• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili Rahim Filmi Çektirenler (Hsg) Bakabilir mi ?

Rica ederim şimdiden geçmiş olsun gerçekten korkmayın 10 15 dakikalık bi işlem oda anesteziden dolayı yoksa 5 dakika bile surmuyomus ama ben biraz dayaniksiz biriyim normal muayeneye bile katlanamiyirum o yuzden anestezili yaptrdm yani hemen kalkıp evinize gidersinuz insalah sonuçlar iyi çıkar. Haberdar edin sonuçlarınzla ilgili ve rahat olun gormiyceksiniz uyandığınzdada bişey hissetmeyecksnz

Mutlaka detaylı olarak yazacağım.Çok araştırdım burada yazılanları neredeyse hepsini okudum bakalım hayırlısıyla yarın yazıcam inşallah

Çok teşekkürler Peki niye 2 kere çekildiniz ve sonucunuz ne çıktı ?
İlki 2012 de çekildi film sonrası 5 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.
Diğeride geçtiğimiz haziranda çekildim sürekli rahim duvarı kalınlasıyor bende küretaj oluyodum dr değiştirdim birdaha yaptırma öyleşeyler dedi ve hsg istedi kürtajların etkisiyle rahimde sol tarafta yapısıklık olmuş ve 3 polip vardı Allah razı olsun doktorumdan polipleri ve yapıdıklıgı hısteroskopi ile temizledi yılbaşı günü ve cuma günüde çatlatma iğnesi yaptı sagdan yumurtladım bakalım hayırlısı artık tutarsa buay çok mutlu olcaz 12 yıllık evliyim 5.5 yasında kı, ızım var kardeş istiyo

İlki 2012 de çekildi film sonrası 5 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım.
Diğeride geçtiğimiz haziranda çekildim sürekli rahim duvarı kalınlasıyor bende küretaj oluyodum dr değiştirdim birdaha yaptırma öyleşeyler dedi ve hsg istedi kürtajların etkisiyle rahimde sol tarafta yapısıklık olmuş ve 3 polip vardı Allah razı olsun doktorumdan polipleri ve yapıdıklıgı hısteroskopi ile temizledi yılbaşı günü ve cuma günüde çatlatma iğnesi yaptı sagdan yumurtladım bakalım hayırlısı artık tutarsa buay çok mutlu olcaz 12 yıllık evliyim 5.5 yasında kı, ızım var kardeş istiyo

Hayırlısıyla 2. Yavrunuza kavuşursunuz inşallah ben de bugün 2’de anestezili hsg giriyorum artık bakalım hayırlı sonuçlarım olur inşallah :(

Merhaba arkadaşlar,

Haftaya anestezili rahim filmi için randevu aldım. Saat 2’ye randevu verdiler 5 saat açlık istediler.Sizler nasıl gittiniz ? Kaç dakikada ayıldınız? Sonrasında ağrınız oldu mu veya çok kanamanız oldu mu ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum gerginim biraz :KK43:
Ben anestezisiz oldum hiç korkulacak Birsey yok bence. Anestezilinde tek fark fiyat farkı bence hiç korkma acı sızı hiç bir şey hissetmiyorsun ki.

Merhaba arkadaşlar,

Haftaya anestezili rahim filmi için randevu aldım. Saat 2’ye randevu verdiler 5 saat açlık istediler.Sizler nasıl gittiniz ? Kaç dakikada ayıldınız? Sonrasında ağrınız oldu mu veya çok kanamanız oldu mu ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum gerginim biraz :KK43:
Hiç korkmayın stres yapmayın stres bile sonuçları etkiler biliyor musunuz ? Çok pozitif düşünün pozitif olsun korkulacak HİÇ BİR ŞEY yok emin olun güvenin bana ben anestezi almadan uyumadan oldum hiçte korkmadım gayet rahat olun :) şimdiden geçmiş olsun sonuçlarınız eminim çok güzel çıkacaktır. Kanama da 1 kaç gün oluyor ama agrı sızı olmuyor şiddetli

Merhaba arkadaşlar,

neden anestezli ? gerek yok aslında.. o kadar can acısı olmuyor. adet sancısının bir iki saniyelik şiddeti gibi sadece. ben anestezi olmadığım için ne kadar süre kalındığını bilmiyorum.. ama gerek yok bence.. çok korkulacak bir şey değil. sonrasında ne ağrı ne kanama hiç biri. rahat ol gerçekten korktuğun kadar yok. 2-3 ay kadar önce yaptırdım.

