Merhaba Eylül 23 de anestezili hsg çekildim. Sabah aç gitmek gerekiyor çünkü genel anestezi yapıyorlar her hastanede farklı olabilir ama ben ilk olarak röntgen odasına alındım ameliyat kıyafeti giydim uzandim anestezi teknikeri ve doktorum geldi kadın doğum uzmanı ya da radyolog yapıyor. Benimkini kadın doğum uzmanı yaptı. Damar yolu açıldı ilk defa anestezi alıyordum başım dönüyor dedim ve sonrasını hatırlamıyorum. Sonuç tüpler açık çok şükür bir sıkıntı yok. Sonrasında bir ağrı hissetmedim ta ki eve gelene kadar. Anestezi etkisi geçer geçmez iki büklüm oldum karnım feci şekilde ağrımaya başladı. Vajinadan verdikleri ilaç karin boşluğuna yayiliyormus ağrı ondan oluyormuş. Ağrı kesici aldım bir gün boyunca kalkamadım ateş ve mide bulantısı oldu diger gün biraz geçmişti ağrı tavsiyem ped alın yanınıza kanama oluyor çünkü sonrasında bir hafta kendinizi yormayın ani hareketler yapmayın çünkü hsg reglden sonra yapılıyor hem adet kanı üzerine bide hsg den sonra kanama oluyor benim başım dönmüştü biraz fazla yürüyünce bu kadar Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin