Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dert ortagimi buldum ben de korkuyorum ve merak ediyorum ilk defa olcak pazartesi anestezili rahim filmi cektircemAnestezili Rahim filmi nasıl his yani anesteziden biraz korkuyorum ilk defa olcak nasıl his bayılma hissi gibi kötü mü acaba
Geçmiş olsun bize bende yarin olcam çok.heyecanli ve stresliyimDert ortagimi buldum ben de korkuyorum ve merak ediyorum ilk defa olcak pazartesi anestezili rahim filmi cektircem
Bayılma hissi gibi değil dimi hani basın döner miden bulanir dudakların uyusur ya öyle.degil dimiHis yok. Direkt uyuyosun. 10dan geriye dogru say diyolar, ben her zaman 7 ye geldiğimde uyurum. Korkmayin, derin bir uyku cekecekmis gibi düşünün
Bayılma hissi gibi değil dimi hani basın döner miden bulanir dudakların uyusur ya öyle.degil dimi
Teşekkür ederimOğlumda sahit oldum birebir iki kere pat diye gidiyor valla, korkulcak bir sey yok. Gecmis olsun.
Tatli bir uyku demekki :)))) içimi öyle rahatlattiniz ki çok teşekkür ederim:)))Yok degil :) basinizi yastige koyar koymaz uyudugunuzu dusunun, aynen oyle oluyor
Ben genel olarak hastane ortamından korktuğum için bakalım nolcak ama çok erteledim artık olması gerek yarın bekliyorum ozaman haberiniGeçmiş olsun bize bende yarin olcam çok.heyecanli ve stresliyim
Buradaki yorumlar içimi rahatlattı yarın yazarım:))Ben genel olarak hastane ortamından korktuğum için bakalım nolcak ama çok erteledim artık olması gerek yarın bekliyorum ozaman haberini
Hiç hamile kaldınız mı neden rahim filmiBuradaki yorumlar içimi rahatlattı yarın yazarım:))
Hayır kalmadım çocuk istiyoruz sorun varmi yokmu diye baktırmak istiyorum sadeceHiç hamile kaldınız mı neden rahim filmi
Rahim filmi için 5 dakikalık anestezi nasil oluyorGenel anesteziden bahsediyorsak sisdetli bir bas donmesi ve kapanis.
Ben yogun anksıyete ve panık atak hastası olarakAnestezili Rahim filmi nasıl his yani anesteziden biraz korkuyorum ilk defa olcak nasıl his bayılma hissi gibi kötü mü acaba
Gercekten oyle oldu uyudum 20 dk fılan sürmüşTatli bir uyku demekki :)))) içimi öyle rahatlattiniz ki çok teşekkür ederim:)))
Merak ettim naptınızAnestezili Rahim filmi nasıl his yani anesteziden biraz korkuyorum ilk defa olcak nasıl his bayılma hissi gibi kötü mü acaba
Çarşambaya randevu verdi canm sabah aç karnına gel dedi sen naptin bugunMerak ettim naptınız
Çektirdim şuan yatıyorum hastanedeÇarşambaya randevu verdi canm sabah aç karnına gel dedi sen naptin bugun