Anestezili 1000 tl'nin üzerinde ben anestezisiz giricem zaten hiç birşey hissetmiyosun
Rahat ol kendini sıkma bu kadar rehatla kafan rahat olursa muayanennde güzel geçer insllh sen operasyon geçirmiceksinki sadece ilac vercekler o kadar darlama kendini bu kadar

Rahat ol kendini sıkma bu kadar rehatla kafan rahat olursa muayanennde güzel geçer insllh sen operasyon geçirmiceksinki sadece ilac vercekler o kadar darlama kendini bu kadar
Vajınismus geçmişi olan biri için peki?

Evet arkadaşlar bugün sonunda rahim filmimi çektirdim.Saat 14:00’te idi randevum çok heyecanlıydım ellerim buz gibiydi ama nasıl terliyordu :bicak: Ben beklerken anestezi doktoru geldi çok tatlı bir kadındı. Alerjin var mı,sigara,alkol kullanıyor musun diye sordu.Sonra görevli geldi bana önlük verdi. Küçük tuvaletinin biraz olması gerekiyor dediler.Giydim masaya çıktım muayne koltuğundaki gibi bacak koyma yeri vardı tam olarak yerleşmemi istediler.Anestezi doktoru geldi kolumdan damar yolu açtı ve ilacı verdi.:bicak: İçki içen varsa aranızda çakır keyfi derler ya o tarzda hafif bir baş dönmesi oldu sonra uyandım her şey bitmişti ve biteli 10-15 dakika bile geçmiş ben uyanana kadar :eek: Çok hafif bir ağrı oldu ama çok çok az aynı adet ağrısı gibi.Çıktıktan hemen sonra yürüdüm baya sıkıntı yaşamadım. 1 saat anca sürdü o ağrı da.Şuanda da ağrım yok kanama ise çok az var. Sonucum ise tüplerim açık, 7mmlik bir polip var sadece ona da bir sonraki ay bakılacak sıkıntı olmaz dedi 3 doktor da.Bir daha olsa yine aynı yerde ve yine anestezili çektirdim.Hiç korktuğum gibi olmadı ne anestezi ne de film.İnşallah buradan en kısa zamanda gebelik haberimi de veririm :halay:Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Evet arkadaşlar bugün sonunda rahim filmimi çektirdim.Saat 14:00’te idi randevum çok heyecanlıydım ellerim buz gibiydi ama nasıl terliyordu :bicak: Ben beklerken anestezi doktoru geldi çok tatlı bir kadındı. Alerjin var mı,sigara,alkol kullanıyor musun diye sordu.Sonra görevli geldi bana önlük verdi. Küçük tuvaletinin biraz olması gerekiyor dediler.Giydim masaya çıktım muayne koltuğundaki gibi bacak koyma yeri vardı tam olarak yerleşmemi istediler.Anestezi doktoru geldi kolumdan damar yolu açtı ve ilacı verdi.:bicak: İçki içen varsa aranızda çakır keyfi derler ya o tarzda hafif bir baş dönmesi oldu sonra uyandım her şey bitmişti ve biteli 10-15 dakika bile geçmiş ben uyanana kadar :eek: Çok hafif bir ağrı oldu ama çok çok az aynı adet ağrısı gibi.Çıktıktan hemen sonra yürüdüm baya sıkıntı yaşamadım. 1 saat anca sürdü o ağrı da.Şuanda da ağrım yok kanama ise çok az var. Sonucum ise tüplerim açık, 7mmlik bir polip var sadece ona da bir sonraki ay bakılacak sıkıntı olmaz dedi 3 doktor da.Bir daha olsa yine aynı yerde ve yine anestezili çektirdim.Hiç korktuğum gibi olmadı ne anestezi ne de film.İnşallah buradan en kısa zamanda gebelik haberimi de veririm :halay:Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim
Gözün aydın o zmn kurtulmuşsun Beninde yarın çekilcek

Sonucum ise sağ tüp kapalı sol açık perdem cıktı birde histereskopi olucam yakında

Back