ANELER ACİL BAKARMISINIZ? 11 YAŞINDA KIZIMIN ADET OLDU

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
50
Hanımlar dün gece kızımın çamaşırında kan gördüm bir anda korkuyla panikledim kızımda korktu. Tekrar çamaşır değiştim yıne leke gördüm. 112 de doktora danıştım adet yaşı 11 lere düştü dedi. Bugün kendi doktorumuza sordum genetik olabilir dedi bende bu yaşlarda oldum. Kızları bu yaşta adet olan anneler varmı? Doktor endokrin bölümüne baktırın erken yaş dedi daha da korktum endokrine gerek varmı bu yaşta kızları adet olan anneler yazarsa çok sevinirim

Endokrine götürün tabii ki gerek var. Belki baska bir sebeple olmustur. Muayene ettirin mutlaka.

Ben 12 yaşında olmuştum bundan 18 sene önce Halamlar Da erken olmuşlar zamanında.Irsî diye düşündük biz hep. Hiç de doktora götürmedi annem 30 olucam1 ay sonra, hiç sıkıntı yaşamadım.

Bende 12 yasimda oldum tatlim normal bnce ama yinede muayne ettirmende fayda var

Ben 12 yaşında olmuştum bundan 18 sene önce Halamlar Da erken olmuşlar zamanında.Irsî diye düşündük biz hep. Hiç de doktora götürmedi annem 30 olucam1 ay sonra, hiç sıkıntı yaşamadım.
Cnm bende bu yaşlarda olmuştum endokrinde ilaçla baskı falan yapıyolarmış ne bilim korktum

Merhaba telaş etmeyin erken adet 9 yaş ve öncesidir. Yaşı gayet normal. Yine de tabiki gerekli kontrolleri yaptırmanızda fayda var

Ben de 12 yaşımda olmştum.duştan çıkınca iç çamşrmda leke görmüştüm korkup değiştirmiştim tekrar görünce ağlayarak anneme bu nee diye gitmiştim

Doktor direk endokrine dedi valla ne zor durummuş
Ya tamam. Endokrin hormon doktoru ama basamak basamak gitmek çocuk için de daha az korkutucu olmaz mı? Şimdi mesela benim oturduğum yerde endokrin doktoru yok. Yakın bir ilde, tıp fakültesinde var. Bi doktor bana endokrine git dese önce devlet hastanesinde dahiliye giderim. Dahiliye de aynı şeyi söylerse o zaman endokrine giderim.

Merhaba telaş etmeyin erken adet 9 yaş ve öncesidir. Yaşı gayet normal. Yine de tabiki gerekli kontrolleri yaptırmanızda fayda var
Bızde bu yaslarda olduk ablamla ne doktor nede bıryere götürmediler. Bırakın anlatmadılar bile yasadığımız korkuda cabası. Kızım bilinçli anlatıyordum. Öğretmen arkadas sınıfta bu yasta çok kız da adet var dedi korkma endokrıne gerek yok dedi doktor götur dıyo kafam orda karıştı

Tabiki haklısınız korkar zaten babasız buyutuyorum 11 yıldır. İçinede kapanık hiç gerek yoksa götürmek istemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…