Nereden başlamalı ne Yazmalı gerçekten bilemiyorum...
Herşey çok güzel başladı sorunsuz bir hamilelik bulantı lar oluyordu ama seviniyordum bebeğim benimleydi. ..
Ankara da iyi bir Dr araştırırken bilgi hastanesinde Opr. Dr selçuk arslan i buldum ve tüm kontroller için oraya gitmeye başladım. ..
Diyorum ya hersey çok normal seyrediyordu... 11+4 te 2 li test yapıldı hersey normal dendi hatta yılbaşı için ailemin yanına mersin e gitmek için bile izin vermişti Dr.
30.12.2014 te cinsiyeti öğrenmek için mersin de Dr a gittik o gün rüya gibiydi kızım olacakmış havalara uçtu kara kaslı kara gozlu miss kokan bir kız benim kızım yavrum...
Mersinde ki Dr bakar bakmaz farketmis bebegim in ne kadar talihsiz olduğunu da meğer bana söylemek istememim. .. eşime söylemişler...
Ertesi gün mersin uni hastanesinde bir perinatolog a yönlendirdiler ank a gitmeden tüm tetkikler yapılsın içimiz rahat etsin diye .... daha sedyeye yatar yatmaz Dr un ilk cümlesi "tatlım bebeginde bir problem var" oldu. Bu sebeple bana yönlendirdiler. .. o an dünya başıma yıkıldı. ... allahım bu nasıl bir acı kalbim eziliyor ... Bu cümleden sonra eşimin beni bu duruma hazırlamaya çalıştığını farkettim uni hastanesine gitmeden bana 18 haftalik bebek nasil sonlandirilir kurtaj yada suni sanci nasıl oluyor diye soruyordu. Allah korusun hayatım nerden geliyor aklına bunlar bebeğimiz sağlıklı deyip geciştirdim hep meğer canımın içi beni hazırlamaya çalışmış. ...
O talihsiz cümleden sonra hemen amniyon sıvısı alındı bebeğim de canım kızım da anensefali, hidrosefali, Kistik higroma ve ense kalınlığı varmış kismet siz yavrum. Hemen sonlandirilmasi gerekiyor dediler... 3 Dr daha aynı şeyleri söyledi inanmadim inanamadim...
Hemen ertesi gün ank a geri döndük hepimiz şoktaydik doc. Dr Nuri danışman a gittik hemn aynı şeyi söyledi o da 4.5 aydır benimle olan bebegim den vazgeçmemi eğer şimdi sonlandirilmazsa zaten 6. Ayda kalbinin duracagini söyledi. .gerçekten ultrason gözü iyi olan bir Dr eğer selçuk bey de dikkatli baksaydı görürdü bebeğim deki problemi...
Hemen mersin e döndüm daha güvende hissedecektim orda annemin yanında . Ertesi gün hastaneye yatısım yapıldı. Özel dogus hastanesi gerçekten mükemmel bir hastane ve tabi Dr Dilek Guler mükemmel bir ekibi var..(bunları yazıyorum sakin reklam falan demeyin hamileler için Dr ne kadar önemli onu anladım ben yandım siz yanmayın işinin ehli insanlara muayene olun, ben birdaha asla ank bilgi hastanesinin o ünden bile gecmem) 06.01.2015 te 24 saat suni sanci sonrası bebeğim artık benimle değildi. .. çok acı coookk nefes alamıyorum. .. tam kullendı acım derken süt geldi kızım artık yok ama onun kısmeti süt benimle goguslerim sizliuo aciktı da mı sizliyor
kuzum un kısmetini sütünü durdurmak için ilaç kullanamadim Kıyamadim. ..
Ankara daki Dr selcuk arslan 2 li testi belki 12 haftadan sonra yapsa anlayacakti anomaliyi belki sonuc degismeyecekti ama bukadar travmatik olmayacaktı tekrarlamaz diyorlar ama çok korkuyorum biraz uzun oldu ama daha çok yeni kimseyi üzmek istemiyorum içime atınca da kötü oluyorum allahım bu acıyı unutturacak başka acı göstermesin...