Anestezili rahim filmi nasıl olur

bende bugun cektirecegim korkuyorum biraz umarim iyi gecer ve sonucta iyi olur . yumurtta gelismeye basliyor aynen ayin 13u yumurtlama gunun baya etkilenmis olacak yani yumurtam acikcasi fikir almak iyi oldu . doktorlardan yana pek yuzum gulmedi iyi bir doktora denk gelemedim kac kez degistrdik . onlara gore hava hos yani korunmasanda olur diyolar nasil olsa mesuliyet almiyoruz der gibi

Anestezili mi yaptıracaksın?

Anestezili mi yaptıracaksın?
bugun cektirdim rahim filmimi evet agrili oldu ama dayanilmayacak bi agri degildi dizlerim titreyerek gittim korkudan ama bitti sukur adet sancimdan birazcik fazla bi agriydi on dk bile surmedi sonucc tuplerimin ikiside acik sukurler olsun

bugun cektirdim rahim filmimi evet agrili oldu ama dayanilmayacak bi agri degildi dizlerim titreyerek gittim korkudan ama bitti sukur adet sancimdan birazcik fazla bi agriydi on dk bile surmedi sonucc tuplerimin ikiside acik sukurler olsun

Hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda miniğine kavuşursun :)

Sevgili Arkadaşlar ...Ben bugün ECHOMAR 0212 233 11 11 Şişli / İstanbul Dr.Cevat bey de rahim filmi çektirdim. O kadar korkuyordum ki size anlatamam, başka yerlerden rahim filmi hakkında okuduklarım beni çok korkutmuştu. Fakat bu yazıyı yazmak öncelikle Cevat bey ve ekibine bir teşekkür borcudur, ikincisi benim gibi rahim filmi korkusuyla anestezi arayanlara yardımcı olmaktır. Echomar anestezi olmadan hiç bir ağrı hisettirmeden yeni teknoloji ile C kol diyorlar, rahim filmini çekiyor,.eski sistem rahim film çekimleri çok zor ve acılı o yüzden herkes korkuyor ama D.Cevat bey gerçekten bu son teknoloji ile ağrısız rahim filmi çekimini bulmuş...O kadar kolay ve ağrısız ki normal muayneler bile daha zordur, yani hiç acısı yok...Üstelik araba kullanarak tek başıma gittim tek başıma arba kullanarak hemen işime geri dönebildim...Sadece ilacı verdiğinde saniyelik bir adet sancısı krabım oldu fakat hemen geçti ve kesinlikle acı yok arkadaşlar.Kendinize eziyet etmeyin, rahim filmi ihtiyacı olan, İstanbulda olan arkadaşlar ,buradan başka yere gitmesin. Sadece dr.Cevat bey değil, ekibide inanılmaz yardımcı oluyor, sekreterinden tutunda hemşiresine kadar,üstelik çok da temiz bir yer...Dediğim gibi Cevat bey müthiş bir doktor, herşeyde yardımcı fakat öyle olmasına rağmen, ben erkek doktorda muayne sırasında rahatsız olacağımı Cevat beye belirttim, film çekim aşamasında bayan doktor devam etti. Yani herşeyde bir kolaylıkları var... Ücret olarak da ben 450tl ödedim... Cevat bey ve ekibine binlerce kez teşekkür ederim...Rahim filmi kabusu diye birşey asla yok ,Echomardaki teknoloji en yeni teknoloji ... Herkese şimdiden geçmiş olsun ve burada çektirecekseniz asla korkmayın...

Aynen öyle Valla bende yaptırdım sizin gibi olsun 3_4gun kanamam oldu hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…