Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestezili rahim filmi çektiren varmı lütfen yardım
- Konu Sahibi arzucuk44
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anestezili rahim filmi rahimfilmi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Canm bende rahim filmi çekildim ağustosta benm de 1 oğlum var ve 19 ay oldu bende hamilr kalamadim ve benimde ilk dogumum sezeryan canm sezeryandan Sora yapisiklik olabiliyor bendede yapisiklik varmış rahim filmi cekildim açıldı şükür anestezi altında çekildim hicbirsey hissetmedim bence sende anestezi ile çekil canm benm
- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
15 ay sonra canm ben ilk tedavi 2 kere klomen ile çatlatma iğnesi ile gördüm ama hamile kalamadım sonra hsg istedi doktor kendime yeni bir doktor buldum muthis biri hsg çekildim onda ağustosta anstezili çekildim uyandigimda hersey bitmişti sadece hafif kasık agrilarim vardı tuplerde yapisiklik vardı sezeryandan dolayı olmuştu ben sezeryan iri bebek diye olmuştum oğlum 4.500 gram dünyaya gelmisti 3 ay içinde hamile kalacaksın dedi ama kalamadım her ay okadar heycanlı bekliyorum ama sonu adet oluyorum inşallah bu ay Son olur bu ay yumurta takibine karar verdi doktorum 10 unda gidicem bakalım ne dyicek başka merak etigin ne varsa sorabilirsn canmYaa biri yorum yaptı çok teşekkür ederim oğlum tam 2 yaşında 9 ay olacak korunmuyoruz olmadı doktorda ısrarla rahim filmi istiyo siz korunmayı bıraktiktan kaç ay sana bu filmi cektinjz
- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Canm nekadar stres yaparsan okadar olumsuz oluyo stres en büyük etken gebe kalamamakta sorunların inşallah çözülecek şeydir anlatabilirsin dinlerimİnşallah sende hamile kalırsin canım nedense bana 2. Bebeğim olmayacak gibi geliyo yada çok uzun sürecek gibi nebilim öyle hissediyorum bide bu aralar çok stresliuim gerginim başka sorunlarimda var çok mutsuzum
- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
Canım teşekkür ederim bu filmi çektirip cektirmemekte hala kararsızim ya eşim gerek yok tikanikda değildir diyo ben acisindan korkuyorum istemiyorum ama bi yandanda çok istiyorum belki vesile olur bu diyorum kafam çok karışık çoook bide şimdi netten soğan kurunu araştırdım acaba diyorum bunu mu denesemde snramj film çeksemCanm nekadar stres yaparsan okadar olumsuz oluyo stres en büyük etken gebe kalamamakta sorunların inşallah çözülecek şeydir anlatabilirsin dinlerim
- 2 Mayıs 2015
- 989
- 493
- 103
Canım teşekkür ederim bu filmi çektirip cektirmemekte hala kararsızim ya eşim gerek yok tikanikda değildir diyo ben acisindan korkuyorum istemiyorum ama bi yandanda çok istiyorum belki vesile olur bu diyorum kafam çok karışık çoook bide şimdi netten soğan kurunu araştırdım acaba diyorum bunu mu denesemde snramj film çeksem
Merhaba, ben de her ay erteliyodum. Bir ay daha bekleyim bir ay daha bekleyim. En son ben de sogan kuru denedim ve yine olmayinca filmi cektirdim. Korkulacak bisey yok ki filmde. Hele ki anestezilide hicbisey yok. Aklinizds kalacagina yaptirin gitsin.
- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Ama hissetmiyosunki canm uyutuyolar seni zaten uyanınca acı olmuyo bence çekil bırakmaCanım teşekkür ederim bu filmi çektirip cektirmemekte hala kararsızim ya eşim gerek yok tikanikda değildir diyo ben acisindan korkuyorum istemiyorum ama bi yandanda çok istiyorum belki vesile olur bu diyorum kafam çok karışık çoook bide şimdi netten soğan kurunu araştırdım acaba diyorum bunu mu denesemde snramj film çeksem
- 27 Ekim 2017
- 621
- 681
- 18
- 33
Benm 3 ay oldu cekileli ama kalamadimBen çekildiği m ay hamile kaldım anestezi alıp uyuup uyanıyorsun o kadar uyanınca hafif kanama oluyor okadar
- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
Gözlerin aydın canım sen ne kadar bekledin bebeğini çok sevindim senin adınaBen çekildiği m ay hamile kaldım anestezi alıp uyuup uyanıyorsun o kadar uyanınca hafif kanama oluyor okadar
- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
Canım ben anestezili zaten düşünüyodum ama bugün nette ve kk de araştırdım acısız yerler varmış c başlıklı aletle bakiyolarmis acimiyomus hiç kaç kişi yaptirmissa ordan memnun kalmış hiç açamadığımı yazmışlar bende orayı aradım hemşireler eski usulle yapmıyoruz biz dediler bana hemen bi randevu yazdılar hazır dilim dedim bu salıya randevu yazdılar gelemeyecek olursanız ararsınız dediler şuanda çok kararsızım filmi cekitirl cektirmemekte çok korkuyorum ama kafam çok karışık çok çok çokkk bi iki ay daha mı beklesem diyorum ne bilim yaa offfAma hissetmiyosunki canm uyutuyolar seni zaten uyanınca acı olmuyo bence çekil bırakma
- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
Peki rahim filminden snra hamile kaldinuzmuMerhaba, ben de her ay erteliyodum. Bir ay daha bekleyim bir ay daha bekleyim. En son ben de sogan kuru denedim ve yine olmayinca filmi cektirdim. Korkulacak bisey yok ki filmde. Hele ki anestezilide hicbisey yok. Aklinizds kalacagina yaptirin gitsin.
- 20 Eylül 2014
- 277
- 123
- 103
- 33
Siz nerde çektirdiniz ç başlıklı makineler varmış bi iki yerde güya onlar acitmiyomus bide bebeğiniz oldimjBen anestezisiz cektirmistim ve boyle bi aciyi omrumde yasamamistim
Anestezili de korkulacak bisey yok hissetmiyorsun hic bisey.
- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
- 133
.Lütfen bilen birileri yazsın canım çok sıkkın bi oğlum var ikinciyi istiyoruz 1 yıla yakındır olmadı doktor rahim filmi istiyo ilk doğumum sezaryen
Merhaba canım.Ben de çekildim 2 kere..ilki anestezisiz çekildi ve öyle bir acı daha önce yasamamıştım.ikincisi anesteziliydi hiçbirşey hissetmedim.zaten çok uzun bayilmadiğın için sorun olmuyor.1 saat yatiyorsun azcik kanaman olabiliyor.Saçık adet sancısı gibi ağrı.Sonrası acı falan yok.Aşılama sonrası o ay hamile kalma ihtimali de daha yüksek.Şimdiden gecmis olsun canım..