Evet arkadaşlar bugün sonunda rahim filmimi çektirdim.Saat 14:00’te idi randevum çok heyecanlıydım ellerim buz gibiydi ama nasıl terliyordu
Ben beklerken anestezi doktoru geldi çok tatlı bir kadındı. Alerjin var mı,sigara,alkol kullanıyor musun diye sordu.Sonra görevli geldi bana önlük verdi. Küçük tuvaletinin biraz olması gerekiyor dediler.Giydim masaya çıktım muayne koltuğundaki gibi bacak koyma yeri vardı tam olarak yerleşmemi istediler.Anestezi doktoru geldi kolumdan damar yolu açtı ve ilacı verdi.
İçki içen varsa aranızda çakır keyfi derler ya o tarzda hafif bir baş dönmesi oldu sonra uyandım her şey bitmişti ve biteli 10-15 dakika bile geçmiş ben uyanana kadar
Çok hafif bir ağrı oldu ama çok çok az aynı adet ağrısı gibi.Çıktıktan hemen sonra yürüdüm baya sıkıntı yaşamadım. 1 saat anca sürdü o ağrı da.Şuanda da ağrım yok kanama ise çok az var. Sonucum ise tüplerim açık, 7mmlik bir polip var sadece ona da bir sonraki ay bakılacak sıkıntı olmaz dedi 3 doktor da.Bir daha olsa yine aynı yerde ve yine anestezili çektirdim.Hiç korktuğum gibi olmadı ne anestezi ne de film.İnşallah buradan en kısa zamanda gebelik haberimi de veririm
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim