Anestezili Rahim Filmi Çektirenler (Hsg) Bakabilir mi ?

Beni odaya aldıklarında sağ tarafta ağrı hissettim

Canım tüpüm kapalı birde 2.5 cm perde var rahimde o yüzden hamile kalamadım

Kliman kullanmadim
Omega 3
Maça
Brokoli kuru
Hayit otu hepsini yaptım

Kliman kullanmadim
Omega 3
Maça
Brokoli kuru
Hayit otu hepsini yaptım
Anladım canim bende 2 yıl oldu korumayı bırakalı evlendiğimizden beri 3 yıl korundum 2 yıldrda korunmuyorum uzun süre korunduğum için olmuyo diyolar yumurtalklar tembelleşmştr falan dediler doktora gttm hiç bşyin yok dedi yarın doktorumdan habersiz rahim filmine giricem

Yaşın KAC canım çektir bekleme bence gerçekten süreç uzun filmden sonra bekliyosun zaten en azından tüplerin açıkmı onu öğrenirsin

Yaşın KAC canım çektir bekleme bence gerçekten süreç uzun filmden sonra bekliyosun zaten en azından tüplerin açıkmı onu öğrenirsin
24 yaşindayim film çekildikten hemn sonra ilişkiye girin diyolar öyle olunca tutarmş tabi Rabbimin bileceği iş

Hayır canım 1 hafta kadar girmiyosun doktorun uyarıyor zaten

Allahm insaAllah nasip eder bizlere cok cok dua edelim yarinmi olacaksin

Allahm insaAllah nasip eder bizlere cok cok dua edelim yarinmi olacaksin
Amin canim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok guzel bi duygu ben başlarda takmıyordum sonra sonra takmaya başladm oda şu şekilde çevremde 3 yıl korunup ilk ilişkide hamile kalanlar oldu çocuk istemedikleri halde hamile kalan arkadaşlarm oldu onları gordükce duydukca pskolojim bozuldu kafam tamamen çocuk üzerine yoğunlaşdı işimden bile oldum.. evet yarın 15.30 da giricem

Kocakarı ilaçları diye tabir edilen yöntemleri bile düşündüm bizim burda bi kadın var bel çekikliği olanlara yumurtalı ilaç yapıp beline sarıyomuş 1 hafta öylece yatıyomuşsun o şekilde hamile kalanlar bile olmuş bunları duydukca bnmde hep bişyler yapasim geliyo

Git hastaneye çektir ondan sonra düşün belkide hamile kalırsın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…