• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili Rahim Filmi Çektirenler (Hsg) Bakabilir mi ?

Amin canim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok guzel bi duygu ben başlarda takmıyordum sonra sonra takmaya başladm oda şu şekilde çevremde 3 yıl korunup ilk ilişkide hamile kalanlar oldu çocuk istemedikleri halde hamile kalan arkadaşlarm oldu onları gordükce duydukca pskolojim bozuldu kafam tamamen çocuk üzerine yoğunlaşdı işimden bile oldum.. evet yarın 15.30 da giricem

Merhabalar çektirdiniz mi

Merhabalar ben 1 yillik evliyim muayene olduk esim de ben de esimde varikosel cikti ben de doktor sadece ultrasonla bakti sıkıntı yok dedi sen de.. esim ameliyat olali 3 ay oldu ama bizim hala bebisimiz olmadi ben de rahim filmi cektirmek istiyorrum sizin bu konu hakkindaki bilgilerinize ihtiyacim var lutfen yardimci olur musunuz bana da

Merhabalar ben 1 yillik evliyim muayene olduk esim de ben de esimde varikosel cikti ben de doktor sadece ultrasonla bakti sıkıntı yok dedi sen de.. esim ameliyat olali 3 ay oldu ama bizim hala bebisimiz olmadi ben de rahim filmi cektirmek istiyorrum sizin bu konu hakkindaki bilgilerinize ihtiyacim var lutfen yardimci olur musunuz bana da
Hic vakit kaybetme hemen git filim çekil bende de sorun yok diyordu filim sonuçlarıni gösterdim doktoruma ufak tefek tıkanıkların varmş açılmıs dedi gün verdi bu ay için bekliyoruz rabbim şifa versin sıkıntı yapma yüreğini ferah tut ve git rahim filmi çektr

kızlar merhaba bende tüp bebek raporu cikartmak için rahim filmi çektirmem gerekiyor.Regl sonrası öncesi mi ne zaman çektirmeliyim? anestezili istiyorum

kızlar merhaba bende tüp bebek raporu cikartmak için rahim filmi çektirmem gerekiyor.Regl sonrası öncesi mi ne zaman çektirmeliyim? anestezili istiyorum
Merhaba. Adet bitiminden sonra yapılıyor yani adetin başladığı gün itibariyle 9. Yada 10. Günde çekilmesi gerekiyor . Anestezili çok Rahat bende çektirdim hiç fark bile etmyrsun basit bi işlem en fazla 10 dakika sürüyor.

Merhaba. Adet bitiminden sonra yapılıyor yani adetin başladığı gün itibariyle 9. Yada 10. Günde çekilmesi gerekiyor . Anestezili çok Rahat bende çektirdim hiç fark bile etmyrsun basit bi işlem en fazla 10 dakika sürüyor.
rapor için çektirmem lazım korkuyorum yaaa ;(

Bn regl biter bitmez çektirdi doktor ve malesef anestezisiz çektirmek zorunda kalmıştık hastahane in hatası yüzünden .burda okuduğum yorumlara bakılırsa ağrı kişiden kişiye değişiyor çünkü hiç hissetmedim diyen var,çok Ağrı çeken de var.ben mesela öldüm resmen o agrıyı bilseydim asla çekmezdim .anestezili yaptırarak iyi bi karar vermişsiniz

rapor için çektirmem lazım korkuyorum yaaa ;(
Bnde ağrı eşiği düşük biriyim muayeneye bile dayanamıyorum normalde ama anestezili yaptım ve inanın hiç ama hiç bişey görmüyosun uyanınca bile sanki hiç bişey yapılmamış gibi. Korkmayın hiç sonuçta bisey görmeyecksns

Kızlar kurtajdan 1 adet sonrasi hamile kalan varmi ? lutfen cevaplandirirmisiniz

Ben de dün çektirdim. Bir tüp kapalı çıktı ve tam emin olmamakla birlikte çünkü soru işareti konulmuş yanına yapışıklık var sanrm. İşlem sırasında iğne batması gibi bişey yaşadım doktor öksür dedikten sonra. Bişey soktu sanki. Ve o ağrı hala sürüyor. Böyle birşey yaşayan var mı?

Bn regl biter bitmez çektirdi doktor ve malesef anestezisiz çektirmek zorunda kalmıştık hastahane in hatası yüzünden .burda okuduğum yorumlara bakılırsa ağrı kişiden kişiye değişiyor çünkü hiç hissetmedim diyen var,çok Ağrı çeken de var.ben mesela öldüm resmen o agrıyı bilseydim asla çekmezdim .anestezili yaptırarak iyi bi karar vermişsiniz
Merhaba çokmu zor geçmişti geçmiş olsun üzüldüm. Bende çektşrcem çok stresliyim

Dediğim gibi ağrı kişiden kişiye değişiyor .ağrı eşiğin düşükse anestezi kullan
Anestezili olcak mecburen oda vajinusmus geçmişim var. Yanınızda yedek eşya götürdünüzmü? Birde bunun utanma boyutu varki sormayın çok tedirginim

Anestezili olcak mecburen oda vajinusmus geçmişim var. Yanınızda yedek eşya götürdünüzmü? Birde bunun utanma boyutu varki sormayın çok tedirginim
Vajinusmus varsa anestezi olsn Tabiki .alttan muayene gibi mecbur artık utanmayacaksınız

Kızlar ben bu konularda tecrübesizim bu hsg yi her kadın çektirmeli mi şart mı hangi durumlarda çekiliyo her hamile kadın hayatında mutlaka 1kere çektirmiş midir bu filmden yani ben google dan araştırdım ama birinci ağızdan duymak istiyorum şimdi ben normal yollardan hamile kalırsam sonra doktora gidip keseyi görürsek beta da hergün artsa yani sorunsuz ilerlese hamilelik böyle durumlarda da çekiliyo mu bu hsg??
Cahilliğimr gülmeyin hala vajinismusum bişey bilmiyorum

Kızlar ben bu konularda tecrübesizim bu hsg yi her kadın çektirmeli mi şart mı hangi durumlarda çekiliyo her hamile kadın hayatında mutlaka 1kere çektirmiş midir bu filmden yani ben google dan araştırdım ama birinci ağızdan duymak istiyorum şimdi ben normal yollardan hamile kalırsam sonra doktora gidip keseyi görürsek beta da hergün artsa yani sorunsuz ilerlese hamilelik böyle durumlarda da çekiliyo mu bu hsg??
Cahilliğimr gülmeyin hala vajinismusum bişey bilmiyorum
Hamile kalırsanız ve sağlıkla ilerlerse hsg ye gerek yoktur. Genelde hamile kalinmadiginda çekiliyor. Tüplerin durumuna bakılıyor. Yani kısırlık yaşarsanız doktorlar istiyor.

Yanınızda extra çamaşır eşya falan götürüyomusunuz?
Bana hiç bir bilgi vermedi hastane sağolsun
Hayır cnm bişey götürmene gerek Yok zaten kısa bi işlem .sonrasında acı sancı Yok kalkıyorsun zaten ama ilk kalktıgında film esnasında sana enjekte edilen ilaç dökülecek içinde pembemsi kanda olur hafif .sonra giyinip çıkıyorsun .ilk gün hafif kanlı akıntın olur dediler ama bnm ilk bir iki saat hafif akıntım oldu o kdr .bir tane ped alabilirsin yanına .

Back