da sor tabi ama hiçbir zararı yok endişe etme.
Evet zaten yumurta toplamda verıyolar etkılese ıdı yumurtlarsa etkılerdı eevet bu transferde istyorumBebeği etkilemiyor cok dusuk doz anestezi veriyorlar 5 dakikaya kadar kendine geldiğinde icin etkilemiyor
Mutlaka yaptırın doktor kateteri panikle istersen basarisiz oluruz dedi ondan yaptıEvet zaten yumurta toplamda verıyolar etkılese ıdı yumurtlarsa etkılerdı eevet bu transferde istyorum
Bende ona bağlafım negatıfı , en azında ılkde kımyasal oldu bunda dırekt negatıf beden ona bağladım , evet bu 3 cu bunu doktra soyleyıb anestezlı ıstyırumMutlaka yaptırın doktor kateteri panikle istersen basarisiz oluruz dedi ondan yaptı
Transferiniz ne zaman mutlaka soyleyinBende ona bağlafım negatıfı , en azında ılkde kımyasal oldu bunda dırekt negatıf beden ona bağladım , evet bu 3 cu bunu doktra soyleyıb anestezlı ıstyırum
Şubatda düşünuyorum vucdum 2 ay dinlesın istedım kasımda zaten sonda aldım genetık cavabı 2 ay dınlennıyım şubat regl başlıycam ınshAllahTransferiniz ne zaman mutlaka soyleyin
Peki idrar kesenızı nasıl dokdyrdular. Sizin ılk teansferde mu yapdınız anestezıyı ?Mutlaka yaptırın doktor kateteri panikle istersen basarisiz oluruz dedi ondan yaptı
Merhaba ben Eskişehirliyim Osmangazi üniversitesi araştırma hastanesinde biz eşim içinde genetik vermiştim 1,5 ay sonra çıkmıştı ama hamileler için daha hızlı oluyor bu süreçler bende 3 Ocakta transfer oldum 15 Ocak test günümAaaaaa ne diyorsunay hemen araştırayım. Uzak muzak ama değer yani
Serumla dolduruyorlar idrar keseni.5 paket serum verdilerPeki idrar kesenızı nasıl dokdyrdular. Sizin ılk teansferde mu yapdınız anestezıyı ?
Her defasında idrara sıkışık mi diye karindan ultrasonla bakıp ona göre serum veriyolarPeki idrar kesenızı nasıl dokdyrdular. Sizin ılk teansferde mu yapdınız anestezıyı ?
Pekı uytuklarında yanı anestezlı şekilde ıdrar kaçırsanız noluyo nasıl konttol efılyoSerumla dolduruyorlar idrar keseni.5 paket serum verdiler
Şimdi öncelikle 8 saat aç geliyorsunuz su ve yemek yemeden sonra size giysi giydirip damar yolu açıyorlar her serum bitiminde karindan idrar kesesi doldu mu diye ultrasonla bakıyorlar dolmadiysa vermeye devam ediyorlar altınıza yapmıyorsunuz çünkü anestezuli olacağı için icin tam doldurmuyor siz uyurken doktor idrar kesenizi doldurup transfer yapıyor. 3 4 dakika sonra uyanıyorsunuz cok konforlu hiçbiriyle hissetmiyorsun kalkınca anestezi etkisiyle idrarın hemen gelmiyor 30 dakika sonra anca geliyor gidiyorsun . Parol takıyorlar bide sonrasında çok konforluPekı uytuklarında yanı anestezlı şekilde ıdrar kaçırsanız noluyo nasıl konttol efılyo
Sen uyurken hiçbiriyle hissetmiyorsun hatta rahmini temizleyip öyle koyuyorlarPekı uytuklarında yanı anestezlı şekilde ıdrar kaçırsanız noluyo nasıl konttol efılyo
Ay ne güzelŞimdi öncelikle 8 saat aç geliyorsunuz su ve yemek yemeden sonra size giysi giydirip damar yolu açıyorlar her serum bitiminde karindan idrar kesesi doldu mu diye ultrasonla bakıyorlar dolmadiysa vermeye devam ediyorlar altınıza yapmıyorsunuz çünkü anestezuli olacağı için icin tam doldurmuyor siz uyurken doktor idrar kesenizi doldurup transfer yapıyor. 3 4 dakika sonra uyanıyorsunuz cok konforlu hiçbiriyle hissetmiyorsun kalkınca anestezi etkisiyle idrarın hemen gelmiyor 30 dakika sonra anca geliyor gidiyorsun . Parol takıyorlar bide sonrasında çok konforlu
Anestezi ücretli ben 6 bin tl ödemiştim bunu bilip hazırlıklı gidin .Ay ne güzeltransfere başlıynca söyluyem bende istyırum bakalım
Sorun deyıl , rahat geçsındr önemli oAnestezi ücretli ben 6 bin tl ödemiştim bunu bilip hazırlıklı gidin .
Bahçeci sizSorun deyıl , rahat geçsındr önemli osiz nerde oldunyz ?
Acıbadem maslak, istanbul şubesımı? Benım ilk denemem orda olmuşduBahçeci siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?